- Konuyu başlatan
Tartarus
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
Cevaplar şahane geldi sağolun
. bu math dediğin bizim parkman mı oluyor acaba?

evet merakla bekliyoruz ayrıca peterı yakalamak isteyen bir kadın da çıkıyor ortaya son durum ne olacak acaba?@DN@N dedi ki:ya geçen bölümde moly onu düşündü ve kötü adam moly nin ruhunu esir aldı bakalım bu gece ne olacak
!!! çıktı !!!@DN@N dedi ki:ben altyazı bekliyorum,inşallah erken çıkarda uykumuz kaçmaz
hakkat düşmedi mi S03E05 altyazısı merakla bekliyoruz@DN@N dedi ki:Heroes müthişti
I can't hide anymore savulun peter geliyor.
prison break altyazıları alınır paylaşılır.![]()
Tartarus dedi ki:[size=8pt]Konu 'Heroes'un ikinci sezonu' olmaktan çıkmış ve daha kapsamlı bir hal almış durumda bu yüzden köklü bir değişiklik yapıyor ve konunun adını ''Heroes İkinci Sezon'''dan ''SDN Heroes Kulubü'''ne çeviriyorum. Duyurulur...[/size]
bu geceye yetişemeyecekmiş şeytan diyor otur çevir ;D@DN@N dedi ki:Dizi Bölümü :3x05
Çeviren :Takaya
Başlama Tarihi :2007.23.10
Çeviri Miktarı : %72
Son Güncelleme :23-10-2007 11:25:34
Durumu : Aktif
Not:HDTV-XOR. #Devam ediyorum.
baktım 500 satır yazı onu çevireceğime makale çevirirm daha iyi@DN@N dedi ki:şeytanın sözünü dinle herzaman bu kadar güsel şey sölemez
ben baktığımda 21 kere indirilmişti ben indirdikten sonra baktım sayı 1000i geçti :R@DN@N dedi ki:http://www.divxplanet.com/sub/s/75181/Prison-Break.html
altyazı çıkmıştır...