Akdeniz124
Doçent
Bence SDN çünkü technopat'ın kuralları çok sıkı.
SDN çünkü kurallar tam yerinde.
Technopat'tan ceza yediğim için buraya geldim ve sevdim.
Ben SDN diyorum.
@_Zaur_
Kızlar olsa dökülürsün ama.
Technopat'ta (bana göre) çok sıkı ve saçma kurallar var ayrıca konuların çoğu cevapsız kalıyor benim gördüğüm kadarıyla
SDN bence. Tasarımları çok benziyor ve Technopatta konuları aratabiliyorsun ama SDN'de nokta koymıyınca ceza almıyorsun yani SDN benim için daha iyi. Ve şu an kullandığım tek forum.
Merak sanırım...Neden sürekli bir kıyaslama içerisindesiniz? Amaç ne yani? Herkesin görüşü kendine kalmalı bence.
Hocam belki ona göre seçim yapacaktır arkadaş.Neden sürekli bir kıyaslama içerisindesiniz? Amaç ne yani? Herkesin görüşü kendine kalmalı bence.
Konuyu Oluşturanın Asistanlığa 2 Mesajı Kaldığına Göre Kimi Seçtiği Belli Oluyor.Hocam belki ona göre seçim yapacaktır arkadaş.
Ya her forumda takiliyorsa ? ?Konuyu Oluşturanın Asistanlığa 2 Mesajı Kaldığına Göre Kimi Seçtiği Belli Oluyor.
Onu fark etmedim bak...Konuyu Oluşturanın Asistanlığa 2 Mesajı Kaldığına Göre Kimi Seçtiği Belli Oluyor.
Olabilir.Ya her forumda takiliyorsa ? ?
MEGApat ??Olabilir.
Belki orda megapattır.
Normal konu aç ve anlatımı düzgün yaparsanız konunuz yardım edilecek kadar tutar.SDN'de Konunun Tutmasını İstiyorsanız aşağıdaki Etkenler:
1. SDN'yi Övmek.
2. SDN'yi Başka Bir Siteyle SDN'de Karşılaştırmak
3. Clickbait Yapan
Bu konuda 1'den Biraz, 2'den HEPSİ Var Ama Bu Forumda 3 Yok Çünkü Moderatör'ler Var.
-düzeltme-Normal konu aç ve anlatımı düzgün yaparsanız konunuz yardım edilecek kadar tutar.
O 3'nü yapmaya gerek kalmaz.
Aslında Technopat'da takılıyordum hatta picopat'tım (2 haftada) Ancak açtığım bir konu yüzünden linç yiyince kopmle buraya döndüm. (Asistanmı oluyorummm)Konuyu Oluşturanın Asistanlığa 2 Mesajı Kaldığına Göre Kimi Seçtiği Belli Oluyor.
Böyle bir şey yaptığımı düşünmüyorum tüm samimiliğimle bunları yazıyorum.-düzeltme-
Başlığı Bunla Değiştiriyorum:
SDN'de UĞRAŞMADAN Konunun Tutmasını İstiyorsanız aşağıdaki Etkenler:
1. SDN'yi Övmek.
2. SDN'yi Başka Bir Siteyle SDN'de Karşılaştırmak
3. Clickbait Yapan
Bu konuda 1'den Biraz, 2'den HEPSİ Var Ama Bu Forumda 3 Yok Çünkü Moderatör'ler Var.
Technopat çok kalabalık ve karmaşık. Her saniye yeni konu açılıyor ve bu konulara her saniye cevap yazılıyor. Dostluk vs. yok. Technopat a giderseniz sorununuzu maksimum 5 dakika içinde çözeceğinize iddaya girerim. Çünkü aktif kişi sayısı çok yüksek. Burada aktif kişi var ama çoğu mesaj yazmıyor, sırf bakıyor. Forumlar eski zamanların sosyal medyası. Bu yüzden burayı tercih ederimBence SDN çünkü technopat'ın kuralları çok sıkı.
Ve soruyu gönderdiğin zaman onay alması için beklemesi de acil soruların sorulmasını engelliyor.Technopat çok kalabalık ve karmaşık. Her saniye yeni konu açılıyor ve bu konulara her saniye cevap yazılıyor. Dostluk vs. yok. Technopat a giderseniz sorununuzu maksimum 5 dakika içinde çözeceğinize iddaya girerim. Çünkü aktif kişi sayısı çok yüksek. Burada aktif kişi var ama çoğu mesaj yazmıyor, sırf bakıyor. Forumlar eski zamanların sosyal medyası. Bu yüzden burayı tercih ederim![]()
Onay alması 45dk süren ve içinde hiç bir yanlışlık olmamasına rağmen anasayfada da görülmediği için soruya cevap alınmıyor.Ve soruyu gönderdiğin zaman onay alması için beklemesi de acil soruların sorulmasını engelliyor.
Bakın bu adamı linçlemeyin.Tabiki de Technopat be kardeşim bu da soru mu? Buranın hiç bir aktifliği ve düzeni yok. Saçma sapan başlıklar ile konu oluyor. En azından orada herşeyin düzeni var, Tam bilgi anlamlı başlık ve cezaları çok iyi. Türkçe'ye önem vermeleri hem anlaşılır hale geliyor. Ceza olduğu için buradayım yanlış anlaşılmasın ama İki forumda iyi ama buranın tek artısı GIF olması bana göre.
Turbox ne alaka.