- Admin
Tadı damağımda kalan müthiş bir buluşma idi. Sizleri gördükçe, sabahlara kadar çalışasım geliyor.
Hepiniz harika insanlarsınız. İyi ki varsınız.
![]()
![]()
![]()
herkes yattı ya
kahkahaya boğma beni çenem kaydı
![]()
Tadı damağımda kalan müthiş bir buluşma idi. Sizleri gördükçe, sabahlara kadar çalışasım geliyor.
hurafeymiş o diyanet açıklama yaptıydı geçen. hem piknik olursa 14,5 mesajlı arkadaşımız daha rahat ederPiknik olayını en kısa zamanda halledelim aynen @orcnd ramazan bitsin bayramı atlatır atlatmaz) iki bayram arası olmaz ama
![]()
hurafeymiş o diyanet açıklama yaptıydı geçen. hem piknik olursa 14,5 mesajlı arkadaşımız daha rahat eder![]()
Bikaç gündür rahatsızım yine, yoksa taksim şurası gelecektim bende, neyse piknik olursa gelirirz inşallah, ayıptır sorması nerde yaptınız iftarı
Eyvallah ert_60, hala mantı desen kafiydi Taksimi epey bi bilirimde, gerçi bir çok kaliteli mekan var yemek yiyebileceğimiz, favorim tünele giderken sağda yemek kulubü var, gelseydim oraya gidebilirdik lakin yer bulabilirmiydik bilmiyorumAllah'tan Yaşar Nuri'nin bu konuda bir açıklaması yok, hurafe falan der şimdi çık işin içinden =)
Ama 14,5 mesaj olayını Yaşar Nuri'ye soralım derim
---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:32 ----------
Taksim meydandan İstiklal Caddesine girip epey bir yürüyorsun, Giderken solda Hala mantı ev yemekleri diye bir yer var orada yaptık@Mai Nai
Eyvallah ert_60, hala mantı desen kafiydi Taksimi epey bi bilirimde, gerçi bir çok kaliteli mekan var yemek yiyebileceğimiz, favorim tünele giderken sağda yemek kulubü var, gelseydim oraya gidebilirdik lakin yer bulabilirmiydik bilmiyorum
Neyse piknik olursa güzel olur en son 2008 de yapılmıştı piknik, forumun eski bir organizatörü vardı o ayarlıyordu hep, gönüllü birileri şart bu tür buluşmalar için
Bombalar yağmur olup yağdı ama orda kaldıyoksa aşırı bomba vardı
çoğu bomba taksimdedir hala
![]()
hahahah. o mouse u almam lazım![]()
ya da alma hayalini kur! onu hayal aleminde yaşat. Ona ulaşırsan ona olan aşkın bitecek Chev, aşkının bitmesini mi yoksa sürmesini mi istersin ? karar senin yeğen
abi bu arada şu resimleri o mükemmel cep telefonları ile çeken arkadaşlarım Emre abim , Cem abim bana bi iletseniz onları mümkün ise...
5 resim 5 tl
10 resim 7,5 tl
20 resim 15 tl
fiyat tarifem bile bir tuhaf yaw![]()
5 resim 5 tl
10 resim 7,5 tl
20 resim 15 tl
fiyat tarifem bile bir tuhaf yaw![]()