SDN geç açılma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Opera 10 Kulanıyorum SDN sitesi neden geç açılıyor. Diğer sitelerde probelm yok ayrıca diğer tarayıcılarlada denedim aynı şekilde sorun devam ediyor bu konuyu açmak için abartısız 2 dakika bekledim sitenin açılması için, sizce sorun varmı? Yoksa aşırı yoğunluktanmı kaynaklanıyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bilmiyorum da benim de videolarda bir sorun var 303 failed falan ya da 202 failed hatası alıyorum video yüklenirken ve başlamıyor video yüklenmiyorda forumda birşeyler var.

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Opera 10 Kulanıyorum SDN sitesi neden geç açılıyor. Diğer sitelerde probelm yok ayrıca diğer tarayıcılarlada denedim aynı şekilde sorun devam ediyor bu konuyu açmak için abartısız 2 dakika bekledim sitenin açılması için, sizce sorun varmı? Yoksa aşırı yoğunluktanmı kaynaklanıyor.

sadece operada degil ie aynı sorun var sdn sitesin yapımında hata var bence

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla bilmiyorum da benim de videolarda bir sorun var 303 failed falan ya da 202 failed hatası alıyorum video yüklenirken ve başlamıyor video yüklenmiyorda forumda birşeyler var.

Ha bide videoları açarken İphone reklamı dönmüyormu beni sinir ediyor bu durum Hakikaten SDN üyesi olupta kaç kişide İphone var acaba herhalde bi bende yok peh:thumbdown::sleep:

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bazen bendede geç açılıyor evet doğru...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Opera kullanıyorum şu anda hiç bi sorun yok, Hatta nazar değmesin :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Geç açılma sorunu hiç yaşamadım bugüne kadar..:)