SDN İstanbul İftar Buluşması

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Tadı damağımda kalan müthiş bir buluşma idi. Sizleri gördükçe, sabahlara kadar çalışasım geliyor.

Hepiniz harika insanlarsınız. İyi ki varsınız.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hakikaten çok eğlenceli ve keyifli geçti. katılan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. 6 arkadaşım daha oldu :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Gerçekten Çok güzeldi, şaşırmadım açıkcası.. zaten yeteri kadar içten olan bir forum ve doğal olarak içten olan kişiler :)

her davete icap ederim artık :)

14,5 mesajım olsada yemeği gördüm mü gelirim :P

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
:D :D :D :D herkes yattı ya :D kahkahaya boğma beni çenem kaydı :P

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
:D :D :D :D herkes yattı ya :D kahkahaya boğma beni çenem kaydı :P

yok ya yatmadım da gs'ın maçına bakıyorum :) teşekkürler @topalsolucan benim de altı arkadaşım oldu.

aklıma geldikçe güldüğüm çok şey var ya :)

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:19 ----------

Tadı damağımda kalan müthiş bir buluşma idi. Sizleri gördükçe, sabahlara kadar çalışasım geliyor.

Hepiniz harika insanlarsınız. İyi ki varsınız.

bilmukabele :) [MENTION=2]Troy[/MENTION]

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
:D :D :D :D süper ya, günün bombalarından dı :D

demek hurafeymiş :) bunca zaman boşa kanmışız desene

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Bikaç gündür rahatsızım yine, yoksa taksim şurası gelecektim bende, neyse piknik olursa gelirirz inşallah, ayıptır sorması nerde yaptınız iftarı

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aha piknik mi dedi biri ^^ tmm tmm müthiş mangal yaparım bu lezzetden shiftdelete.net ailesi mahrum kalmasın demi piknik için bir bilet lütfen loca olsun :P

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hurafeymiş o diyanet açıklama yaptıydı geçen. hem piknik olursa 14,5 mesajlı arkadaşımız daha rahat eder :D

Allah'tan Yaşar Nuri'nin bu konuda bir açıklaması yok, hurafe falan der şimdi çık işin içinden =)

Ama 14,5 mesaj olayını Yaşar Nuri'ye soralım derim :)

---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Bikaç gündür rahatsızım yine, yoksa taksim şurası gelecektim bende, neyse piknik olursa gelirirz inşallah, ayıptır sorması nerde yaptınız iftarı

Taksim meydandan İstiklal Caddesine girip epey bir yürüyorsun, Giderken solda Hala mantı ev yemekleri diye bir yer var orada yaptık :) [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Allah'tan Yaşar Nuri'nin bu konuda bir açıklaması yok, hurafe falan der şimdi çık işin içinden =)

Ama 14,5 mesaj olayını Yaşar Nuri'ye soralım derim :)

---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Taksim meydandan İstiklal Caddesine girip epey bir yürüyorsun, Giderken solda Hala mantı ev yemekleri diye bir yer var orada yaptık :) @Mai Nai
Eyvallah ert_60, hala mantı desen kafiydi Taksimi epey bi bilirimde, gerçi bir çok kaliteli mekan var yemek yiyebileceğimiz, favorim tünele giderken sağda yemek kulubü var, gelseydim oraya gidebilirdik lakin yer bulabilirmiydik bilmiyorum:)
Neyse piknik olursa güzel olur en son 2008 de yapılmıştı piknik, forumun eski bir organizatörü vardı o ayarlıyordu hep, gönüllü birileri şart bu tür buluşmalar için

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Eyvallah ert_60, hala mantı desen kafiydi Taksimi epey bi bilirimde, gerçi bir çok kaliteli mekan var yemek yiyebileceğimiz, favorim tünele giderken sağda yemek kulubü var, gelseydim oraya gidebilirdik lakin yer bulabilirmiydik bilmiyorum:)
Neyse piknik olursa güzel olur en son 2008 de yapılmıştı piknik, forumun eski bir organizatörü vardı o ayarlıyordu hep, gönüllü birileri şart bu tür buluşmalar için

Hımm inş bir dahakine oraya gideriz, bu arada keşke daha önce söyleseydin ben zaten pek bilmiyordum taksimi eşe dosta sordum orayı söylediler :( zatn erken gidip mekan baktım oraya da bakardım.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Sağlık olsun, bidahaki sefere inşallah

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Buna gelemedim de piknik güzel olur aslında, bayramdan hemen sonra hatta süper olur :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Afiyet olsun arkadaşlar. Çok eğlenceli geçtiğine eminim. Piknik buluşmasında görüşmek üzere :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Çok güzeldi 14.5 mesaj ve 7 son gecenin bombalarıydı :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Bombalar yağmur olup yağdı ama orda kaldı :D yoksa aşırı bomba vardı :D çoğu bomba taksimdedir hala :P

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bombalar yağmur olup yağdı ama orda kaldı :D yoksa aşırı bomba vardı :D çoğu bomba taksimdedir hala :P

bomba sağanağı sdn sakinlerini daha iftara bir saatten fazla zaman varken taksim anıtı çevresinde gafil avlamıştı.Sdn sakinleri içlerinden acaba oruç bozulur mu ? tartışması yaparken [MENTION=138307]technomind[/MENTION] çoktan yeni üye kayıtlarını almaya başlamıştı bile.Hem ziyaret hem ticaret mantığını çok iyi kavramış olan technomind'i son çare olarak "iftar yaklaştı" bahanesi ile soyunduğu bu ulvi görevden ayırabilmiştik.

devam edeyim mi [MENTION=138307]technomind[/MENTION] ?

:) :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
oldumu şimdi :) kayıtları sadece ben mi yapıyordum ? :)

anlat ya ne olcak :D ''sakınnnnnn''

güzel bir gündü işte orucumuzu açtık ALLAH kabul etsin :D

Chev Chelios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir çay içmek 1.5 TL
Shift Delete Ailesiyle Muhabbet Etme Paha Biçilemez :)

---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

hahahah. o mouse u almam lazım :D

Eğer staj bitince para verirlerse ki diğer stajere vermişler :D bu gün 2. maaşını alcak ya da almış . bende 100+ alırsam direk mausu affetmem alırım :) g500 abi boru deil

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya da alma hayalini kur! onu hayal aleminde yaşat. Ona ulaşırsan ona olan aşkın bitecek Chev, aşkının bitmesini mi yoksa sürmesini mi istersin ? karar senin yeğen :D

abi bu arada şu resimleri o mükemmel cep telefonları ile çeken arkadaşlarım Emre abim , Cem abim bana bi iletseniz onları mümkün ise...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ya da alma hayalini kur! onu hayal aleminde yaşat. Ona ulaşırsan ona olan aşkın bitecek Chev, aşkının bitmesini mi yoksa sürmesini mi istersin ? karar senin yeğen :D

abi bu arada şu resimleri o mükemmel cep telefonları ile çeken arkadaşlarım Emre abim , Cem abim bana bi iletseniz onları mümkün ise...

ben o çekmiş olduğum resimleri hakkaten ileteyim :) biraz geç kalınmış olsada bayram seyran diye hesap et :) onları yarın ziplayıp upload ederim sanada özel mesaj atarım :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
5 resim 5 tl
10 resim 7,5 tl
20 resim 15 tl

fiyat tarifem bile bir tuhaf yaw :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşlar Resimleri Ben rapid olarak upload ettim, mail adresinizi PM atarsanız göndereyim resimler elimde patladı :d tamam bedava :D [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]