BJKolik
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,756
Siz de beğeneceksiniz umarım.Yukarıda Kılıçbalığı link verdi sağolsun. Bende Deniyorum Edge`yi![]()
Son düzenleyen moderatör:
Siz de beğeneceksiniz umarım.Yukarıda Kılıçbalığı link verdi sağolsun. Bende Deniyorum Edge`yi![]()
geç bile kalmışızYukarıda Kılıçbalığı link verdi sağolsun. Bende Deniyorum Edge`yi![]()
Program ilk yapıldığında sadece Win 10 içindi. Haberim yoktu açıkcası aşağı Win sistemlere destek vermişler.geç bile kalmışız![]()
bu eklenti firefox da da var lakin ben uygulamasını kullanıyorum printscreen tuşuna bastınmı aynı işlevi görüyor.Edgeyi denedim herşey hoş güzelde. Her tarayıcıyı açtığımda Boş anasayfa biraz geç yükleniyor.
Yandex çok hızlı yanıt veriyor, açıldığı gibi boş anasayfada direk tarayıcıyla birlikte açılıyor.
Beni şuanlık Yandex memnun ediyor gibi. Çok hızlı be ağa
Hele bir eklentisi var Yukarıdan İcona tıkladın mı İstediğin bölgenin direk resimini çekebiliyorsun
Ahanda bu LightShot
Ekli dosyayı görüntüle 100981
Uygulama bedava mı?bu eklenti firefox da da var lakin ben uygulamasını kullanıyorum printscreen tuşuna bastınmı aynı işlevi görüyor.
Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için evetUygulama bedava mı?
Bilgisayarın dert görmesin sağol ? İndiriyorum çok işe yarar
Chrome , Safari , Firefox , Tor Browser , Opera![]()
Sayfa ayarlarını Özel'e alıp diğer bağlantıları kapalı konuma getirip denedin mi?Edge'yi denedim her şey hoş güzelde. Her tarayıcıyı açtığımda Boş ana sayfa biraz geç yükleniyor.
Yandex çok hızlı yanıt veriyor, açıldığı gibi boş ana sayfada direk tarayıcıyla birlikte açılıyor.
Boş sayfa yani anasayfanın Alt tarafında Siteleri ekleyebilme özelliği varya orası.Sayfa ayarlarını Özel'e alıp diğer bağlantıları kapalı konuma getirip denedin mi?
Bu arada, üçüncü parti güvenlik yazılımı kullanıyor musun?
Microsoft yazılmış ya ortada. Onun arka fonda resim ve alttada Site bağlantılı anasayfa atamıştım.Ben şu kısmı kastetmiştim.
Özel'e tıklıyorsun, kendine göre düzenleyebilirsin. Bende hepsi kapalı konumda.
Ekli dosyayı görüntüle 101012
Yukarıdaki mesajında yazdığın boş ana sayfanın biraz geç yüklenmesi, işletim sistemi ile alakalı olabilir belki.Microsoft yazılmış ya ortada. Onun arka fonda resim ve alttada Site bağlantılı anasayfa atamıştım.
Tarayıcı açıldıktan sonra az daha onun yüklenmesini bekliyordum. Resim ve site bağlantılarını
Edge kullanılmaz ama yeni edge kullanılır. Yeni çıkan aynı chrome gibi gözüküyor ama kenarlar daire değil kare gibi gözüküyor ayrıca pili daha az tüketiyor daha hızlı sayfaları açıyor.yıl 2020 edge kullanılır mı? Google Chrome varken ayıp çok ayıp...
Ekli dosyayı görüntüle 101047
avast safı 32bit kuruyormuş haberiniz ola ... ! ...
google hesabı onula çalışmadıkça onu kullanmam şarjı dert etmiyorum...Edge kullanılmaz ama yeni edge kullanılır. Yeni çıkan aynı chrome gibi gözüküyor ama kenarlar daire değil kare gibi gözüküyor ayrıca pili daha az tüketiyor daha hızlı sayfaları açıyor.
Edgeyi denedim herşey hoş güzelde. Her tarayıcıyı açtığımda Boş anasayfa biraz geç yükleniyor.
Yandex çok hızlı yanıt veriyor, açıldığı gibi boş anasayfada direk tarayıcıyla birlikte açılıyor.
Beni şuanlık Yandex memnun ediyor gibi. Çok hızlı be ağa
Hele bir eklentisi var Yukarıdan İcona tıkladın mı İstediğin bölgenin direk resimini çekebiliyorsun
Ahanda bu LightShot
Denedim sanki Arayüzü yarım yarım yükleniyor her açılışta. Belli ediyor kendini.tabikide OperaGX