SDN için Çılgın Bir TV Projesi !!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shemsy07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce Kanaltürk televizyonuna tv yarışması vermiştim(YAZI TURA) ve hayata geçirilmişti. Şimdi neden SDN ile birlikte bir tv projesine imza atmayalım ki !!!!! Tv Projesi benden... herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.

Tek yapmanız gereken bana bir web sitesi hazırlayın, ben projenin tanıtımı ile ilgili metni web sitesine yapıştırayım, bütün üyelerinize bir duyuru yapın ve benim twitter adresime takipçi olmalarını sağlayın.... Hepsi bu kadar.

Proje sahihibi olarak bütün yetki bende olacağı için, elemelerin shiftdelete tarafından yapılması konusunda talebim olacaktır. Böylelikle shiftdelete web sitesi çok büyük bir üne kavuşacak ve ilgi odağı olacaktır. Eğer tamam diyorsanız, hemen hazırlıklara başlayalım.... İsterseniz, bana güvenebilmeniz için proje öncesinde bir NOTER sözleşmesi imzalayabiliriz. SAYGILARIMLA

Tüm üyeleri ilgilendiren bir tv projesidir arkadaşlar. Bana mesaj yollamakta serbestsiniz

Hepinize saygı ve sevgilerimle,

shemsy07

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Merhaba,

Konu hakkında biraz daha net açıklamalar yapabilirseniz, size yardımcı olmak isterim.

alkan@shiftdelete.net adresinden bana ulaşabilirsiniz.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Pek gerçekçi gelmedi bana :D Tv programlarını kanallar yapımcılara hazırlattırır ve yapımcılara para öderler. Bu durumda neden sdn sana para versin ? Parayı tek başına cebe indirmek gibi bir niyetin mi var ? Madem parayı tek başına cebe indirecen siteyi niye sen kurmuyorsun ? Bu takipci işi niye ?

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki verdiğiniz adresten dönüş yapıyorum sayg.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ücretsiz olması benimde garibime gitti... Türklüğümden midir ne :)

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site kurulup açıklamalarımı okuyuncaya kadar lütfen bu tarz eleştriler yapmayınız. neyin ne olduğunu bilmeden konuşmak biraz ayıptır. sonuç olarak hep birlikte bişeylere kalkışacağız. Sonradan pişman olacağınız yorumlar yazmayın isterseniz arkadaşlar. Sonuç olarak tabiki para kazanacağım ama sizlerle birlikte. sadece bekleyin ve görün diyorum. Herkese saygılarımla

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İlginç bi teklif olmuş,eğer hayata geçerse ilk olur herhalde.

Yapılan teklif çokta uçuk bi teklif değil oluru var gibi sanki.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Twitter takipçi sayınızı artırmak istemeniz neden. Pek hayırlı görmedim doğrusu.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bence artık SDN TV Kurulmalı :)

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hiç merak etmeyin, sonuç süper olacak. mutlakaki olumsuz eleştiriler olacaktır ama bu hem beni hemde sizleri olumsuz yönde etkilemesin. Twitter'ın etkisini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. çok çabuk sonuca götürür, bu sebeble takipçi kazanmak istiyorum. Benim kara kaşıma kara gözüme değil, bu yarışmanın tanıtımı için takipçi gerek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar hiç merak etmeyin, sonuç süper olacak. mutlakaki olumsuz eleştiriler olacaktır ama bu hem beni hemde sizleri olumsuz yönde etkilemesin. Twitter'ın etkisini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. çok çabuk sonuca götürür, bu sebeble takipçi kazanmak istiyorum. Benim kara kaşıma kara gözüme değil, bu yarışmanın tanıtımı için takipçi gerek

tv kanalları gündeme gelen ve beğenilen projeleri kendi kanallarında hayata geçirmek isterler :)))))))))) bu açıklayıcı olmuştur sanırım

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
mantıklıda senin hangi kanalla nasıl bir bağlantın var ya ben olayı çok yalnış anladım yada işi bilmedigimiz için böyle saçma sapan sorular soruyoruz :)

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet sizlerede hak veriyorum ve inanın yapılan yorumları haksız bulmuyorum. tv kanallarına gelince, yapımcıların 1 değil 10 larca kanalı vardır. bu sebeble en iyi teklifi veren kanalla masaya otururlar.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bende pek sağlıklı bulmadım ama umarım [MENTION=2]Troy[/MENTION]'la konuşup bizi bi aydınlağa kavuşturursunuz.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
herşey para değidlir, bazen en güzel kazanç, doğru proje ile en iyi reklamı yapmaktır.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
sonucu beklıyorum merakla bakalım ne olacak

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler

Troy'a gerekli bilgilendirmeyi ve proje ayrıntılarını aktardım. Şu an beklemedeyiz

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
izlemedeyiz merkez tamam

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam dı dı dıt q q

süpersin :))

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
meraklandırma tamamdır.
bu birinci aşamaydı bakın bir sürü takipçisi var şimdiden nolcak bu konu diye merakla bekliyoruz :D
şimdi ikinci aşamadalar bekeleyelim bakalım

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet reklam yapamazsın fakat şu serbest..... yarışmaya katılmak için SDN veya shiftdelete.net sitesinden başvurularınızı yapabilirsiniz şeklimde. ki öyle olması konusunda zaten uğraşım. Bu yarışma illaki bi şekilde hayata geçecek. Şimdilik ilk teklifi SHİFTDELETE.NET

evet reklam yapamazsın fakat şu serbest..... yarışmaya katılmak için SDN veya shiftdelete.net sitesinden başvurularınızı yapabilirsiniz şeklimde. ki öyle olması konusunda zaten uğraşım. Bu yarışma illaki bi şekilde hayata geçecek. Şimdilik ilk teklifi SHİFTDELETE.NET'e yaptım. Eğer troy bu teklife olumsuz dönerse ki böyle bir durum da söz konusu olabilir...o zaman farklı adımlar atılacaktır. SDN TV kurulması için güzel bir adım olabilir tabiki. Saygılarımla

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Daha açık anlatsan keşke anlamadık yaw :)

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha açık tabiki anlatılacaktır proje... Fakat şu an Troy olabilirliğinin fizibilitesini yapıyor ve olumlu olumsuz dönüş yapacaktır. Ben burada kendi başına gelin güvey olmuş gibi proje açıklamaları yapamam haksızmıyım? sayg.

shemsy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar troy ile irtibat sağlanmıştır. Proje SDN tarafından hayata geçirilmeyeceği bilgisi verilmiştir. Tamamiyle shiftdelete.net' in almış olduğu bir karardır. Saygılarımla