• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN - Haftanın Android Uygulamaları

arkadaşlar bana mesaj atında kim kimdir bileyim vede hafiften başlayalım işe :) gerçi geç bile kaldık

arkadaşlar bana mesaj atında kim kimdir bileyim vede hafiften başlayalım işe :) gerçi geç bile kaldık

Bende onu diyecektim abi.Sen söyledin tam.Hatta,demin Halit'e pm attım; ''Whatsapp'a iki dakika gelir misin'' diye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonum android olsa yeminle gelirim offff :hammer: ama alınca yardımım dokunursa bişeler yaparım bunu bilin

Düşünmen yeter hocam.Saol.

halit whatsappda grup kurabilirse iyi olur diye düşünüyorum...

[MENTION=363858]fatihrednight1[/MENTION] [MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION]

[MENTION=161984]12ada[/MENTION] adamım tel numaranı pm at bize.

Arkadaşlar biraz daha sabredin.Yakında,çalışmalarımıza başlıyoruz.Sadece biraz daha zaman lazım.

Arkadaşlar biraz daha sabredin.Yakında,çalışmalarımıza başlıyoruz.Sadece biraz daha zaman lazım.
Bensiz başlayacaksınız sanırım :( Hafta sonları pcyi açıyorum o yüzden size ancak hafta sonlar yardım ederim . Benim görevimi 12ada alsın. Ben hafta sonları fazla bilinmeyen, kıyıda köşede kalmış kaliteli oyun-uygulama bulurum size söylerim siz oynarsınız/kullanırsınız sonra yazınızı yazarsınız . Uygun mudur ?

Yazan arkadaslar uygulamalari indirirken izinler hakkinda bilgi vermeyi ve virüs taramasindan gecirmeyi unutmamali guvenlik onemli :)

Bensiz başlayacaksınız sanırım :( Hafta sonları pcyi açıyorum o yüzden size ancak hafta sonlar yardım ederim . Benim görevimi 12ada alsın. Ben hafta sonları fazla bilinmeyen, kıyıda köşede kalmış kaliteli oyun-uygulama bulurum size söylerim siz oynarsınız/kullanırsınız sonra yazınızı yazarsınız . Uygun mudur ?

Tamam olur,sorun değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yazan arkadaslar uygulamalari indirirken izinler hakkinda bilgi vermeyi ve virüs taramasindan gecirmeyi unutmamali guvenlik onemli :)

Tamam kardeş.Ayrıntı içinde saol.

Ne zaman başlıyorsunuz incelemelere geliyorum gidiyorum birşey yok :))

:mrgreen:

Bu arada yeni nickin hayırlı olsun.
Ama,bence eski nickin çok daha güzeldi.Yeni nick pek yakışmamış. :P
Teşekkür ederim.
Geri dönüşümü yok yaptık bi kere :yes:

Not: Eski nicname yıllar önce bıraktığım USKO'yu hatırlatıyordu :laugh: kurtuldum o hatırlamadan :)