SDN İnsanını Cahil buluyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Viserys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Küstahlık yapıyorsun falan diyebilirsiniz arkadaşlar, ama dost maalesef acı söz söyler. Buradaki insanı cahil buluyorum. Öneri isteyeni olsun, öneri yapana kadar herkes bilgisiz. Daha dün bir ekran kartı sürücüsü isteyen arkadaşa farklı model ekran kartının sürücünü atanı bile gördüm. Lütfen biraz kendinize çeki düzen verin arkadaşlar. İnsanları mağdur etmeyin. İyi forumlar.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Bir dost: SDN insanını cahil buluyorum, herkes bilgisiz.
Bir dost: (Aslında) Ben de SDN insanıyım.
Bir dost: Cahilim, herkes gibi bilgisizim.
Bir başka SDN insanı: ?*&%^#>? ?

Bir veya birden fazla kişi belirli bir konuda yanlış bilgi içeren mesajlar yazmış olabilir. Ancak bu mesajlar, tüm SDN kullanıcılarını bağlamaz.
Mesajım cahilliği, bilgisizliği savunuyormuşum gibi de lütfen algılanmasın. Sevgiler.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Bun konunun kime ne faydası olacak? Tamam bazıları bilgisiz şekilde yardım ediyorlar ama kimsenin birisine cahil falan demeye hakkı yok. Güzel bir şey değil. Sanki sen bilim adamısın. Sinirlenmeyeceğim diyorum ama insanı sinir ediyorsunuz. Öyle buluyorsan o zaman, hadi başka bir yere git. Kullanma da bu forumu. Bi zeki sensin sanki.

Son düzenleme:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Bunun kime ne faydası olacak. Tamam bazıları bilgisiz şekilde yardım ediyorlar ama kimsenin birisine cahil falan demeye hakkı yok. Sanki sen bilim adamısın. Sinirlenmeyeceğim diyorum ama insanın sinir ediyorsunuz. Öyle buluyorsan o zaman, hadi başka bir yere git. Kullanma da bu forumu. Bi zeki sensin sanki.
O dünkü adamları bu arkadaşa havale et bence ??

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
kimseye senin cahil deme hakkın yokki ben üniversite okudum mesala mühendislik dalı

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Küstahlık yapıyorsun falan diyebilirsiniz arkadaşlar, ama dost maalesef acı söz söyler. Buradaki insanı cahil buluyorum. Öneri isteyeni olsun, öneri yapana kadar herkes bilgisiz. Daha dün bir ekran kartı sürücüsü isteyen arkadaşa farklı model ekran kartının sürücünü atanı bile gördüm. Lütfen biraz kendinize çeki düzen verin arkadaşlar. İnsanları mağdur etmeyin. İyi forumlar.
Genel konuşmak ne kadar doğru? Evet içimizde yanlış öneriler yapan , troller var. Ama herkesi kapsayacak gibi konuşman doğru değil.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Bilmediği konularda konuşan, yanlış bilgilendiren, fanatiklik yapıp hukuksuzluğu görmek istemeyen, her gelene atarlı giderli konuşan canım arkadaşlarımızın yanında bu forumda çok saygıdeğer, bilgili güzel arkadaşlarımızda mevcut. Sana kötüsü denk gelmiş..

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
hadi ordan küstah adam...

Sosyaldeki ConfickerBelasi sizsiniz galiba. Bunu sizin demenize şaşırdım doğrusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir veya birden fazla kişi belirli bir konuda yanlış bilgi içeren mesajlar yazmış olabilir. Ancak bu mesajlar, tüm SDN kullanıcılarını bağlamaz.

Cahil dediklerim zaten kendini biliyor. Üstünüze alındıysanız benim suçum değil.

Aslında başlık biraz sert olmuş genel olarak cahil buluyorum desen daha mantıklı olabilirmiş.
Genel olarak dediğimi varsayabilirsiniz.

Umarım benden bahsetmiyorsundur. Onun dışında tek veya bir kısım insanın yanlış bilgi vermesi herkesin cahil olduğunu göstermez.
Üstüne alınabilirsin.

Sinirlenmeyeceğim diyorum ama insanı sinir ediyorsunuz. Öyle buluyorsan o zaman, hadi başka bir yere git. Kullanma da bu forumu. Bi zeki sensin sanki.

Çekemiyorsan çatla dostum. Kendimi bilim adamı ilan etmedim fark ettiysen. Gördüğüm durumu belli ettim. Zaten buraya keyfi üye oldum, forumunuz size kalsın.

kimseye senin cahil deme hakkın yokki ben üniversite okudum mesala mühendislik dalı

Üniversite okudunuz diye başımıza bilim adamı mı olacaksınız?

Sdn de seni cahil buluyormuş:) Kişi kendinden bilir işi.

Anlıyorum.

Bir de SDN insanı ne demek? Ülke miyiz ya da farklı bir ırk mıyız? ?

Ne anladıysan artık. Irkçı birisi de değilimdir.

İnsanlara o kadar yukarıdan bakmayın yav. Kafayı yersiniz.

Kafası karışmıştır yanlış driver vermiştir. Bunun cahillikle alakası yok.
Bu sadece bir örnekti. Yukarıdan da bakmıyorum. Daha geçen gün kronik sorunlu SSD öneren bir arkadaş daha vardı. Örnekleri tek atarım isterseniz.

Son düzenleme:

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
2010'dan beri forumlarda üyeyim çok şey gördüm çok şey duydum çok şey yazdım ama ilk defa böyle bir konu görüyorum, garipsedim ama anladım ki toyluk var.

Geçmiş tecrübelerimden diyebilirim ki;

Forum veya gerçek hayat fark etmez, bir okulun sınıfında da çalıştığınız iş yerinde de bu tarz insanlar vardır. Fikri olmadan düşüncesi olan çok insan var.

Genelde bu tarz durumlarda kendime "Ağaç değilsin, beğenmiyorsan yerini değiştir" derim.

Eğer SDN'de eğrisi doğrusu ile olmayı bilmiyorsan, bu seni rahatsız ediyorsa, yerini değiştir.

Buda benden sana cahillik öğüdü olsun :)

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Sosyaldeki ConfickerBelasi sizsiniz galiba. Bunu sizin demenize şaşırdım doğrusu.

Cahil dediklerim zaten kendini biliyor. Üstünüze alındıysanız benim suçum değil.

Genel olarak dediğimi varsayabilirsiniz.

Üstüne alınabilirsin.

Çekemiyorsan çatla dostum. Kendimi bilim adamı ilan etmedim fark ettiysen. Gördüğüm durumu belli ettim. Zaten buraya keyfi üye oldum, forumunuz size kalsın.

Üniversite okudunuz diye başımıza bilim adamı mı olacaksınız?

Anlıyorum.

Ne anladıysan artık. Irkçı birisi de değilimdir.

Bu sadece bir örnekti. Yukarıdan da bakmıyorum. Daha geçen gün kronik sorunlu SSD öneren bir arkadaş daha vardı. Örnekleri tek atarım isterseniz.
Neden bu kadar agresifsin ? Burada kimse size hakaret Vb. de etmedi. Ben 2018'den beri T"""nopat'e üyeyim. Orada da bu gibi durumlar oluyor. Olmuyor değil.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Genelleme yapmayın lütfen.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
noluyoruz.JPG

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
@İsimyok0808, agresif olduğumu nereden çıkardınız? Her mesaja cevap verdim sadece.

@undefined, siz göremiyorsanız ben ne yapabilirim?

@ghost_of_sparta, genel durum bu maalesef.

@kilicbaligi, ön yargı değil, gördüğümü söylüyorum.

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,275
Ee!! bende cahilim,ne var bunda ,her kes her şeyi bilemez,her şeyi bilirim diyende yalan söyler.
İnsan hayatı yaşadıkça öğrenir ,tecrübe kazanır.
Ama kimi 1 kez hata yapar öğrenir,kimi 3 kez hata yapar öğrenir.
Cahillik geniş kapsamlıdır.Okumakla alakalı değildir,adam olmakla alakalıdır.

ALINTI
(aslında yazardım ,ama işin kolayına kaçtım)
Adam oğluna hep “sen adam olamazsın, sen adam olamazsın” dermiş, oğlu da “ileride göreceksin nasıl bir adam olduğumu sana göstereceğim” dermiş, babasına.

Aradan yıllar geçmiş delikanlı okuduğu okulları bitirmiş ve bir ile vali olmuş. Vali olduğu gün yardımcısına emir vererek; falan köyde bir adam var onu alın acele olarak yanıma getirin der.

Emir demiri keser misali valinin yardımcısı kolluk güçlerine haber verir. Emri alan karakol komutanı iki jandarmayı hemen köye göndererek “ şu isimli şahsı derhal yakalayın getirin” der.

Jandarmalar verilen emri yerine getirir ve valinin babasını apar topar alıp valinin huzuruna getirirler, babasının içeri girmesiyle oğlu babasına:

-Baba; bana adam olamazsın diyordun bak ben vali oldum der.

Kendisini apar topar acilen huzuruna getirten oğlunun bu sözü karşısında baba:

“-Oğlum ben sana vali olmazsın demedim ki, adam olamazsın dedim, eğer adam olsaydın babanı ayağına getirmezdin der, oğluna..

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Genelleme yapacağına yanlış öneri yapan adamlarla tartış.

Konu açarak kendini çok mu akıllı göstermek istiyon?
Belki de yanlış öneri yapan adam ona da yanlış yapar kavga çıkar çeker silahı kendini vurur diye düşünüp vazgeçti bu konuyu ne diyorum ben ya ben iyi değilim galiba ??

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Belki de yanlış öneri yapan adam ona da yanlış yapar kavga çıkar çeker silahı kendini vurur diye düşünüp vazgeçti bu konuyu ne diyorum ben ya ben iyi değilim galiba ??
Son bardağı içme dedim sana. Dur taksi çağırayım.