- Reaksiyon puanı
- 57
Varmıdır Sdn de knight oynayanlar ?? Hangi serverdasınız 

Şu anda oynamıyorum.Şu koxp işi tamamen kalkıncaya kadarda oynamayı düşünmüyorum.PVP client var arada PVP serverlarda takılıorum.Mesela şimdi
Bu arada bu oyundan nefret edenler genelde oynamayı bilmeyenlerdir.İnanın bende aynı sizin gibiydim.Oynamayı bilmiyordum "ne biçim oyun bu bunun neresinden zevk alıyorsunuz vs..." diyordum ama öğrenince fikirlerim 180 derece değişti.Çarı kastıkça bağımlı oluyorsunuz.
Sze tavsiyem eğer eğitim hayatınız bitmediyse kesinlikle bu oyunu oynamayın.![]()
iraden yok mu senin bağımlı olcaksın?Knight şu an elimde cd si var dergden çıktı ama kurmaktan korkyorum herkez çokl bagımlılık yapar falan diyor.
açabilrsen helal olsunŞimdi kurdm üyelik açıcam.
bu soyulma olayınıda anlamıyorumBende Edana da oynuyorum geçen gün soyuldum![]()
MMOPRG oyunlarında en nefret ettiğim kısım budur. Adam ne var ne yok bir hesapla kafayı bozar çözer şifreyi...bu soyulma olayınıda anlamıyorumnapıyosunuz abi siz elinizle mi veriyosunuz şifrenizi
bizim arkadaşta soyardı keyloggerlarla fln ama bilmiyorum ki nasıl yiyolar![]()
bizim yaptığımız adilikti bunu kabul ediyorum ama şöyle bi durum varMMOPRG oyunlarında en nefret ettiğim kısım budur. Adam ne var ne yok bir hesapla kafayı bozar çözer şifreyi...
MMOPRG oyunlarında şifre bilinmese bile herşeyin çalınır.Metin2 ile kafayı bozduğum zamanlar az zırıhım silahım çalınmadı.Ticarete koyarken bile çalınıyor :thumbdown: Şöyle adam akıllı bulunduğu hiç bir MMOPRG oyunu yok :thumbdown:bizim yaptığımız adilikti bunu kabul ediyorum ama şöyle bi durum var
adam tutuyo telefon numarasını yazıyo
tutuyo doğum gününü yazıyo
fb yazan var bjk yazan var
hatta id ile aynı olan bile var
internette bir çok kombinasyonu deneyen programcıklar var 1 den başlayıp 99999 a kadar gidiyo mesela
neden şifrelerini düzgün seçmiyolarki
şifre hırsızlarıda bunları görünce "ben yapmasam bi başkası yapcak" diyolar
şifrelemeye daha fazla önem göstermelilier ve hile kullanmamalılar
şahsen biz site açmıştık
koxpun içine koyuyoduk keylogerı kimsenin ruhu duymuyodu
Arkadaşlar kurdum 2.5 saaat güncelleme yaptım oyuna girdim warrior seçtim ismi yazdım ama ing. olduğu için hiçbirşey anlmaıyorum nasıl vuracağımı bile bilmiyorum biri bana öğretsiin![]()