SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nani'nin yanında Q7'nin esamesi okunmaz.

Alırsak müthiş olur.

Bir de şu yabancı sınırı kaldırılırsa tadından yenmez. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir şey olmaz. Avrupa'da rekabet için sınırın kalkması şart. :)

Bizim başkan hepsini tek tek alacak çünkü. :P

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@AliA Ünal basgann diyesim geldi :) doğrudur usta rekabet için şart ama takımda tek yerli kalmıcak die korkuyorum :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yabancı sınırı kalkınca takım tamamen yabancı olacak diye bir şey yok ki. :)

Mesela sağlam bir sol bekin var, sürekli maç yapıyor, yorgun düşüyor ya da sakat hemen onun yerine onun ayarında bir oyuncuyu oynatabilirsin.

Bir maç o oynar bir maç diğeri de oynar. Rotasyon için de süper olur.

Gelecek sene toplam 8 yabancın olacak, 5 tanesi kadroda oynayacak. Saçmalığın önde gideni. :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] doğrusun usta bizim takımların en yetersiz kaldığı nokta kadro derinliği dedigin gibi olursa bu sorun ortadan kalkar dişe diş kana kan maç olur fazla yabancıda iyi degildir :) nese tamam tamam :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünal başkana söylerim seni de alır yabancı yaparız bak. :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Futbolcu olsam kenya afrika işim olmaz avrupada :D :D ünal başgana selamlarrr :) :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
10 Sneijder, 11 Drogba, 77 Riera

Formalar hazır bile. :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
B_17054_b.jpg

spacer.gif

21.05.2013 11:34

facebook.png

[TD="width: 35"]
arkadasinagonder.gif
[/TD]
[TD="width: 65"] [/TD]

[h=1]Kale AVM GSStore Açıldı![/h]
GSStore, İstanbul’daki bir diğer mağazasını Kale AVM’de taraftarlarımızın hizmetine açtı!

Güngören’de Eski Londra Asfaltı üzerinde yer alan Kale AVM GSStore’a tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.

Sarı & Kırmızı Dünyamızda Keyifli Alışverişler!

Kale AVM GSStore

0212 554 63 40
Kale Outlet Center
Güven Mahallesi, Eski Londra Asfaltı
No.89/Z12 Zemin Kat
Güngören / İstanbul

http://www2.galatasaray.org/gspazarlama/haber/17054.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Drogba'dan sonra akın var

19523659.jpg

Süper Lig'in 2012-2013 sezonu şampiyonu Galatasaray, ligin bitimi ile birlikte kadrosunu güçlendirmek için girişimlere başladı.

Yerli transferin gözdesi durumundaki Alper Potuk'un resmi olarak Galatasaraylı olması içinse sayılı saatler kaldı. Galatasaray'da transfer, Alper Potuk'un ardından daha da hız kazanacak. Çünkü sarı kırmızılı kulübün transferini düşündüğü oyuncular artık hiç düşünmeden Galatasaray'dan gelen teklife 'evet' diyor.

Sarı kırmızılı ekibin, savunmanın ortasına düşündüğü bir numaralı alternatifi Fransa'nın Lille kulübünde forma giyen Aurélien Bayard Chedjou, Galatasaray'ın teklifine 'evet' dedi. Chedjou'nun da, Lille kulübü başkanı Michel Seydoux ile görüşerek bonservisi konusunda anlayışlı davranılmasını da talep ettiği öğrenildi. Son 7 yılda Lille forması ile üstün hizmetler veren Chejou'nun kulüp yönetimi ile son derece iyi ilişkiler içinde olduğu ve isteği üzerine 8 milyon Euro'luk bonservis bedelinin 6,5 milyon Euro'ya düşürüleceği öğrenildi.

DÜNYA YILDIZLARI HABER GÖNDERDİ

Galatasaray'ın Drogba transferi ve Fildişi Sahilli yıldızın Galatasaray'da çok mutlu olduğunu her fırsatta vurgulaması, sarı kırmızılı kulübün dış transferde işlerini kolaylaştırmaya başladı. Galatasaray teklifine yakın geçmişte olumsuz yanıt veren ünlü oyuncular, bu kez menajerleri aracılığıyla sarı kırmızılı kulübe, "İstanbul'a gelmeye, Galatasaray formasını giymeye hazırız" mesajını gönderiyor. Galatasaray'a menajerleri aracılığıyla haber gönderen oyuncular ise birbirinden kaliteli isimler olan, Arsenal'ın Polonya asıllı Alman yıldızı Podolski ve Londra kulübünde aradığını bulamayan Gervinho. Yine Premier Lig'in gözde isimlerinden Chelsea kaptanı John Terry ve Manchester City'nin solbeki Clichy, Galatasaray'a gelmek için haber gönderen yıldızlar arasında yer alıyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23333601.asp

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
hakkaten ya ne alaka bi anda seçim
amkspor yalan sölemez :D

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Söylemez söylememesine de hiç bi yerde bi açıklama olmaz mı eğer böyle bir karar alındı ise...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray yönetim kurulu toplantısı bitti.Yönetim, başkan Ünal Aysal'a seçim kararı yetkisi verdi. Başkan isterse seçim yapacak.Seçim tarihinin 16 Haziran olduğu söyleniyor

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Galatasaray yönetiminden genel kurul kararı

Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından olağanüstü genel kurul kararı çıktı. Buna göre sarı kırmızılılar en geç 3-4 hafta içerisinde seçime gidecek.

Ve Galatasaray’da beklenen oldu… Sarı-kırmızılı kulüpte 4 hafta içerisinde olağanüstü genel kurul yapılacak…
Galatasaray’da taşlar yerinden oynuyor… Sarı-kırmızılı Yönetim bugün Kalamış’taki tesislerde biraraya geldi… Saat 17:00'de Ünal Aysal, Kalamış'ta yapılan toplantıdan ayrıldı..
Yönetim Kurulu'nda söz alan yöneticiler Başkan Ünal Aysal'ın olağanüstü Genel Kurul kararına destek verdi. Daha önce sezon sonunda seçim kararı alan başkan da "Huzurumuz kaçtı" diyerek en geç 4 hafta içinde yeni bir yönetim kurulu listesi ile kongreye gitme kararı aldı.

KAYNAK

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başkan daha müthiş bir kadro kuracak. :wink:

Diğerleri korkmaya alıştı da artık ne yaparlar bilmem. :D

Keşke daha erken gelseydin be Ünal başkan. Yaşın aldı başını gidiyor. :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bence iyi olcak hem güven tazeleyecek hemde yönetim kadrosu değişecek yani sağlam bir yönetim ile gelcek

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eli güçlü iken seçim yapmak en mantıklısı zaten önümüzdeki mayıs olağan seçim olacaktı. İleriki üç senenin planını yapmak içindir.