SDN İnsanını Cahil buluyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Viserys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,499
Küstahlık yapıyorsun falan diyebilirsiniz arkadaşlar, ama dost maalesef acı söz söyler. Buradaki insanı cahil buluyorum. Öneri isteyeni olsun, öneri yapana kadar herkes bilgisiz. Daha dün bir ekran kartı sürücüsü isteyen arkadaşa farklı model ekran kartının sürücünü atanı bile gördüm. Lütfen biraz kendinize çeki düzen verin arkadaşlar. İnsanları mağdur etmeyin. İyi forumlar.
Söze "Küstahlık yapıyorsun falan diyebilirsiniz..." diye başladıktan sonra yazılan herşeye cevap vermeniz çok ilginç.

İnsanların içinde katiller olması sizi katil yapmaz, kimseye de size katil deme hakkı vermez.
İnsanların içinde ahlaksızların olması sizi ahlaksız yapmaz, ...
İnsanların içinde terbiyesizlerin olması sizi terbiyesiz yapmaz, ...
İnsanların içinde cahillerin olması da sizi cahil yapmaz, ...

Açtığınız başlık bilgi içermeyen ve fazla zeka da gerektirmeyen fakat maksadını fazlasıyla aşan hatta koskocaman sdn ailesine hakaret içeren bir konu olmuş.
Bence bir özür mesajı ile bu konuyu kapatabilirsiniz.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Lütfen moderatörler konuyu kilitleyin veya kaldırın. Yoksa şu dahiyane(sözde dahiyane ama, yani gerçekte değil.) cevaplar veren, kişiye bir şeyler diyeceğim. Hakaret, kötü söz ve küfür hepsi de birbirine benzer. Ben söylemeyi sevmem ve de söyleyeni de hiç sevmem.

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
@crow88, yılların sözünü buraya alıntılayan koca yürekli arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Ben kendimi bilgili gördüğümü söylemedim. Olan bir durum hakkında genel bir söz attım ortaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@undefined, bu forumda soğukkanlı bir tartışma ortamı yok maalesef. Karşıdaki kişinin de yaşına bağlı güzel bir tartışma çıkaramıyorum maalesef. Sonu bel altı küfürler oluyor.

@RoketLiSaVasTReni, bunu düşünmek ne kadar vaktinizi aldı?

@egle, emret.

Açtığınız başlık bilgi içermeyen ve fazla zeka da gerektirmeyen fakat maksadını fazlasıyla aşan hatta koskocaman sdn ailesine hakaret içeren bir konu olmuş.
Bence bir özür mesajı ile bu konuyu kapatabilirsiniz.

Sözümün arkasındayım, kusura bakmayın ama doğru söz söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar işte.

Lütfen moderatörler konuyu kilitleyin veya kaldırın. Yoksa şu dahiyane(sözde dahiyane ama, yani gerçekte değil.) cevaplar veren, kişiye bir şeyler diyeceğim. Hakaret, kötü söz ve küfür hepsi de birbirine benzer. Ben söylemeyi sevmem ve de söyleyeni de hiç sevmem.

Düz konuşmam da amma batmış size kardeşim. Nasıl cevap vereyim daha güzel anlayamıyorum. Hakaret edeceksen de o senin terbiyesizliğin olur, ben sana zorla küfür ettirmiyorum.

Son düzenleme:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
@crow88, yılların sözünü buraya alıntılayan koca yürekli arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Ben kendimi bilgili gördüğümü söylemedim. Olan bir durum hakkında genel bir söz attım ortaya.

@undefined, bu forumda soğukkanlı bir tartışma ortamı yok maalesef. Karşıdaki kişinin de yaşına bağlı güzel bir tartışma çıkaramıyorum maalesef. Sonu bel altı küfürler oluyor.

@egle, emret.

Sözümün arkasındayım, kusura bakmayın ama doğru söz söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar işte.
Ben sanırım vakitten bağımsız yaşıyorum ya çok değildir bence

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,499

@egle, emret.

Düz konuşmam da amma batmış size kardeşim. Nasıl cevap vereyim daha güzel anlayamıyorum. Hakaret edeceksen de o senin terbiyesizliğin olur, ben sana zorla küfür ettirmiyorum.
Sizin cahil olmadığınızı ve yazacaklamı anlayacağınızı düşünerek yamıştım o mesajı.

Atalarımızın da dediği gibi "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı versen az."

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
@darkstar, yıllanmış bir üyesiniz. Zaten özlü sözleri alıntılamanıza bakınca anlaşılıyor. Kaynak atarsanız ara sıra ben de üyelere atıp nasihat ederim. Gelip de 2 aylık bir üyeyi haklı bulacak değilsiniz ya.

Sizin cahil olmadığınızı ve yazacaklamı anlayacağınızı düşünerek yamıştım o mesajı.

Sözü anlamamışım gibi konuşuyorsunuz ama neyi ima ettiğinizi çok iyi anladım. Ben kendime bilim adamı demedim fark ettiyseniz, iğneleyecek başka bir yer arayabilirsiniz.

@"Melih" keşke yazıları okuyup öyle sevgi dolsaydın be.

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
SDN İnsanını Cahil buluyorum
Buradaki insanı cahil buluyorum. Öneri isteyeni olsun, öneri yapana kadar herkes bilgisiz.
Cahil dediklerim zaten kendini biliyor. Üstünüze alındıysanız benim suçum değil.
@kilicbaligi, ön yargı değil, gördüğümü söylüyorum.

Gördüğünüzü yazmamış olacaksınız ki ya da daha önce yazdığınızı unutmuş olacaksınız ki, böyle tutarsız yazmış olasınız.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Gördüğünüzü yazmamış olacaksınız ki ya da daha önce yazdığınızı unutmuş olacaksınız ki, böyle tutarsız yazmış olasınız.
Bence boş verip geçelim. Kendi kendine konuşsun dursun. Cahil desin kendi kendine. Cevap yazmayalım şöyle kişilere bence. Sadece boşuna zaman kaybı.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
Burdaki çoğu kişi yardım etmwk için değilde vakit geçirmek için üye olduğundan bilip bilmeden her konuyu tuzladığı için böyle

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,171
Genelleme yapmak hiçbir zaman doğru olmaz. Çok değerli, alanının uzmanı tanıdıklarım var forumda. Ama forumun kitlesinin çoğunluğunun çocuk olduğu yazılan kimi mesajlardan anlaşılabiliyor.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Küstahlık yapıyorsun falan diyebilirsiniz arkadaşlar, ama dost maalesef acı söz söyler. Buradaki insanı cahil buluyorum. Öneri isteyeni olsun, öneri yapana kadar herkes bilgisiz. Daha dün bir ekran kartı sürücüsü isteyen arkadaşa farklı model ekran kartının sürücünü atanı bile gördüm. Lütfen biraz kendinize çeki düzen verin arkadaşlar. İnsanları mağdur etmeyin. İyi forumlar.
Afedersiniz ama bu konuda bir genelleme yapmanız sizin cahil diye hitap ettiğiniz insanlardan daha cahil olduğunuzu gösterir.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
"Cahil insan her sözünde kendini aklar. Alim insan her sözünde kendini yoklar." demiş Mevlâna. Gerisini zaten konuşmaya gerek duymadığımdan sözlerimi sarf etmiyorum..

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917

@egle, emret.

Bana emret derken?

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
@darkstar, yıllanmış bir üyesiniz. Zaten özlü sözleri alıntılamanıza bakınca anlaşılıyor. Kaynak atarsanız ara sıra ben de üyelere atıp nasihat ederim. Gelip de 2 aylık bir üyeyi haklı bulacak değilsiniz ya.

Sözü anlamamışım gibi konuşuyorsunuz ama neyi ima ettiğinizi çok iyi anladım. Ben kendime bilim adamı demedim fark ettiyseniz, iğneleyecek başka bir yer arayabilirsiniz.

@"Melih" keşke yazıları okuyup öyle sevgi dolsaydın be.
Melih in kim olduğunu bilmeden konuşma! Yeşil beyazlı foruma yallah. Kimse burada seni çekecek değil. Konunu da sil cehennemin dibine kadar yolun var.

J3aDEM |S-D

Asistan
Reaksiyon puanı
126
Yanlış gördüğün bir şeyi 'Raporla' seçeneğini kullanarak, düzeltmeye çalışabilirsin.

Genelleme yaptığınız için, çokta takmıyorum sizin bu troll konunuzu.
İnsanların nerede, nasıl davranması gerektiğine karar verecek kişinin 'Yönetici' mevkisinden olmasını beklerim.

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166

Gördüğüm cahilliği, üzerine alınanların hepsine opsiyonlardım, tutarsızlık yok. İğneleyecek yer aramaya devam edin.

Bence boş verip geçelim. Kendi kendine konuşsun dursun. Cahil desin kendi kendine. Cevap yazmayalım şöyle kişilere bence. Sadece boşuna zaman kaybı.

Bunu diyen kişi vakit kaybediyor.

Cahil demek ve genelleme yapmak ne kadar kolay bir durum.

Kolaysa siz değinin görelim. Sanki linçlerini yemeyecek gibi elimi kolumu sallayarak konuyu açtım.

Afedersiniz ama bu konuda bir genelleme yapmanız sizin cahil diye hitap ettiğiniz insanlardan daha cahil olduğunuzu gösterir.

Genel olarak cahil olmanızı belli etmemin, benim cahilliğimle ne alakası var acaba?

Gerisini zaten konuşmaya gerek duymadığımdan sözlerimi sarf etmiyorum..

Kendinizi boşuna yordunuz.

Melih in kim olduğunu bilmeden konuşma! Yeşil beyazlı foruma yallah. Kimse burada seni çekecek değil. Konunu da sil cehennemin dibine kadar yolun var.

Seviyesizleşmesek daha iyi olacak. Size düz cevaplar veriyorum, hala beni yerin dibine sokmak istiyorsunuz.

Yanlış gördüğün bir şeyi 'Raporla' seçeneğini kullanarak, düzeltmeye çalışabilirsin.

Raporlamak kesmiyor maalesef.

Genelleme yaptığınız için, çokta takmıyorum sizin bu troll konunuzu.
İnsanların nerede, nasıl davranması gerektiğine karar verecek kişinin 'Yönetici' mevkisinden olmasını beklerim.

Birisinin çıkıp gerçekleri söylemesi galiba artık trollük oluyor. Ama dediğim gibi, doğru söz söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Yöneticilerin de görevlerini düzgün yaptıklarını düşünümüyorum hem.

Son düzenleme:

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Gördüğüm cahilliği, üzerine alınanların hepsine opsiyonlardım, tutarsızlık yok. İğneleyecek yer aramaya devam edin.

Bunu diyen kişi vakit kaybediyor.

Kolaysa siz değinin görelim. Sanki linçlerini yemeyecek gibi elimi kolumu sallayarak konuyu açtım.

Genel olarak cahil olmanızı belli etmemin, benim cahilliğimle ne alakası var acaba?

Kendinizi boşuna yordunuz.

Seviyesizleşmesek daha iyi olacak. Size düz cevaplar veriyorum, hala beni yerin dibine sokmak istiyorsunuz.

Raporlamak kesmiyor maalesef.

Birisinin çıkıp gerçekleri söylemesi galiba artık trollük oluyor. Ama dediğim gibi, doğru söz söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Yöneticilerin de görevlerini düzgün yaptıklarını düşünümüyorum hem.
Dostum buradaki çoğu kişi zaten genelleme yapmana takıldı.

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Arkadaş evinde "Offf nası laf koydum herkese." diye düşünüyor muhtemelen. :D
Seviyeli gibi görünmeye çalışması ayrı komik.

Seviyelik demeyelim sadece terbiyemi bozmadan düz cevaplar veriyorum. Laf soktuğumu düşünüyorsanız parçaları toplayabiliriz, sizi ben yıkmadım.

@Viserys, Arkadaş korkusundan profilini de gizlemiş. XD

Üye olduğum ilk haftadan gizlemiştim, bunu buraya getirmenizi anlayamadım.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Bazıları düz cevap vermeme takılmış gibi görünüyor.
Dostum düz değil. Genelleme yaptığın için buna takıldık. Başlığa tokat atar gibi "SDN İnsanını Cahil Buluyorum." Yazarsanız sinirlenirler tabii. Daha açıklayıcı olsaydınız bu kadar tepki olmazdı.