Technopat Sosyal kitlesi

yusufalonee

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Bu konu hakkında ban yer miyim bilmiyorum ama Technopat Sosyal kitlesinin rezaleti hakkında konuşmak istedim. Nick önerisi hakkında konu açıyorum ve cevap olarak *babapro, xkraltr* vs. 12 yaş mizahı yapıyorlar. Benim konuda sorduğum şey "..mı yoksa .. nicki mi?" diye sordum ancak böyle saçma sapan cevaplar hep dalga geçme peşinde unsuru içeren cevaplar veriyorlar.

waderix ??

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
68
Toplumumuzda kıro oranı yüksek olduğu için sıkça karşılaşılan durumlar. Bir zamanlar belirli bir statüsü olan kişilerde internet vardı, şimdi mağarada yaşayıp internet kullananlar bile olabilir.

Emirkrall1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Harbi hocam suçsuz yere ban yedim shiftdeletede ilk günüm benim de

ErgenKoprulu

Ornek Samdereli
Reaksiyon puanı
4
Technopattan ban yiyen nedense technopatı kötülemeye başlıyor, he kitlesi cidden toksik mi? Toksik.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Teknopat'tan direkt hesabım silindi, Recep Baltaş'ın resminin üzerine benzin döküp yaksam yeri.

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Bu genel bir hastalık her hangi bir siteye özgü değil.

Anne ve babalar (yani bizler) çocuklarımızı yetiştirirken kuralsız, saygısız yetiştiriyoruz. Suçlu aslında bizleriz. Gençlerle sohbet etmek o kadar zorki bir şey söylerken karşımdaki kişiyi üzermiyim diye düşünmüyor Her şeyi biliyorlar (belki doğrudur) ama bildiğini bile saygılı bir biçimde söylersin.

Ramisha1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu konu hakkında ban yer miyim bilmiyorum ama Technopat Sosyal kitlesinin rezaleti hakkında konuşmak istedim. Nick önerisi hakkında konu açıyorum ve cevap olarak *babapro, xkraltr* vs. 12 yaş mizahı yapıyorlar. Benim konuda sorduğum şey "..mı yoksa .. nicki mi?" diye sordum ancak böyle saçma sapan cevaplar hep dalga geçme peşinde unsuru içeren cevaplar veriyorlar.
Bir konu açtığınızda bazı üyeler ananıza sövmekten beter bir şekilde sizi küçük düşürmeye çalışır.