SDN İstanbul İftar Buluşması (2013)

SDN 2013 İftar Etkinliğine Katılacak Mısın?

• Evet

Kullanılan: 32 26.0%
  • Hayır

Kullanılan: 42 34.1%
  • Belki

Kullanılan: 49 39.8%

• Kullanılan toplam oy
    123

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ayın 20-30u arası olursa bende gelebilirim. Tatilden çıkıp istanbula gelince netleşir benim durumum haber ederim. Aranızda en çaylak üye olarak takılırım. :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Merhaba arkadaşlar..

Birkaç kişi düşündük taşındık mübarek Ramazan ayında neden SDN ailesi olarak bir iftar yemeği düzenleyelim dedik ve bu iftar yemeği için sizlerden katılımcı sayısını belirlemek için;

• Gelecek kardeşlerimizin "evet",
  • Gelme ihtimali kesin olmamakla beraber gelmeme ihtimali olanlar "belki",
  • O güne/saate kesin randevusu olanlar ise "hayır"

kutucuğuna tik atarak, bu organizasyonun planlanmasında bizlere yardımcı olmuş olurlar..
kardeşim ben hayır demiştim ama şimdi bir ihtimal belki diyorum. beni belkilere ekle.:)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
askerlik yaptığım yerdi Eskişehir. (1. ana jet üs)
güzel yerdir.
dönerine hayrandım... bişey dikkatimi çekmişti ama,
Türkiyenin her yerinde dönerin porsiyonu 100 gr. iken, bu tek Eskişehir'de 60 gr.'dı.
bi türlü karnımız doymadan döndük vesselam! :D
Türkiye'nin her yerinde dönerin porsiyonunun 100 gram olduğunu sanmıyorum :) İstanbul'da 40-60 arası, Ankara'da 60-70 arası. Hatay'da 100-110 arası, İskenderun :drool: 200-250 gram arası :drool: İskenderun döneri hiç bir yerde yok maşallah ne güzel yapıyorlar bir tek orada yedim gerçek döneri. Ye ye bitmiyor. Ayran desen 400-500 ml bir şeydi :) Bir tek o dönerle doyabiliyorum (Tam olmasa da :D ). 1.5-2 porsiyon İskenderun döneri yeterli doymak için ama kızlar kibar olduğundan yarım porsiyonla doyuyor :D İstanbul'da 3-4 kesmiyor :D Döner döner değil ki hiç koymuyor adam içine. Burada 6 TL bir tane dürüm %40 doyuruyor karnımı İskenderun'da 3 TL karnımın %60-70'i doluyor :D Hem pahalı hemde bir işe yaramaz İstanbul'daki dönerler. Sos bile yok :D

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
olursada artık geldiğimde bir bardak soğuk su söylersiniz:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Türkiye'nin her yerinde dönerin porsiyonunun 100 gram olduğunu sanmıyorum :) İstanbul'da 40-60 arası, Ankara'da 60-70 arası. Hatay'da 100-110 arası, İskenderun :drool: 200-250 gram arası :drool: İskenderun döneri hiç bir yerde yok maşallah ne güzel yapıyorlar bir tek orada yedim gerçek döneri. Ye ye bitmiyor. Ayran desen 400-500 ml bir şeydi :) Bir tek o dönerle doyabiliyorum (Tam olmasa da :D ). 1.5-2 porsiyon İskenderun döneri yeterli doymak için ama kızlar kibar olduğundan yarım porsiyonla doyuyor :D İstanbul'da 3-4 kesmiyor :D Döner döner değil ki hiç koymuyor adam içine. Burada 6 TL bir tane dürüm %40 doyuruyor karnımı İskenderun'da 3 TL karnımın %60-70'i doluyor :D Hem pahalı hemde bir işe yaramaz İstanbul'daki dönerler. Sos bile yok :D
Sen hiç Urfada yedinmi?:)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] annem izin vermiyor :) Abimle kararlaştırdık bırakacaktı beni, anneme sordum 1-2 saate dönerim dedim oda olmaz nasıl seni bırakim diyor :( Oy oy, of of. Nedir bu yaf.

olursada artık geldiğimde bir bardak soğuk su söylersiniz:)

Sen hiç Urfada yedinmi?:)
Yok abi :) Oranın dürümünün de İskenderun dürümünü geçebileceğini sanmıyorum :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
@Loki Rulez annem izin vermiyor :) Abimle kararlaştırdık bırakacaktı beni, anneme sordum 1-2 saate dönerim dedim oda olmaz nasıl seni bırakim diyor :( Oy oy, of of. Nedir bu yaf.

Aha şimdi potu kırdın işte ... dedim ya sana kafan karışmasın . yoksa herşeyi karıştırısın.:)
Urfada döner yenmez..:)) artık ne yenildiğinide sen öğren bana söyle:)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aha şimdi potu kırdın işte ... dedim ya sana kafan karışmasın . yoksa herşeyi karıştırısın.:)
Urfada döner yenmez..:)) artık ne yenildiğinide sen öğren bana söyle:)
İstanbul'da da yenmez o mantıkla abi :D Çiğ köfte yenmez mi Urfa'da acılı acılı :D Kebap bide sanırım :D

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İstanbul'da da yenmez o mantıkla abi :D Çiğ köfte yenmez mi Urfa'da acılı acılı :D Kebap bide sanırım :D
eksik söylüyorsun daha var bide meşhur ciğerimiz var...:))
git abinden yada aile büyüklerinden izin al urfaya git ye bakalım nasılmış:)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
eksik söylüyorsun daha var bide meşhur ciğerimiz var...:))
git abinden yada aile büyüklerinden izin al urfaya git ye bakalım nasılmış:)
Etle pek aram yok abi :) Ben vejeteryanım :D Ben eti dönerde ve lahmacunda yerim başka yerde yemem :) Yesem kusuyorum çünkü :D Benimki de değişik bir sorun :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Yahu bırakın şimdi ne yiceğimizi :d

Zaman, mekan ve yer kararlaştıralım.Ramazanın ortasına denk gelsin ki herkes oruca alışmış olsun.İlk günlere denk gelirse millet açlıktan konuşamaz, muhabbet dönmez :d

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@Loki Rulez annem izin vermiyor :) Abimle kararlaştırdık bırakacaktı beni, anneme sordum 1-2 saate dönerim dedim oda olmaz nasıl seni bırakim diyor :( Oy oy, of of. Nedir bu yaf.

1-2 saatten fazla sürer zaten kardeşim.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Anasının Kuzusu:)

Reaksiyon puanı
10,327
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION], sen sahiden 14 yaşında mısın?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Önemli olan yas değil olgunluk lordarcual da davranış açısından cok olgun bence :)

Reaksiyon puanı
10,327
Önemli olan yas değil olgunluk lordarcual da davranış açısından cok olgun bence :)

bişey demedik yahu, aksine bunu vurgulamak istemiştim ben de... yaşından çok fazla gösterdiği için! :)

ha bir de, döner fiyatlarından bahsederken Türkiyenin birçok yerinden örnekler vererek 50 yaşını geçmiş birinin tecrübesi üstünde olduğunu gösteriyor, sormam bu yüzdendi. :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bişey demedik yahu, aksine bunu vurgulamak istemiştim ben de... yaşından çok fazla gösterdiği için! :)

ha bir de, döner fiyatlarından bahsederken Türkiyenin birçok yerinden örnekler vererek 50 yaşını geçmiş birinin tecrübesi üstünde olduğunu gösteriyor, sormam bu yüzdendi. :)
evet yaşını üstünde bir olgunlığa sahip [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION].:)
ha bu arada döner dediniz canım Çekti çiğer ve kuşbaşıyı... :)
severmisiniz?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Buluşma mekanında iftar topu patladığı an ;
2 Porsiyon kebap + Pilav + 2 Ayran + Su + iki tabak güllaç + bilumum ramazan pidesi + meyve bitmeden....
...kimseyle tanışamam , kimseyle konuşamam... :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@lordarcual, sen sahiden 14 yaşında mısın?
Evet abi :)

evet yaşını üstünde bir olgunlığa sahip @lordarcual.:)
ha bu arada döner dediniz canım Çekti çiğer ve kuşbaşıyı... :)
severmisiniz?
Teşekkür ettim. :) 50 yaşını geçmiş :D

@|SeYYaH| abi, birde benim bu olgunluk 9 yaşında başladı :) 4 yaşındayken abimin arkadaşlarını (14-15 yaşlarındaydılar) Counter-Strike'ta yeniyordum, oyun hayatım 3-4 yaşlarında başladı 6 yaşında Knight Online'da 62 seviye çarım vardı :) 7-8 yaşlarında insanların yapabileceği neredeyse her türlü yalancılığı, dolandırıcılığı öğrendim. Her zaman abimin arkadaşlarıyla dolaştım 21-22 yaşlarında hepsi 24-25 yaşlarında olanlarıyla da takıldım. Bütün ortamlara uygun davranışlar sergileyebilirim :) Bunları açıklamak zor aslında. Mesela en kolayından "gerek" yazarken her hangi bir yanlış yapıp "geerk" yazarsam bu klavye ile hızlı yazabildiğimi gösterir. Ben çok incelerim, detaylarına kadar bakarım, yani ben biraz farklı bir çocuğum. Her şeyi analiz edip ortamlarına göre kullanırım. :) Allah (C.C)'a şükürler olsun bana bu özellikleri vermiş.