• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN İstanbul Buluşması?

ne yalan söyleyeyim bende ilk resme baktığımda öle sandım, anlık ama :]

Tamam tamam, Senisma34 gelince ayarlasın, önümüzdeki buluşmada pasta yenir. :D Anlaşılan herkes tatlı bir şeyler yemek istiyor.

Ama kumpirler esaslı güzeldi. :P

jea bir şey itiraf ediyim mi:)

Herkes beklediğim gibi çıktı aşağı yukarı ama sen beklediğim gibi çıkmadın:D:D Forumda terör estiriyorsun ama videoda hanım hanımcık biri çıktın:D:D

jea bir şey itiraf ediyim mi:)

Herkes beklediğim gibi çıktı aşağı yukarı ama sen beklediğim gibi çıkmadın:D:D Forumda terör estiriyorsun ama videoda hanım hanımcık biri çıktın:D:D
Jea orada terör estirecekmiş ama uygun zemin bulamamış galiba :mrgreen: Büyüklerinin yanıda söz verilmeyen çocuk gibi duruyor videoda :D

yok be, konuyu nerelere getirmişsiniz:)

Bahsettiğim animedeki kızın ruh hali birbirine zıt iki karakter halindeydi, onu örnek veriyim dedim.

Jea Lucy ye karakter olarak yaklaşamaz bile, bi ton ekmek yemesi lazım, kaldıki Lucy nin Sylar gibi psikopat süper güçleri var, jea Lucy i iş üstünde görse kalpten gider :P

resimler harika arkadaşlar orda olmak isterdim geç kalmışım :( jea seni daha zayıf biliyordum ben geçmiş resimlerinle hiç alakası yok bu resimlerin çok farklı biri olarak çıkmışsın

bu videonun cekildigi mekan, yer olarak guzelmis. ismi nedir acaba?

dun ayni yerde yemek yedik, ayni sekilde fena kazik yedik =)

şişmansız demiyorum önceden çok zayıfmışsın diyorum :S