Velvetskin & the Crow
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 20
Son dönem Vivaldi kullanıyorum. Youtube ve Khan academy için temalarını ve özelleştirmelerini baya sevdim.
Kesinlikle katılıyorum. Hele ki son versiyonu süper olmuş.Uzun süredir microsoft edge kullanıyorum 10 numara tarayıcı ne chrome ne de mozilla hiç birini kurmuyorum artık sisteme.
Eski windows' cusun Microsoft Edge tam sana göre ben kullanıyorum mis gibi gerçekten.Normalde firefox dan başka bir tarayıcı kullanmam yıllardan beri ama birde bir şans vereyim dedim edgeye fena değil gözükürde ama uzun kullanım şart tabiki
Normalde firefox dan başka bir tarayıcı kullanmam yıllardan beri ama birde bir şans vereyim dedim edgeye fena değil gözükürde ama uzun kullanım şart tabiki
BraveHangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz? Neden?
Normalde firefox dan başka bir tarayıcı kullanmam yıllardan beri ama birde bir şans vereyim dedim edgeye fena değil gözükürde ama uzun kullanım şart tabiki
Tam bir hafta oldu kullanmaya başlaya lı genel olarak olumlu lakin bazı eksileri de var tabi bir iki eklenti eksiğim var ki olsa daha iyi olurdu mesela secili yabancı kelime veya sözcüğü Türkçeye çevirme olayı bulamadım aslında pek de baktım sayılmaz
Sanırım, iş görür.
![]()
Google Translate - Chrome Web Store
View translations easily as you browse the web. By the Google Translate team.chrome.google.com
Ekli dosyayı görüntüle 97909
Ekli dosyayı görüntüle 97906
Ekli dosyayı görüntüle 97907
Maalesef edgenin kendi mağazasında bu eklenti yok. Zaten orjinal kendi çeviri özelliği var mevcutta lakin cümle çevirisi yapsa daha iyi olurduSanırım, iş görür.
![]()
Google Translate - Chrome Web Store
View translations easily as you browse the web. By the Google Translate team.chrome.google.com
Ekli dosyayı görüntüle 97909
Ekli dosyayı görüntüle 97906
Ekli dosyayı görüntüle 97907
Google Çeviri uzantısı olduğu için pop-up olarak cümle çevirisi de mevcut.Maalesef edgenin kendi mağazasında bu eklenti yok. Zaten orjinal kendi çeviri özelliği var mevcutta lakin cümle çevirisi yapsa daha iyi olurdu