SDN - Haftanın Android Uygulamaları

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle,ekibimiz ve çalışmalarımız hakkında dedikodular geziyormuş.Lütfen böyle şeyler yapmayın arkadaşlar ve yapana da mani olun.Eğer böyle yapacaksanız şimdiden çekilelim.Neyse,asıl konumuza gelelim arkadaşlar.
Arkadaşlar konuyu takip edenler bilir;biz kendi çapımızda bir ekip kurduk ve çalışmalarımızı sizlerle paylaşacağız.Amacımız,Android uygulamaları ve oyunları tanıtmak ve sizleri bilgilendirmek.Her haftasonu,her birimiz bir çalışma sunucağız ve bu çalışmalar ayrıntılı bir şekilde olacak.Ekibimiz dört kişiden oluşmaktadır:
Ben,25 PARS 1907,|Elusive| ve 12ada.
Görevlerimiz:
Benim görevim:Uygulamalar kısmındaki programları tanıtmak.
25 PARS 1907'nin görevi:Oyunlar kısmındaki programları tanıtmak.
|Elusive|'nin görevi:Az bilinen oyun veya uygulama kısmındaki programları tanıtmak.
12ada'nın görevi:Son kontrolleri yapmak ve sunduğumuz programları kontrol etmek.
Bu akşam veya yarın sizlere hazırladığımız çalışmaları sunucağız ve Allah'ın izniyle her haftasonu sunmaya devam edeceğiz.Herkese iyi günler,iyi forumlar arkadaşlar...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
fatih dostum benim görevim widget değil . Az bilinen oyun veya uygulama veya widget ne olursa onlar . Az bilinen olanlar yani orayı düzelt.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Merhaba arkadaşlar. Haftanın android uygulamaları işini bir kaç arkadaş ile biz yapmaya karar verdik biliyorsunuz.
Benim alanım pek bilinmeyen ama kaliteli uygulama oyun vs. idi.
Bu hafta incelediğim uygulama MyScript Calculator .
Uygulamanın istediği izinler ;

Bu uygulamanın en büyük özelliği ve diğer hesaplama uygulamalarından farkı el yazısı ile hesaplama yapabilme .
"tan, cos , ℯ ,√¯ , x! .... " gibi daha bir çok hesaplama yapabilirsiniz .

Yalnız uygulama İngilizce . Türkçe dil desteği yok . Zaten gerek olduğunu sanmıyorum dille işimiz yok sonuçta.
Uygulamayı indirmek isteyenler buradan indirebilir.
Google Play Link
Umarım bu uygulama fazla bilinmiyordur . Yoksa işimi iyi yapamamışım demektir . :) (Arkadaşlar çaktırmadan en zor işi bana giydirdiler ya neyse :D)
Not: Arkadaşlar biliyorsunuz biz editör değiliz. Yazdığımız yazılarda eksik/hatalı ya da uygulama hakkında belirtilmesi gereken yönler olursa bize pm atmanızı rica ediyorum. Bu yazıyı okuduktan sonra aklınızda hiç bir soru işareti kalmamasını istiyoruz.
Telefon : XPERİA SP
İyi Forumlar...

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Haftanın android uygulamaları işini bir kaç arkadaş ile biz yapmaya karar verdik biliyorsunuz.

Bu uygulamanın en büyük özelliği ve diğer hesaplama uygulamalarından farkı el yazısı ile hesaplama yapabilme .

Yalnız uygulama İngilizce . Türkçe dil desteği yok . Zaten gerek olduğunu sanmıyorum dille işimiz yok sonuçta.
Google Play Link
Umarım bu uygulama fazla bilinmiyordur . Yoksa işimi iyi yapamamışım demektir . :) (Arkadaşlar çaktırmadan en zor işi bana giydirdiler ya neyse :D)
Not: Arkadaşlar biliyorsunuz biz editör değiliz. Yazdığımız yazılarda eksik/hatalı ya da uygulama hakkında belirtilmesi gereken yönler olursa bize pm atmanızı rica ediyorum. Bu yazıyı okuduktan sonra aklınızda hiç bir soru işareti kalmamasını istiyoruz.
İyi Forumlar...

İşinin kıymetini bil işte. :D
Çalışman için ve notların için saol arkadaşım.Güzel bir çalışma olmuş.Ellerine sağlık.Bende bu akşam sunacağım kısmetse.
Not:Arkadaşlar bu arada telefonunuzu da belirtmeyi unutmayın.

01xÖMERx01

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Google Play Link
İyi Forumlar...

Paylaşımın İçin Eline sağlık kardeşim:thumbup1:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
İşinin kıymetini bil işte. :D
Çalışman için ve notların için saol arkadaşım.Güzel bir çalışma olmuş.Ellerine sağlık.Bende bu akşam sunacağım kısmetse.
Not:Arkadaşlar bu arada telefonunuzu da belirtmeyi unutmayın.
Hadi len ordan .:D
Sağolasın kardeşim . Ha doğru la telefonu belirtecektik . Bu küçük bir uygulama olduğu için gerek yok ama yazayım yine . Uyardığın için sağol :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Paylaşımın İçin Eline sağlık kardeşim:thumbup1:
Rica ederim güzel kardeşim :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
0k8acwI.png

Musixmatch:
-Müzik player görevi görür.
-Dinlettiğiniz müziğin adını vb. bulur.
-Diğer müzik bulucu programlardan farkı, senkronize olarak müzik altyazısını bulur ve kareoke şeklinde müzik sözleri ekrana gelir.( Her müzik için senkronize olarak eklenmemiş olabiliyor. Özellikle türkçe olanlar.)
-Müzik dinletmenin yanında ayrıca müzik kitaplığınızdaki müzikleri tarayarak onların da şarkı sözlerini bulup çalarken gösterebiliyor.
[video=youtube;FCoy6UVgyU4]http://www.youtube.com/watch?v=FCoy6UVgyU4[/video]

Google Play Link

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Gündem: Haberler & Yazarlar
4IEULIC.jpg

buAcuSD.jpg

Gündem farklı kaynaklardan toplanarak bir araya getirilen güncel haberlere ve köşe yazılarına tek bir ekrandan ulaşabileceğiniz bir uygulamadır. Gündem ile güncel Türkiye, dünya, ekonomi, spor ve kültür-sanat haberlerine istediğiniz her yerden kolayca ulaşabilirsiniz.
Öne çıkan özellikleri:
• Hızlı, modern ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir
• Haber kaynaklarını ve yazarları özelleştirerek takip edebilirsiniz
• Haberleri kolayca paylaşabilirsiniz
• Hızlı arama ile ilgilendiğiniz haberlere çok hızlı ulaşabilirsiniz
Haber kaynakları (alfabetik sırayla):
CNN Türk, Cumhuriyet, Fanatik, Fotomaç, Habertürk, Hürriyet, Milliyet, ntvmsnbc, Posta, Radikal, Sabah, Samanyolu Haber, Sözcü, Star, T24, Vatan, Yeni Şafak, Zaman

Kendim kullanıyorum, tabletlere de uyumlu güzel bir uygulama.

Google Play Link

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Yeni bir konu açılıp uygulamalar o konu üzerinden paylaşılsa iyi olur aslında :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar geç kaldığım için özür dilerim.(Birkaç aksilik oldu bugün,o yüzden geç kaldım.) Umarım çalışmamı beğenirsiniz.
Çalışmam:
Uygulama adı:Süper Parlak LED Cep Feneri.
POKqqdaXjDqk-84U-3PjIRip78I_As54FGYMFKVu-T3t0OxuXdV7oslBIJjpXCEkQA8n=w300-rw

Uygulama açıklamaları:
-Bu uygulama ile telefonunuzu el feneri gibi kullanabilirsiniz.
-En parlak cep feneri.
-Kullanışlı,tıpkı gerçek bir cep lambası gibi açın/kapatın.
-Strop/Yanıp sönme modu desteklenir.Yanıp sönme frekansı ayarlanabilir.
-Göz alıcı grafikler.
-Sahip olabileceğiniz en güzel cep feneri.
İstediği izinler:Normal izinler.(Yani;depolama,ağ iletişimi vb.Telefon numarasına ve bunun gibi herhangi bir şeye erişim istemiyor.)
Virüs testi:Şu ana kadar hiçbir virüse rastlanamamıştır,yoktur.
Telefonum:Galaxy Ace.
Herkese iyi indirmeler,kullanmalar.

Yeni bir konu açılıp uygulamalar o konu üzerinden paylaşılsa iyi olur aslında :)

Bu durumu da yakında yapma ihtimalimiz var.Bu konuyu da en yakın zamanda bizimkilerle konuşacağım.

mstfanar,hocam sen bizim ekipte var mıydın ki ? :)

Çalışmaların için saol.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
[MENTION=363858]fatihrednight1[/MENTION] bir de tavsiye ettiğimiz uygulamaları gruptan birine göndersek ve gruptaki kişiler tarafından o uygulamanın incelemesi de yapılabilir :) ?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=363858]fatihrednight1[/MENTION] bir de tavsiye ettiğimiz uygulamaları gruptan birine göndersek ve gruptaki kişiler tarafından o uygulamanın incelemesi de yapılabilir :) ?

Olur adamım niye olmasın :) Mesela çok bilinen bir uygulama değildir. Keşfetmişsindir. Ben inceler yazarım. Veya kimin alanına giriyorsa o yazı yazar. :)

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yakında android bölümüne konuyu açıyorum paylaştıklarınızı da taşırız oraya.Konu devam edecek gibi. Size de uyuyorsa açayım beyler oraya taşınalım?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hayır ekipte yokum. Ekipte olmam gerekli m?
Ben arada önüme güzel uygulama çıkarsa paylaşıyorum işte.

Timely:Saat-Alarm uygulaması

y5RJYpK.jpg

Markette gördüğüm en iyi alarm uygulamalarından biri. Tasarım ve kullanım açısından da 5 yıldızlık bir program bence.
Alarm özelliğinin dışında, geri sayma ve kronometre olarak ta kullanılabilir. Göze hoş gelen bir tasarımı var.
Göze hoş gelen temaları var, paralı olanları da var tabi ama parasız olanlar da güzel.
Sade bir saat widgeti de bulunmakta.
[video=youtube;8hYQobl5xL4]http://www.youtube.com/watch?v=8hYQobl5xL4[/video]

Google Play Link

Kullandığım cihaz: Note 10.1

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
SDN yöneticileri en azından bu kurulan ekibe kendilerine özel konu acma hakkı verir heralde. Yok yani bu kadar da Apple düşkünü olduğunuzu bilmiyordum [MENTION=19025]AliA[/MENTION] ? Hadi ama !

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@fatihrednight1 bir de tavsiye ettiğimiz uygulamaları gruptan birine göndersek ve gruptaki kişiler tarafından o uygulamanın incelemesi de yapılabilir :) ?

Olabilir,bunu da söylerim bizimkilere.Ancak pek gerekli olmadığını düşünüyorum bu durumun.

Hayır ekipte yokum. Ekipte olmam gerekli m?
Ben arada önüme güzel uygulama çıkarsa paylaşıyorum işte.

Timely:Saat-Alarm uygulaması

y5RJYpK.jpg

Markette gördüğüm en iyi alarm uygulamalarından biri. Tasarım ve kullanım açısından da 5 yıldızlık bir program bence.
Alarm özelliğinin dışında, geri sayma ve kronometre olarak ta kullanılabilir. Göze hoş gelen bir tasarımı var.
Göze hoş gelen temaları var, paralı olanları da var tabi ama parasız olanlar da güzel.
Sade bir saat widgeti de bulunmakta.
[video=youtube;8hYQobl5xL4]http://www.youtube.com/watch?v=8hYQobl5xL4[/video]

Google Play Link

Kullandığım cihaz: Note 10.1

Gerekli hocam.Bide incelemelerimizi haftasonu paylaşıyoruz. :)
Eğer ekibimize katılmak isterseniz lütfen pm atın.Ekibimiz normalde 4 kişiden oluşuyor ve maximum 4 kişilik.Fakat,bir ayrıcalık yapma olasılığımız var. :)

SDN yöneticileri en azından bu kurulan ekibe kendilerine özel konu acma hakkı verir heralde. Yok yani bu kadar da Apple düşkünü olduğunuzu bilmiyordum @AliA ? Hadi ama !

Uzatmana ve yazmana gerek yok hocam.Kimse beni yanlış anlamasın.Ayrıca bu durumun suçlusu yok.Var ise bile bu AliA değildir.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bende ayrı bir konu açılması kanaatindeyim. @25 PARS 1907 hocam bir zahmet yeni konuyu açasanız.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Siz paylaşmaya devam edin o zaman. Kolay gelsin.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260

Yok hocam ille de olacak diye bir şey yok.
Yeni konu açarız ordan devam ederiz. Sonuçta amaç güzel ve kaliteli uygulamaları tanıtmak değil mi? güzel uygulama buldukça paylaşın siz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yok hocam ille de olacak diye bir şey yok.
Yeni konu açarız ordan devam ederiz. Sonuçta amaç güzel ve kaliteli uygulamaları tanıtmak değil mi? güzel uygulama buldukça paylaşın siz.

Konu açılırsa belki arada paylaşım yapabilirim. Ekipten bağımsız olarak çünkü pek zaman ayıramam ekip felan işine.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Haklısın bu konuda ben sustum. @AliA ya karşı yanlış cümle kullandiysam affola.

Estağfurullah hocam.Yanlış anlama beni.

Hocam sende paylaşabilirsin.Saolasın.

Konu açılırsa belki arada paylaşım yapabilirim. Ekipten bağımsız olarak çünkü pek zaman ayıramam ekip felan işine.

Tamam hocam.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Muradimiza erdik, teşekkürler sdn ailesi