seakar dedi ki:Valla kızlar tebrik ederim sizi.
Erkeler topluluğu kurduk cevap yazan,ben burdayım diyen yok.
Tebrikler kızlar.
EzOhİsTaN dedi ki:seakar dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:aaaaaaa kıslarsise bi haberim var bakın bakın erkekler "SDN erkekler topluluğu" yapmış ;D kıskandılar bisi
heheheh
![]()
Ne kıskanması ya
Erkekleri başınızdan almak için yaptım.
Teşekkür edeceğinize....
bis sisin konunusa yasmicas hıhhhhh (&![]()
PcMaSTeR dedi ki:Duramadınız Değilmi hani yazmıyacaktın? Elmanın 2 yarısı Diyor ve Diğer başlıklara yöneliyorum. Topluluk Hikaye Heryerde her zaman Erkekler Egemen taa ki Evleninceye Kadar Ondan Sonra Başbakan Evin hanımı oluyor Neyse Size İyi Toplanmalar
![]()
PcMaSTeR dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:seakar dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:aaaaaaa kıslarsise bi haberim var bakın bakın erkekler "SDN erkekler topluluğu" yapmış ;D kıskandılar bisi
heheheh
![]()
Ne kıskanması ya
Erkekleri başınızdan almak için yaptım.
Teşekkür edeceğinize....
bis sisin konunusa yasmicas hıhhhhh (&![]()
Duramadınız Değilmi hani yazmıyacaktın? Elmanın 2 yarısı Diyor ve Diğer başlıklara yöneliyorum. Topluluk Hikaye Heryerde her zaman Erkekler Egemen taa ki Evleninceye Kadar Ondan Sonra Başbakan Evin hanımı oluyor Neyse Size İyi Toplanmalar
![]()
aydogan dedi ki:Arkadaşlar lütfen forumda kullanılan Türkçe'mize dikkat edelim. Türkçe'mize sahip çıkalım onu bütün güzellikleriyle kullanalım.
EzOhİsTaN dedi ki:sen yannıs biliosun her zaman kızlar egemendir![]()
EzOhİsTaN dedi ki:iol hep onları haklı yaptın %( tek kaldm nerdeisns kıslar yaa %( tamam bi daha yasmayıs ozaman öle hatta bu konuya yasmicam kitle istersen napim :$
Troy dedi ki:erkekler hemen girmiş olaya.
en kısa zamanda bir bayan moderatör de almak lazım.
aday var mı kızlar aranızda?
teknojen dedi ki:ne modu kim demiş onu biz kendimizi idare ederiz![]()
![]()
ecrin dedi ki:bütün kızlar toplanmış ve bi işe yaramış die düzeltiyorum
seçiL dedi ki:günaydın kızlar![]()
seakar dedi ki:http://www.shiftdelete.net/forum/yuh-olsun-bu-ne-cahillik-t4051.0.html
Bakın bütün kızlar toplanmış ama bi işe yaramamış