- Reaksiyon puanı
- 41
Tarih netleşşin haberleşiriz.
Sen nerede oturuyorsun ?
Tarih netleşşin haberleşiriz.
kardeşim ben hayır demiştim ama şimdi bir ihtimal belki diyorum. beni belkilere ekle.Merhaba arkadaşlar..
Birkaç kişi düşündük taşındık mübarek Ramazan ayında neden SDN ailesi olarak bir iftar yemeği düzenleyelim dedik ve bu iftar yemeği için sizlerden katılımcı sayısını belirlemek için;
- Gelecek kardeşlerimizin "evet",
- Gelme ihtimali kesin olmamakla beraber gelmeme ihtimali olanlar "belki",
- O güne/saate kesin randevusu olanlar ise "hayır"
kutucuğuna tik atarak, bu organizasyonun planlanmasında bizlere yardımcı olmuş olurlar..
aklımdasın abi =)kardeşim ben hayır demiştim ama şimdi bir ihtimal belki diyorum. beni belkilere ekle.![]()
ayın 20 sine doğru netice belli olur ben seni buradan haberdar ederim.aklımdasın abi =)
O zamana kadar buluima olabilir abi.ayın 20 sine doğru netice belli olur ben seni buradan haberdar ederim.
Orda birde yemek parası var onu kim verecek =)Yol paramı karşılarsanız gelirim![]()
![]()
O zamana kadar buluima olabilir abi.
QUOTE]
olursada artık geldiğimde bir bardak soğuk su söylersiniz![]()
Türkiye'nin her yerinde dönerin porsiyonunun 100 gram olduğunu sanmıyorumaskerlik yaptığım yerdi Eskişehir. (1. ana jet üs)
güzel yerdir.
dönerine hayrandım... bişey dikkatimi çekmişti ama,
Türkiyenin her yerinde dönerin porsiyonu 100 gr. iken, bu tek Eskişehir'de 60 gr.'dı.
bi türlü karnımız doymadan döndük vesselam!![]()
Sen hiç Urfada yedinmi?Türkiye'nin her yerinde dönerin porsiyonunun 100 gram olduğunu sanmıyorumİstanbul'da 40-60 arası, Ankara'da 60-70 arası. Hatay'da 100-110 arası, İskenderun :drool: 200-250 gram arası :drool: İskenderun döneri hiç bir yerde yok maşallah ne güzel yapıyorlar bir tek orada yedim gerçek döneri. Ye ye bitmiyor. Ayran desen 400-500 ml bir şeydi
Bir tek o dönerle doyabiliyorum (Tam olmasa da
). 1.5-2 porsiyon İskenderun döneri yeterli doymak için ama kızlar kibar olduğundan yarım porsiyonla doyuyor
İstanbul'da 3-4 kesmiyor
Döner döner değil ki hiç koymuyor adam içine. Burada 6 TL bir tane dürüm %40 doyuruyor karnımı İskenderun'da 3 TL karnımın %60-70'i doluyor
Hem pahalı hemde bir işe yaramaz İstanbul'daki dönerler. Sos bile yok
![]()
Yok abiolursada artık geldiğimde bir bardak soğuk su söylersiniz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sen hiç Urfada yedinmi?![]()
Aha şimdi potu kırdın işte ... dedim ya sana kafan karışmasın . yoksa herşeyi karıştırısın.@Loki Rulez annem izin vermiyorAbimle kararlaştırdık bırakacaktı beni, anneme sordum 1-2 saate dönerim dedim oda olmaz nasıl seni bırakim diyor
Oy oy, of of. Nedir bu yaf.
Yok abiOranın dürümünün de İskenderun dürümünü geçebileceğini sanmıyorum
![]()
İstanbul'da da yenmez o mantıkla abiAha şimdi potu kırdın işte ... dedim ya sana kafan karışmasın . yoksa herşeyi karıştırısın.
Urfada döner yenmez..) artık ne yenildiğinide sen öğren bana söyle
![]()
eksik söylüyorsun daha var bide meşhur ciğerimiz var...İstanbul'da da yenmez o mantıkla abiÇiğ köfte yenmez mi Urfa'da acılı acılı
Kebap bide sanırım
![]()
Etle pek aram yok abieksik söylüyorsun daha var bide meşhur ciğerimiz var...)
git abinden yada aile büyüklerinden izin al urfaya git ye bakalım nasılmış![]()
@Loki Rulez annem izin vermiyorAbimle kararlaştırdık bırakacaktı beni, anneme sordum 1-2 saate dönerim dedim oda olmaz nasıl seni bırakim diyor
![]()
@Loki Rulez annem izin vermiyorAbimle kararlaştırdık bırakacaktı beni, anneme sordum 1-2 saate dönerim dedim oda olmaz nasıl seni bırakim diyor
![]()
Sorması ayıp yaş kaçtı ki?@Loki Rulez annem izin vermiyorAbimle kararlaştırdık bırakacaktı beni, anneme sordum 1-2 saate dönerim dedim oda olmaz nasıl seni bırakim diyor
Avatarımın altında yazıyor sanırımSorması ayıp yaş kaçtı ki?
büyüde cebime girAvatarımın altında yazıyor sanırım![]()
Abi vurmanı anladıkta niye öldürüyorsun kibüyüde cebime gir![]()
özür kardeşim kırdımsa seniAbi vurmanı anladıkta niye öldürüyorsun ki![]()
Yok abi şaka yapıyorumözür kardeşim kırdımsa seni![]()
Önemli olan yas değil olgunluk lordarcual da davranış açısından cok olgun bence![]()
evet yaşını üstünde bir olgunlığa sahip [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION].bişey demedik yahu, aksine bunu vurgulamak istemiştim ben de... yaşından çok fazla gösterdiği için!
ha bir de, döner fiyatlarından bahsederken Türkiyenin birçok yerinden örnekler vererek 50 yaşını geçmiş birinin tecrübesi üstünde olduğunu gösteriyor, sormam bu yüzdendi.![]()
Evet abi@lordarcual, sen sahiden 14 yaşında mısın?
Önemli olan yas değil olgunluk lordarcual da davranış açısından cok olgun bence![]()
bişey demedik yahu, aksine bunu vurgulamak istemiştim ben de... yaşından çok fazla gösterdiği için!
ha bir de, döner fiyatlarından bahsederken Türkiyenin birçok yerinden örnekler vererek 50 yaşını geçmiş birinin tecrübesi üstünde olduğunu gösteriyor, sormam bu yüzdendi.![]()
Teşekkür ettim.evet yaşını üstünde bir olgunlığa sahip @lordarcual.
ha bu arada döner dediniz canım Çekti çiğer ve kuşbaşıyı...
severmisiniz?