• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN İzmir Buluşması

Bulgaristan dönüşü izlenimleri paylaşırmısın bende araştırıyorum uzun zamandır bulgaristanı gizmeyi de.

Ben gezmeye gitmiyorum :) Eğitim için gidiyorum ve yaklaşık 5 sene orada kalıcam :) Gerçi bu süre içerisinde elbet gezicem ama gezimi sadece Bulgaristan ile sınırlamak gibi bir niyetim yok. Tüm avrupayı gezmeyi düşünüyorum :)

Buluşmaya tüm SDN üyeleri davetlidir dense daha iyi olur :)

İzmir aliğadayım kararlaştırdığınız tarih ve yer bana uyacak olursa forum kurallarını okumadan yüzyüze tanışmak isterim.

maçtan sonra toplancaksak bowling turnuvası yapabiliriz :)

Bornova k. park . Konak . Kordon. Alsancak . bornova forum . Balçova . Neresi isterseniz :)

arkadaşlar bizdeki son durum nedir buluşuyor muyuz pazar ??

evet nerde ve saat kaçta en son anket açıcam öyle belirlicez sanırım olmuyor böyle :D

bende gelebilirim ama bulusma yerı duzgun olsun forumda yapcak bırsey yokk.park olabılır ama oraya sıgamayabılırız.bowlıng turnuvası guzel orkide ye kacarız

bowling oynancaksa balçova best buy'a gidilebilir en güzel yer orası

arkadaşlar
5 Aralık pazar günü
saat 5
balçova best buy bowling turnuvası uygunmudur kaç kişiyiz??

Benim ufak bir işim çıktı. Erken halledebilirsem gelmeye çalışcam :(

Ben bir :D
5 aralık pazar best buy akşam 5 te.... oradayım best buy ın içinde bulursunuz beni :D
bu arada nasıl buluşacaz. yani yakamıza SDN kağıdı falan mı asacaz :)

yakın yer olursa ben de gelebilirim. Çoluk çocuk rahat bırakırsa tabi :)

:D herkes kartona SDN yazıp nickini yazsın öyle buluşalım :D :D

şaka bir yana o best buy da yürüyen merdivenler var onun kenarında buluşalım orda kimse bekleme yapmıyor böylelikle rahatlıkla anlayabiliriz :D

SDN atkısı olan biri olsaydı takardı onu herkes yanına gelirdi falan ama malesef yok :D r10 buluşmasında öyle yapmıştık :D

İlk gidenin durumu sanırım biraz daha kötü :biggrin: gidecek kimseyi tanimiyorsa yanindan her geçene bakacak "acaba SDN'den mi :huh: " diye. :biggrin:

buluşma yeri best buy yürüyen merdivenlerin yanı :D saat 5 te

fotoğraf makinesi olan unutmasın getirsin siteye koyarız fotoları :lol: