• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN İzmir Buluşması

Evet son durum... Erteliyor muyuz, ertelemiyor muyuz... ? Eğer en fazla 3 kişi olacaksak, yine aralık ayı içinde olacak şekilde KESİN gün belirleyelim... 16 saat kaldı hadi :D

---------- Post added at 01:18 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

kkoray ve ben iki kişi ettik diğer gelenler ellerini kaldırsın :P

sanırım 2 kişiyiz :D 12 yada 19 aralık ' a erteleyelim bence hangisi uygun sizin için??

Ben gelmiyorum :D

Sırf kalabalık görünsün diye şey ettim :D

Ben ocağa kadar boş boş evde oturuyorum :D Aralık ayı içerisindeki her gün müsait... ikisi de uyar :) Diğer üyelerin kara vermesi lazım.

Aslında kkoray, "İzmir deki SDN üyeleri kimler" isimli bi konu açmak lazım. Oraya yazanları gün belirleyip çağırmak lazım :D

---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:33 ----------

Ben gelmiyorum :D

Sırf kalabalık görünsün diye şey ettim :D

ooofffff :D kalabalık yapmayalım lütfen :P

Bak 3 kişi olmuştuk. Ben gidiyorum. hıh yine 2 kişi kaldınız :D Artık mum ışığında şarap içersiniz :D

:D bende şubata kadar izmir'deyim şubattan sonra nerde olcağım belli değil askerlik malum :D

not: uykusuzluğun başa vurmuş hali olduğu için düzenlenmiştir :mrgreen:

Her ay 1 kere yapmak lazım evet koray :D Batarken güneş ardında tepelerin geldi uyku zamanı koray efendininnnn :D

aynen uykusuzluk başa vuruyor arada :D en iyisi düzenlemek bu yazılanları :D

aralık ayı içinde hangi tarih uygunsa herkese yazsın ona göre ortak bir tarih ayarlayalım

ben her tarihe uyarım :D

eheheh :D Daha buluşulur ya :) Nisan ayında yapın ben de gelirim :)

ben gelıcem fakat bukadar az toplanmayalım,öss sınavına hazırlanıyom bir gun belirleyin gelirim aralık ayında yparsak ıyı olur yılbası oncesı

biraz konuyu hortlatalım :D en son 2010 senesinde böyle bir buluşma planlıyorduk fakat beklenen talep bir türlü olmadı aslında ilk başta vardı sona yaklaştıkça 2 kişi kaldık sonra ben askere gittim falan böyle bir buluşma yapıldımı haberim yok eğer yapılmadıysa 2 sene sonra 1. sini düzenleyelim artık :D evet arkadaşlar İzmir'de bir buluşma ayarlasak kaç kişi katılır?

ben cok ısterdım ama belırlenen zamanda işyerınde olma ıhtımalım olabılır..kesın bır sey dıyemeyecegım tarıh ve yer bellı olmadan....aslında bende cok ıstıyom :D

ben cok ısterdım ama belırlenen zamanda işyerınde olma ıhtımalım olabılır..kesın bır sey dıyemeyecegım tarıh ve yer bellı olmadan....aslında bende cok ıstıyom :D

bizde çalışıyoruz zaten haftasonu gündüz ve akşam hafta içi ancak akşam olabilir kesin tarih belirleyelim :)

hacı uyarsa ben varım ...sadece benımle olacak ıs degıl ...bı bakalım ne kadar talep olacak....

biz gene ayarlıyamıcaz bu görüşme işi izmir'de yalan oluyor toplasan 3 kişi zor toplanıyoruz

pazar günü ben müsaitim her türlü allahın izniyle gelirim
diğer günler okul iş başımı kaşıyacak vaktim yok

şöyle bir 10 kişi olursa tarih ve saat belirleyip görüşelim