• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN İstanbul İftar Buluşması (2013)

SDN 2013 İftar Etkinliğine Katılacak Mısın?

• Evet

Oy: 32 26.0%
  • Hayır

Oy: 42 34.1%
  • Belki

Oy: 49 39.8%

• Kullanılan toplam oy
    123
Evetler belki olmuş, belkiler iptal olmuş.. Korkmayın yahu oradakiler sizi yemeyecek. Yeni insanlarla tanışmak güzeldir, bu yüzden başka işiniz varsa bile erteleyebilirsiniz bir günlüğüne.. Keşke İstanbul'da olsam da katılsam :)

aynen nie katılmıyosunuz ki ben istanbulda olsam gelirdim hemen. merak ediyorum tipleri

özellikle foto cekinde bizde görmüs olalım :D

Konu benim olmasına rağmen sizlerden özür dileyerek katılamayacağımı belirtmek isterim.
Nedeni aile içinde yaşanan bir takım özel sıkıntılar..

telafisi bayram sonrası bir çay olabilir. [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] ayarlar bize :)

Gün itibariyle gelme durumum net değil ancak gelmeye çalışacağım. Kaçırmam inşallah :)

Benim için geçen Hafta olmuş olsa idi olabilirdi,Malum Vardiyalı çalıştığımdan,o saatlerde işteyim.
Düzenleyenlerden,Katılan ve Katılamayanlardan Allah Razı Olsun.:)

amin abi :) Katılmayı istiyordum gerçekten. Başka zamana artık..

[MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] Katılamıyor bana demişti.

katılamayanlar için ramazandan sonra bir çay faslı planlayabilirim. Bakalım bi bayram geçsin de [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] Haberleşiriz inş.

İşim dolayısı ile il dışında olacağımdan dolayı ben katılamıyorum malesef.

Bol bol resim çekilin, gönlümüz sizlerle.

Özellikle @tambjk nin resmini görmek isterim. :)

Sağlık problemimden dolayı ben gelemiyiceğim ayrıca belki ye tıklamıştım ben :) Katılanlara bol neşeli saatler Allah kabul etsin şimdiden..

Toplanırız beyler 25 evet az değil fazla bile 25 inde 10 u gelse meclis oturum sayısına ulaşmış oluruz yeterki niyet olsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yer Zaman bilgisini bir daha paylaşırsanız sevinirim