• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Hangi Tarayıcıyı Kullanıyor?

Hangi internet tarayıcısını tercih ediyorsunuz?

• Google Chrome

Oy: 277 56.8%
  • Opera

Oy: 108 22.1%
  • Firefox

Oy: 59 12.1%
  • Safari

Oy: 26 5.3%
  • İnternet Explorer

Oy: 7 1.4%
  • Microsoft Edge

Oy: 31 6.4%
  • Avant Browser

Oy: 1 0.2%
  • Maxthon

Oy: 3 0.6%
  • Yandex Browser

Oy: 11 2.3%
  • diğer (belirtiniz)

Oy: 18 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    488
Linux'ta geçici bir süreliğine SeaMonkey isimli tarayıcıyı kullanıyorum.

Firefox'un mobil sürümünü yavaş bulanlar var. Ancak Android'te bir süre Firefox'u kullandım. Hız ve stabillik bakımından bir sorunla karşılaşmadım.
Üstelik pc sürümündeki gibi eklenti ekleme özelliğinin olması da çok güzel bir şey. :)

Firefox'un mobil sürümünü yavaş bulanlar var. Ancak Android'te bir süre Firefox'u kullandım. Hız ve stabillik bakımından bir sorunla karşılaşmadım.
Üstelik pc sürümündeki gibi eklenti ekleme özelliğinin olması da çok güzel bir şey. :)
Şu an değil ama yakın bir zamanda tekrar denemeyi düşünüyorum.

silindi (4638246)

Son düzenleme:
Açıkcası pek fazla değişmemiş. Brave'ı da tekrar denedim ama nedense forumda yine düzgün çalışmadı. Mozilla Firefox da bazı sitelerde sorun çıkarıyor. Kısacası Yandex Browser'a geri döndüm.
Brave Browser'da sağ üstteki simgeye dokunup javascript'in etkin olduğunu kontrol eder misiniz? Javascript devre dışı olunca neredeyse bütün sitelerde sorun çıkar.

Bilgisayarda Google Chrome ve Opera kullanıyorum. Telefonda ise Google Chrome ve Firefox Focus kullanıyorum.

Firefox'ta neden resmi yeni sekmede aç özelliği yok?
Aslında basit gözüken birkaç şey Firefox'da niyeyse yok.

silindi (4639988)

Son düzenleme:
silindi (4640141)

Son düzenleme:
Bende yok. Ben Firefox 61'i kullanıyorum. Quantum ile bu özellik eklenmemiş gibi.
1532436035290.png

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aslında resme bak seçeneği var. Ama benim istediğim Chrome'daki gibi resmi yeni sekmede aç seçeneği yok.

silindi (4640154)

Son düzenleme:
Türkçesever 'in yardımı sayesinde Firefox'ta resimleri yeni sekmede açabiliyorum. :)

Çözümü anlatayım. Resme sağ tıkladıktan sonra "resme bak" seçeneğine farenin orta tuşuyla tıklıyoruz. Bu şekilde artık Firefox'ta resimleri yeni sekmede açabiliyorum. :)