aschil
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Yani :devil2:Vazgeçmeyeceksin demi ?![]()
Yani :devil2:Vazgeçmeyeceksin demi ?![]()
fatih dostum benim görevim widget değil . Az bilinen oyun veya uygulama veya widget ne olursa onlar . Az bilinen olanlar yani orayı düzelt.
Merhaba arkadaşlar. Haftanın android uygulamaları işini bir kaç arkadaş ile biz yapmaya karar verdik biliyorsunuz.
Benim alanım pek bilinmeyen ama kaliteli uygulama oyun vs. idi.
Bu hafta incelediğim uygulama MyScript Calculator .
Uygulamanın istediği izinler ;
![]()
Bu uygulamanın en büyük özelliği ve diğer hesaplama uygulamalarından farkı el yazısı ile hesaplama yapabilme .
"tan, cos , ℯ ,√¯ , x! .... " gibi daha bir çok hesaplama yapabilirsiniz .
![]()
![]()
Yalnız uygulama İngilizce . Türkçe dil desteği yok . Zaten gerek olduğunu sanmıyorum dille işimiz yok sonuçta.
Uygulamayı indirmek isteyenler buradan indirebilir.
Google Play Link
Umarım bu uygulama fazla bilinmiyordur . Yoksa işimi iyi yapamamışım demektir .(Arkadaşlar çaktırmadan en zor işi bana giydirdiler ya neyse
)
Not: Arkadaşlar biliyorsunuz biz editör değiliz. Yazdığımız yazılarda eksik/hatalı ya da uygulama hakkında belirtilmesi gereken yönler olursa bize pm atmanızı rica ediyorum. Bu yazıyı okuduktan sonra aklınızda hiç bir soru işareti kalmamasını istiyoruz.
İyi Forumlar...
Merhaba arkadaşlar. Haftanın android uygulamaları işini bir kaç arkadaş ile biz yapmaya karar verdik biliyorsunuz.
Benim alanım pek bilinmeyen ama kaliteli uygulama oyun vs. idi.
Bu hafta incelediğim uygulama MyScript Calculator .
Uygulamanın istediği izinler ;
![]()
Bu uygulamanın en büyük özelliği ve diğer hesaplama uygulamalarından farkı el yazısı ile hesaplama yapabilme .
"tan, cos , ℯ ,√¯ , x! .... " gibi daha bir çok hesaplama yapabilirsiniz .
![]()
![]()
Yalnız uygulama İngilizce . Türkçe dil desteği yok . Zaten gerek olduğunu sanmıyorum dille işimiz yok sonuçta.
Uygulamayı indirmek isteyenler buradan indirebilir.
Google Play Link
Umarım bu uygulama fazla bilinmiyordur . Yoksa işimi iyi yapamamışım demektir .(Arkadaşlar çaktırmadan en zor işi bana giydirdiler ya neyse
)
Not: Arkadaşlar biliyorsunuz biz editör değiliz. Yazdığımız yazılarda eksik/hatalı ya da uygulama hakkında belirtilmesi gereken yönler olursa bize pm atmanızı rica ediyorum. Bu yazıyı okuduktan sonra aklınızda hiç bir soru işareti kalmamasını istiyoruz.
İyi Forumlar...
Hadi len ordan .İşinin kıymetini bil işte.![]()
Çalışman için ve notların için saol arkadaşım.Güzel bir çalışma olmuş.Ellerine sağlık.Bende bu akşam sunacağım kısmetse.
Not:Arkadaşlar bu arada telefonunuzu da belirtmeyi unutmayın.
Rica ederim güzel kardeşimPaylaşımın İçin Eline sağlık kardeşim:thumbup1:
Hadi len ordan .
Sağolasın kardeşim . Ha doğru la telefonu belirtecektik . Bu küçük bir uygulama olduğu için gerek yok ama yazayım yine . Uyardığın için sağol![]()
Yeni bir konu açılıp uygulamalar o konu üzerinden paylaşılsa iyi olur aslında![]()
[MENTION=363858]fatihrednight1[/MENTION] bir de tavsiye ettiğimiz uygulamaları gruptan birine göndersek ve gruptaki kişiler tarafından o uygulamanın incelemesi de yapılabilir?
@fatihrednight1 bir de tavsiye ettiğimiz uygulamaları gruptan birine göndersek ve gruptaki kişiler tarafından o uygulamanın incelemesi de yapılabilir?
Hayır ekipte yokum. Ekipte olmam gerekli m?
Ben arada önüme güzel uygulama çıkarsa paylaşıyorum işte.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Timely:Saat-Alarm uygulaması
![]()
Markette gördüğüm en iyi alarm uygulamalarından biri. Tasarım ve kullanım açısından da 5 yıldızlık bir program bence.
Alarm özelliğinin dışında, geri sayma ve kronometre olarak ta kullanılabilir. Göze hoş gelen bir tasarımı var.
Göze hoş gelen temaları var, paralı olanları da var tabi ama parasız olanlar da güzel.
Sade bir saat widgeti de bulunmakta.
[video=youtube;8hYQobl5xL4]http://www.youtube.com/watch?v=8hYQobl5xL4[/video]
Google Play Link
Kullandığım cihaz: Note 10.1
SDN yöneticileri en azından bu kurulan ekibe kendilerine özel konu acma hakkı verir heralde. Yok yani bu kadar da Apple düşkünü olduğunuzu bilmiyordum @AliA ? Hadi ama !
Uzatmana ve yazmana gerek yok hocam.Kimse beni yanlış anlamasın.Ayrıca bu durumun suçlusu yok.Var ise bile bu AliA değildir.
Siz paylaşmaya devam edin o zaman. Kolay gelsin.
Yok hocam ille de olacak diye bir şey yok.
Yeni konu açarız ordan devam ederiz. Sonuçta amaç güzel ve kaliteli uygulamaları tanıtmak değil mi? güzel uygulama buldukça paylaşın siz.
Konu açılırsa belki arada paylaşım yapabilirim. Ekipten bağımsız olarak çünkü pek zaman ayıramam ekip felan işine.
Haklısın bu konuda ben sustum. @AliA ya karşı yanlış cümle kullandiysam affola.
Siz paylaşmaya devam edin o zaman. Kolay gelsin.
Konu açılırsa belki arada paylaşım yapabilirim. Ekipten bağımsız olarak çünkü pek zaman ayıramam ekip felan işine.