Toplanırız beyler 25 evet az değil fazla bile 25 inde 10 u gelse meclis oturum sayısına ulaşmış oluruz yeterki niyet olsun
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yer Zaman bilgisini bir daha paylaşırsanız sevinirim
Taksim Marko Paşa Şark Sofrası
Toplanırız beyler 25 evet az değil fazla bile 25 inde 10 u gelse meclis oturum sayısına ulaşmış oluruz yeterki niyet olsun
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yer Zaman bilgisini bir daha paylaşırsanız sevinirim
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] ertan abi sağolsun ben gelebiliyorumSon durum nedir arkadaşlar.Taksim Marko Paşa Şark Sofrası son karar mı ? Saat kaçta nerede toplanıcaz? Kaç kişi geliyor ? Kimler garanti geliyor ?
Benim %50 gelme ihtimalim var.Şuan kesin birşey diyemiyorum.
Sanırım son liste bu şekilde
- angel75
- karargaht
- _taha
- mert ahmet
- memogoren
- mai nai
- redfoks
- erenberk
- esa
- h-sa
- sleeper
- persona grata
- forumstar
- mr.elm ?
- el padrino ?
+
- Sdn ofisten gelecek olanlar (troy,özgürçetin, .... )
konuşmayı çok severim ben belki "ne geveze çocuktu bu mert" gibi bir düşünceye kapılabilirsiniz sonraBence 45dk - 1 saat öncesinde mekanda olun sohbet muhabbet ederiz![]()
Hababam Sınıfı Aklıma Geldi:w00t:Bence işi olmayan erken gelsin. 7.30 gibi orada olalım. Ben çok daha erken gelebilirim.
Birbimizi tanımak için herkes yakasına kırmızı gül taksın.
Sanırım son liste bu şekilde
- angel75
- karargaht
- _taha
- mert ahmet
- memogoren
- mai nai
- redfoks
- erenberk
- esa
- h-sa
- sleeper
- persona grata
- forumstar
- mr.elm ?
- el padrino ?
+
- Sdn ofisten gelecek olanlar (troy,özgürçetin, .... )
yer ayırtmadık değil mi :/ aslında arasak biz sdn forumdan geliyoruz dese gelenler kapıda, bizi bir masaya oturturlarMekan: Taksim Marko Paşa Şark Sofrası
Zaman: 26 Temmuz Cuma düşünülüyor
Fiyat: Şimdi aradım. İftar menüleri yokmuş. Çorba+İçecek+Çoban Kavurma' nın fiyatını istedim. 22TL dediler.
Bence gayet uygun. eğer kişi sayısı belli ise yer ayırtmalıyız.
seni tanımayan ölmesin.Nida, Coşkun, Ertan, Serhat, Eren ve ben zaten güzel ve yakışıklıyız. Tanımakta zorluk çekmezsiniz yani
Troy ve Özgür Beyi de unutmayalım![]()
seni tanımayan ölmesin.
senin fotoğrafını şimdi çok merak ettim ...:clap:Beni tanımayanı kıjım boncuk tanınmayacak hale getirecekmiş.
Biraz önce kulağıma fısıldadı![]()