seçiL dedi ki:eline sağlık güzel bir karikatür kimse bişi yazmadı be bekledim nasıl yorum yapacaksınız nasıl dalga geçeceksiniz diye yaşasın kaçırttık eerkekleri
Sedefcix dedi ki:ortaliklarda fazla gözükmesemde bende varim![]()
bitanem çok yogunum yaa, sdn i birak m,sn bile acamiyorum son zamanlardaEzOhİsTaN dedi ki:Sedefcix dedi ki:ortaliklarda fazla gözükmesemde bende varim![]()
canim hoşgeldin nerde kaldın (K)
işteee büyüyüoruzzzzzzzzz (&![]()
![]()
Sedefcix dedi ki:bitanem çok yogunum yaa, sdn i birak m,sn bile acamiyorum son zamanlardaEzOhİsTaN dedi ki:Sedefcix dedi ki:ortaliklarda fazla gözükmesemde bende varim![]()
canim hoşgeldin nerde kaldın (K)
işteee büyüyüoruzzzzzzzzz (&![]()
![]()
ösledim kis sizleri
PcMaSTeR dedi ki:Anlaşıldı, Demir Almak Günü gelmişse Zamandan, Başka Başlığa Giden biri var buradan... %(
PcMaSTeR dedi ki:Anlaşıldı, Demir Almak Günü gelmişse Zamandan, Başka Başlığa Giden biri var buradan... %(
gülüm hos buldumda, hayirdir bu erkekler burda ne ariyolar???seçiL dedi ki:Sedefcix hoş geldin
Sedefcix dedi ki:gülüm hos buldumda, hayirdir bu erkekler burda ne ariyolar???seçiL dedi ki:Sedefcix hoş geldin
Troy dedi ki:kızların başlığına yazan erkeklerin mesajlarını silicem bundan sonra haberiniz olsun.
(&![]()