• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN İstanbul İftar Buluşması (2013)

SDN 2013 İftar Etkinliğine Katılacak Mısın?

• Evet

Kullanılan: 32 26.0%
  • Hayır

Kullanılan: 42 34.1%
  • Belki

Kullanılan: 49 39.8%

• Kullanılan toplam oy
    123
Orada olmak isterdim :D @REDFOKS abi beni evden aldırır mısın ? :D

İstersen limuzinle aldırayım daha fiyakalı olur :D

Gün içerisinde mekanı arayacağım yer konusunu hallederim inşallah erken mekanda olmakta fayda var hem muhabbet ederiz hemde erkenden yemeleri söyleriz ki iftar saati fazladan bekleme yapmayalım :)

SDN bayrağı vardır Troy hoca da. Masaya asarız gelen görür :P O değilde bu kez bayağı kalabalıkız sanki. Herkes gelirse 20'ye yakın olduk. Şaşılacak iş :D

Resimlerini koysun gelenler. Şimdi ciddi ciddi yakaya gül takan olur, valla herkesi tanır bi onu tanımaz geçerim :D

Hızlı tren biteydi gelirdim. :D

Rezervasyon işi de tamamdır, Mekana gidince shiftdelete.net'ten geliyoruz demeniz yeterli.

19.30'da oradayız gençler ve kendini genç hissedenler.

Sayımız net olarak belli mi? REDFOKS kaç kişilik rezervasyon yaptın peki

Tabi belli olmaz, bari var olan sayımızdan azalma olmasa :)

Çok istediğim ve beklediğim bir durumdu ama malesefki İstanbulda değilim gerçekten üzüldüm Allah kabul etsin orucunuzu iyi eğlenceler hepinize benim için bir dahaki sefere kısmetmiş heralde :)

mesai biter ben kaçar iftarda görüşmek üzere arkadaşlar

Tam bir aile havasında geçecek iftar yemeği :)

8 gibi mekandayım.

Sultanahmet camiinde Kuran dinliyorum.
8 gibi ordayım bende.

Ben ufaktan gidiyorum mekana yapacaak iş kalmadı. Görüşmek üzere

pesimist mesaj bırakmış :)

resuzypu.jpg

kaçırdığım bi iftar oldu bu. şahsen üzüldüm. niyetim hepsine katılabilmekti .. nasip artık bir daha ki buluşmalara.

:D eğlenceye bakın ya video atmayı unutmAYIN ilerde çocuklarımada gösterrim ^^

Ezan okunmadı mı hala :mrgreen: Ankara ekibi doydu söylemesi ayıp :D

Hepinizden tek tek özür dilerim. Bugün rahatsızlanmam sonucunda bütün günüm hastanede geçti ve bildirme şansım da olmadı buradan. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok güzel bir ortam var. Ramazan bitmeden bir organizasyon daha yapılır umarım.

Hepinizden tek tek özür dilerim. Bugün rahatsızlanmam sonucunda bütün günüm hastanede geçti ve bildirme şansım da olmadı buradan. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok güzel bir ortam var. Ramazan bitmeden bir organizasyon daha yapılır umarım.

Geçmiş olsun.