SDN Hangi Antivirüsü Kullanıyor?

SDN Hangi Antivirüsü Kullanıyor?

• Kullanılan toplam oy
    699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keylogger

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Artık hiçbir antivirüs kullanmıyorum bıktım ya lisans bitince işin gücün yoksa satın al ya da var olanları yükle sorun çıkartan olursa kaldır, kotalıysanız bu işler eziyet haline geliyor.
Şu an önceden yüklü olan 10bit malwareyle+Anti smart defenderi kullanıyorum.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Avast home sürümü.

CenkDulger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla MACBOOKLARA virüs girmiyor doğrumudur ?

Dahi99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspkery

alperdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi sürü antivirüs kullandım, eset'ten daha güven verenini görmedim arkadaşlar.

hatta size bir sır vereyim:

bitdefender şişirilmiş bir balondur.

DJSaint

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen hemen hepsini kullandım ve tek tek test ettim.Malesef en iyisi diye bişey yok.Herkez kendi kullandığını alışık olduğunu iyi der..Şu anda Avira var.Yine test etmek istediğim şeylerden dolayı.Daha öncede kullanmıştım.Ama tercihim bu aralar Avast.Son sürümleri baya iyi.Ama çoğu zamanda hiçbirini kullanmam.Avast ı tavsiye ederim.

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Pure 30gunluk deneme kulanıyorum. Facebook kullananlara 6 aylık ücretsiz anahtar veriyormuş facebook .. fakat face kullanmadığımdan 6 aylık deneme fırsatıda kaçıyor.

facebook hesabınız varsa ilgili sayfadan istediğiniz bir yazılımı (sadece birini) seçin, sonra begenme ve uygulamaya izin gibi face saçmalıklarını uygulayın e-mail adresinize yada o sayfada size 6 aylık deneme anahtarı verecektir. Sonra programın (antivirus'ün) türkçe sürümünü orjinal sitesinden indirip key girin 6 ay bedava deneyin..

http://www.facebook.com/security/app_360406100715618

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Kaspersky Pure 30gunluk deneme kulanıyorum. Facebook kullananlara 6 aylık ücretsiz anahtar veriyormuş facebook .. fakat face kullanmadığımdan 6 aylık deneme fırsatıda kaçıyor.
Evet ben aldım. :D
Face kullanmasan bile öylesine aç, keyi al. :D

muh.ik.ka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky 2013 Lisanslı Kullanıyorum Bir Defa Da Virus Girsin Bilgisayarıma :) Sıkıysa Virus Gibi Davranan Program Olsun. Reklam Amaçlı Uygulamalara Bile Dur Diyor. Bankacılık Paypal Gibi Parayla İlgili Sayfalara Girdiğimde Direk SafeMoney Özellğini Devreye Sokuyor Kullandığın Browsera Koruma Kalkanı Yapıyor Ayrı Bir Bellekte ÇAlıştırarak. Bilgisayarda Troan Olma Ihtimalini Düşünmüşler. Anti-Banner ile De Reklam Engelliyor. Kaspersky 2013 Tam Lisanslı Öneriyorum Gerçekten Bilgisayar Mühendisi Olarak

mukemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla son 1 yıldır hiçbirini kullanmıyorum. Netten artık kolay kolay virüs bulaşmıyor ama taşınabilir belleklere dikkat etmek lazım. Eskiden Avast kullanıyordum beleş olduğu için. Oda kafasına göre dosyalarımı karantinaya taşıdığı için beni çıldırtıyordu. Sildim kurtuldum. Beyin bedava....:)

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Eskiden internetten virus cok gecerdi artik eskisi gibi degil bence siz ne dusunuyorsunuz.

Adil Seyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mc Afee antivirüs plus ttnet'den sınırsız. hiç de fena değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...