SDN Magazin 22. Sayı

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Dergimizde bu hafta da en güncel haberleri ve etkileyici dosya konularını bulabilirsiniz. Bu hafta bir de sürprizimiz var. Oyun dünyasının en çok beklediği iki yapım, dergimizin sayfaları arasında!

Bu haftaki sayımızda makro fotoğraf çekme tekniklerini sayfalarımıza taşıdık. Makro çekim nasıl yapılır, hangi teknikler kullanılır? Hepsi ve daha fazlası yazımızda.

En İyi Dokunmatik Ekranlı Telefonlar
Piyasada bulunan dokunmatik ekranlı telefonlardan en iyilerini derledik. Hangisi daha iyi, avantajları ve dezavantajları ile mobil köşemizde.

Sapphire HD 5750 Vapor-X Test Merkezimizde!
Overclock'lu ve özel soğutuculu Sapphire HD 5750 Vapor-X'i bu hafta mercek altına aldık. Orta sınıfın bu özel modeli enine boyuna test merkezimizde.

Gezilesi Web Siteleri
Spam mail'lerden kurtulmak için geçici bir e-posta adresine mi ihtiyacınız var? Öyleyse bu haftaki tanıtımlarımıza mutlaka bakın.

Yılın En Çok Beklenen İki Oyununu Bir Araya Getirdik!
Bu sayıda iki oyun incelemesiyle birden karşınızdayız. İlki PlayStation platformunun kalesi olarak anılan God of War serisinin yeni yapımı God of War III, diğeri ise geçtiğimiz yıl konsollarda boy gösteren, şimdiyse PC oyuncularıyla buluşan Assassin's Creed 2! Bu oyunlar kaçmaz!

SDN Forum üzerinden sitemize üye olan internet kullanıcıları ve "Her şeyden haberim olsun" servisine abone olanlar, bu dergiye her hafta ücretsiz ulaşıyor.
:: Dergi hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşın
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
İnceleyelim bakalım. . ;)

inceledim bi sorum olacak :) güncel pc rehberinde, ürünlere link verip incelememiz mümkünmü ??

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Teşekkürler..:)

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
God of war 3 ün incelemesini çok merak ediyorum teşekkürler :blush:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Şimdi indirdim ve sırf şu dokunmatik ekranlı cep telefonları için indirdim ama Sony'yi görememek çok üzdü beni. :( Yahu Sony kullanıcılarını ve sevenlerini nasıl görmezden gelirsiniz? :)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Şimdi indirdim ve sırf şu dokunmatik ekranlı cep telefonları için indirdim ama Sony'yi görememek çok üzdü beni. :( Yahu Sony kullanıcılarını ve sevenlerini nasıl görmezden gelirsiniz? :)

Sony Ericsson'un ülkemizde satışta olan dokunmatik ekranlı bir telefonu henüz bulunmadığı için yapacak başka da bir şey yoktu ne yazık ki

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sony Ericsson'un ülkemizde satışta olan dokunmatik ekranlı bir telefonu henüz bulunmadığı için yapacak başka da bir şey yoktu ne yazık ki

Ama bu tanıtmanıza engel değildi. :) Zaten gördüğüm kadarıyla fiyat da belirtmemişsiniz tanıttığınız telefonlar için. Ucundan Sony'den de bahsetseniz çok iyi olurdu. Tabi fiyat bilgileri varsa ve görmediysem affedin.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Konunun konsepti kullanıcılara satın alma konusunda güncel bilgi verebilmekti. Satışta olmayan bir cihazı o konuda vermek pek akıllıca olmazdı.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Anladım, teşekkürler. Umarım ileriki sayılarda "ayrıntılı" bir şekilde Sony'ye de yer verirsiniz. Duyduğuma göre sevenleri çokmuş. :)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Anladım, teşekkürler. Umarım ileriki sayılarda "ayrıntılı" bir şekilde Sony'ye de yer verirsiniz. Duyduğuma göre sevenleri çokmuş. :)

Sevenleri çoktur da sevenlerini pek ciddiye almıyorlar gibi geldi bana :)
Satio çıkalı kaç zaman oldu. Daha yeni nesil bir akıllı telefon bile getirmediler.

cerbereus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bi sorunum var arkadaşlar. ben mail adresime gelen linkten indiriyodum SdnMagazin i. ama son zamanlarda indiremez oldum. gelen mailde "indirmek için tıklayınız" kısmı link olarak gözüküyo ama indirmiyo. sağ tıkladığımda herhangi bi köprüde görünmüyo. ie 8 kullanıyorum. gelen mailde bi sıkıntı olabilirmi acaba?..