SDN Heroes Kulübü

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yahu ben üçüncü bölümden sorasını bi izleyemedim ya... olacağı buydu tabi yedim kotayı ayın başında... neyse bidaki aya indircem artık.ya da birinden bulabilirsen 4 le 5 i ancak öle. yoksa geriden katılıcam size biraz. Bu ara da Kulubümüze başkan yardımcısı, sekreter, halkla ilişkilerden sorumlu kalem aranıyor ilgilenenler böle böle diyerekten pm atsınlar. ayrıca kulüp üyelik alımımız da başlamıştır. çok yakında bissürü aktivitemiz olacaktır.

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Tartarus dedi ki:
Yahu ben üçüncü bölümden sorasını bi izleyemedim ya... olacağı buydu tabi yedim kotayı ayın başında... neyse bidaki aya indircem artık.ya da birinden bulabilirsen 4 le 5 i ancak öle. yoksa geriden katılıcam size biraz. Bu ara da Kulubümüze başkan yardımcısı, sekreter, halkla ilişkilerden sorumlu kalem aranıyor ilgilenenler böle böle diyerekten pm atsınlar. ayrıca kulüp üyelik alımımız da başlamıştır. çok yakında bissürü aktivitemiz olacaktır.

Hahaha Tartarus :D Direk aramaya başkan yardımcısından başlamışsın. Kendini başkan mı ilan ettin? heheheh (: Bir oylasaydık yahu deyip virdül (RuNaL kulan zonklasın ;) ) koyarak en büyük başkan bizim başkan diyorum.

Nedir verilecek görevler? Üyelik alımları bizde de sınavla mı olacak? Tek el üstünde dakikada 658 şınav çekemeyen giremesin kulübümüze. Hiro selamı veremeyen de giremesin :D

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
iol dedi ki:
Tartarus dedi ki:

Hahaha Tartarus :D Direk aramaya başkan yardımcısından başlamışsın. Kendini başkan mı ilan ettin? heheheh (: Bir oylasaydık yahu deyip virdül (RuNaL kulan zonklasın ;) ) koyarak en büyük başkan bizim başkan diyorum.

Nedir verilecek görevler? Üyelik alımları bizde de sınavla mı olacak? Tek el üstünde dakikada 658 şınav çekemeyen giremesin kulübümüze. Hiro selamı veremeyen de giremesin :D
Önceliklen Jojo'ya büyük teşekkürlerimi sunarım bazı linkler elime geçmiş durumda.
iol valla tam dediğin gibi yaptım direk başkan ilan ettim kendimi..ne yalan söyleyim kendimi büyük bir fan olarak gördüğüm için olsa gerek :P alla alla yaa hem konuyu ben açtım arkadaş tabiki benim başkan. demokrasiynen mi doğdunuz? bu rejime iice alışın diktatörlük çok canlı bişeymiş..
Üye alımlarına gelince tamamen rüşvete dayalıdır. Verilen link sayılarına göre istediğiniz mevkilere yerleşebilirsiniz... Jojo bi istesin direk başkan yardımcısı mesela...
Yok bende link diyosanızda ağzınızdan ateş çıkardığınız bi videou çekin koyun o şekilde kabul edebilirim belki... :P

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Amma ciddiye almıssınız be Kulüp falan :S
Altı üstü bi dizi...

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Diziymiş bu...
Hiç farketmemişiz.
Hemen dağıtıyorum kulübü bi dakka!

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Tartarus dedi ki:
Diziymiş bu...
Hiç farketmemişiz.

Bencede dağıt kulübü :S

Ne kadar saçma işlerle ugrasıyosunuz...

Çocukmusunuz siz ??? Hayali işlerle ugrastırıyosun milletide peşinden sürüklüyosun!

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şaka mı yapıyosun ciddi misin onu anlamadım ama ciddiysen girmezsin bidaha konuya olur biter...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Akşam Akşam ne şaka yapıcam dostum...

Forumu böyle boş işlerle meşgul etmenden rahatsızlık duydum !!!

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
oBsCuR HoMmE dedi ki:
Tartarus dedi ki:
Diziymiş bu...
Hiç farketmemişiz.

Çocukmusunuz siz ??? Hayali işlerle ugrastırıyosun milletide peşinden sürüklüyosun!

Hepimiz çocuğuz, IQ muzda düşük :D Yatıp kalkıp hiroesu düşünüyoruz. Acaba gelecek bölümde neler olacak diye uykularımız kaçıyor. Yatağımız yorganımız, giydiğimiz kıyafetler hepsinde hiroes kahramanları var.

Obscur; ne kötü durumdaymışız yahu. İyiki uyardın bizi. Kendimize gelelim. Koskoca insanlarız. Acilen dağıtılsın kulüp. |)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
iol dedi ki:
oBsCuR HoMmE dedi ki:
Tartarus dedi ki:
Diziymiş bu...
Hiç farketmemişiz.

Hepimiz çocuğuz, IQ muzda düşük :D Yatıp kalkıp hiroesu düşünüyoruz. Acaba gelecek bölümde neler olacak diye uykularımız kaçıyor. Yatağımız yorganımız, giydiğimiz kıyafetler hepsinde hiroes kahramanları var.

Obscur; ne kötü durumdaymışız yahu. İyiki uyardın bizi. Kendimize gelelim. Koskoca insanlarız. Acilen dağıtılsın kulüp. |)

Aynen dediğin gibi yazık size ya :(
Acilen bir önlem almalısınız yoksa geleceğinizi pek aydınlık görmüyorum ;(
Mazallah camdan falan atlarsınız yazık olur bu genç yasınızda :L

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Troy dedi ki:
beni de yazın kulübe ;)

Troy üst makamlara atamalar yapıldı. Sonradan hööyytt ben adminim başkan olmam lazım, darbe yapıyorum deme de :P ;D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
RuNaL dedi ki:
iol dedi ki:
Troy dedi ki:
beni de yazın kulübe ;)

Troy üst makamlara atamalar yapıldı. Sonradan hööyytt ben adminim başkan olmam lazım, darbe yapıyorum deme de :P ;D
kuralsız bi klüp olursa gelirim ona göre :D

Olmaz şınav çekeceksin :D serçe parmağınla yüzük parmağını; orta parmağınla da işaret parmağını birbirine yapıştırıp "Merhaba dünyalı biz dostuz" diyeceksin. (Hiro selamı :P )

Troy dedi ki:
başkan olmak isteyen kim? kullardan bir kulum ben de

Mütevazi admin :)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
ayarlarız turist ömer selamı yapsak olmaz mı :D :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
RuNaL dedi ki:
ayarlarız turist ömer selamı yapsak olmaz mı :D :D

O yeşilçam kulübünün selamlaşması :P

Kendine mevki beğen. Görev al, gizli güçlerini açıkla Runal bekliyoruz.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
oBsCuR HoMmE dedi ki:
iol dedi ki:
oBsCuR HoMmE dedi ki:
Tartarus dedi ki:
Diziymiş bu...
Hiç farketmemişiz.

Aynen dediğin gibi yazık size ya :(
Acilen bir önlem almalısınız yoksa geleceğinizi pek aydınlık görmüyorum ;(
Mazallah camdan falan atlarsınız yazık olur bu genç yasınızda :L

çok peşin hükümlüsün ya diziyi hiç izlemedin yada bu tip organizasyonlara karşısın. fan kulüpleri var sanatçıların şarkı da dinleme onlarla hoşlaşma hatta takım bile tutma futbol neymiş ki 11 kişi koşuyor peşinden. !!! :O
Amaç burda hadi ben bugün birinin zihnini okuyayım yada sen git yarın pencereden atla bak bakalım uçabiliyor musun değil. Ortak zevklerle birbirimizle kaynaşmak fikirlerimizi paylaşmak...
heroesik7.gif
banner9qh1.jpg
heroesfan3jd6.gif

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Amaç burda hadi ben bugün birinin zihnini okuyayım yada sen git yarın pencereden atla bak bakalım uçabiliyor musun değil. Ortak zevklerle birbirimizle kaynaşmak fikirlerimizi paylaşmak...

Amaç bu olsa da güzel olurdu aslında ;D
Jojo sen bugün radyasyon yay hehehehe. İşe Obscur'dan başla ;D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Jojoba dedi ki:
itinayla beyin yenilir
thsylarmunchvz2.gif
radyasyon saçılır
takingcontrolavy2gr1.gif

:D :D :D
sylar3by3.gif
:D :D :D

Bu sahne çok güzeldi yaaa. Etkisinde kalmıştım. Ellerimi iki yana açıp bbboooonnnn, ddooonnnn gibi sesler çıakrıyordum :D Obscur haklı mı ne? ;D

Syların tipe de hastayım tam bulmuşlar adamını. Hafif psikopat bir gülüşü var ya bir de.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
futbol ve para muhabbetine katılmayacağım ama bu dizi mükemmel. ben de çok eğleniyorum ve keyif alorum. eleştiren arkadaşlar en azından ilk3 bölümü izlesinler derim ben. sonra yeniden konuşalım ;)

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Troy dedi ki:
futbol ve para muhabbetine katılmayacağım ama bu dizi mükemmel. ben de çok eğleniyorum ve keyif alorum. eleştiren arkadaşlar en azından ilk3 bölümü izlesinler derim ben. sonra yeniden konuşalım ;)
Nereden indirebiliyorum.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
söylim ben kan çıkacak :O
oBsCuR HoMmE abi git kendine başka bir uğraş bul bizi dizimizle yalnız bırak mümkünse.... !!!

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hakkaten ya başlıkta sdn heroes kulübü yazıyor.hoşuna giderse ilgi alanınsa yaz.sen boş insan değilsen boş insanların açtığı konuda ne işin var!!!!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
oBsCuR HoMmE dedi ki:
Jojoba dedi ki:
çok peşin hükümlüsün ya diziyi hiç izlemedin yada bu tip organizasyonlara karşısın. fan kulüpleri var sanatçıların şarkı da dinleme onlarla hoşlaşma hatta takım bile tutma futbol neymiş ki 11 kişi koşuyor peşinden. !!! :O

Dostum ben zaten futbol takımı falanda tutmam.Bu işler boş gezenin boş kalfası işleri.Sizin gibi boş insanların eğlencesi.Siz orda maclara gıdıp bıletlere para verıp ustunede mac cıkısında ölüm tehlıkesı atlatıp eve gıttıgınızde.Bu takımların sahiplerıde kasalarına giren trılyonların hesabını tutuyolar.Futbol kadar aptalca bı spor varmıdır acaba? Spor yerınde spordur.Bir spor tarzının bu kadar çok maddi yöne çevrilmesi nasıl bir para tuzagı oldugunuda ortaya koyuyor...İnsanlar birbirlerini öldürüyor, mac cıkısında birbirlerini tarıyolar !!! Ne için ??? Neden benım takımıma karsısın veya neden tezahurat yapmıyosun !!!

Umarım acıklayıcı olmustur.Hersey yerınde guzeldır...

Her ne kadar futbolun (diğer kitlesel eğilimler ve sistemler gibi) halklara sunulmuş bir başka afyon olduğunu düşünsem de bunu ifade etmenin başka yolu, yordamı ve hatta adabı olduğunu düşünüyorum.

Güzel günler,