SDN mi Technopat mı ?

SDN mi Technopat mı ?

• SDN

Kullanılan: 15 71.4%
  • TECHOPAT

Kullanılan: 6 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XXXTentacion

Asistan
Reaksiyon puanı
301
Bakın bu adamı linçlemeyin.
Burada diye burayı sevmek zorunda değil.
Ama burada benim fikrimle düzen var aktif baya fazla.
Fikrini paylaştığın için teşekkürler.
Orada aktiflik genellikle 1000 kişi oluyor burada 200 falan, Orası bana göre daha iyi fakat burayı da çok sevdim.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Technopat ile ilgili dediklerinizde haklısınız hızlı bir şekilde cevap alabiliyoruz ancak hiç bir sorun olmamasına rağmen konu açmak için 45 dakika bekliyoruz

XXXTentacion

Asistan
Reaksiyon puanı
301
Ama Technopat'ta sorum onaylanana kadar ben zaten sorunu çözmüştüm :/. Acil şeylerde SDN, acil olmayanlarda Technopat bence...
Hayır, Yanlış biliyorsunuz. Konu onaylanması sabahları ve öğlenleri 10 dk ve 1 dk arasında oluyor. Konuyu üste çıkarırsanız görünür hale gelir. 10 dakika da 50 mesaj olduğunu bilirim.

ryhkaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Orada bir konu açtınız mı hemen cevaplar, yardımlar anında geliyor. Burada cevap gelesiye, sorun çözülmüş oluyor. Hem yapıcı bir eleştiri yerine yerme ve biraz da agresiflik var buradaki kullanıcılarda. Bunun dışında yine güzel bir yer.

Zaten ben de Türkçe kullanımına özen gösteren, o TDK takıntısı gıcık kıl tipler var ya onlardanım:D ha yazım yanlışı yaptığında uyaran kıl tiplerden değilim ama :D Bu yüzden orada sorun yaşamıyorum.

?Eggman?

Asistan
Reaksiyon puanı
164
Hayır, Yanlış biliyorsunuz. Konu onaylanması sabahları ve öğlenleri 10 dk ve 1 dk arasında oluyor. Konuyu üste çıkarırsanız görünür hale gelir. 10 dakika da 50 mesaj olduğunu bilirim.
Bana hiç öyle olmadı. 1 saatte falan kabul edildi, ertesi gün cevap geldi çoğu soruma :(. Tabi cevaplar doğru ve açıklayıcıydı ama geç gelmişti yani.

XXXTentacion

Asistan
Reaksiyon puanı
301
Dün açılmış bir konu. Böyle eğlenceli şeyler ilgi görüyor.

Adsız9.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Gece mi?

XXXTentacion

Asistan
Reaksiyon puanı
301
O forum iyi bu forum kötü. Her forumun kendine göre ayrı ortamları var. Başka bir forumda başka bir forumu kötülemek hiçte doğru bir şey değil bence.
Bende bunu diyorum. Bazen orada da oluyor. Bence hiç gerek yok burası da kendine göre şeyleri var Grup açma falan onu çok isterdim fakat orada yok GIF geldi geri gitti falan ama aktiflik olarak orayı seçerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bir kaç öneri sundum hiç biri gelmedi. Bir kaçı saçma biliyorum ama en azından bir tanesi eklenebilirdi, Ama halen güzel böyle halinle bile.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Sırf bu kuralı zaten bunun için getirdik. Kıyaslama, kötüleme vb. yapılmasın diye..
28. Yerli teknoloji sitelerinden bilgi amacı dışında link paylaşımı ve yönlendirme yasaktır. Bilgi amacı güden link ve YouTube videoları paylaşılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...