gs_kadir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Yatsıya da çok var

Meileres: "Sol arka adalemde inanılmaz bir ağrı vardı. Bacağımın üst tarafına buz tedavisi uygulanmıştı. O anda büyük bir acı içindeyken G.Saraylı oyuncuya uygunsuz bir hareket yapmak aklımın ucundan bile geçmedi. Her erkeğin zaman zaman yolda yürürken bile yapacağı bir hareketti. Hayatım boyunca bu tür olayların içinde hiç olmadım. Ama Türkiye'ye geldiğimden beri üzerime bu tür oyunlar oynanıyor. Ama bu yapılanlar bana karşı değil kulübüme karşı"
Bunlar bu halkı gerizekalı mı zannediyor?
Meileres: "Sol arka adalemde inanılmaz bir ağrı vardı. Bacağımın üst tarafına buz tedavisi uygulanmıştı. O anda büyük bir acı içindeyken G.Saraylı oyuncuya uygunsuz bir hareket yapmak aklımın ucundan bile geçmedi. Her erkeğin zaman zaman yolda yürürken bile yapacağı bir hareketti. Hayatım boyunca bu tür olayların içinde hiç olmadım. Ama Türkiye'ye geldiğimden beri üzerime bu tür oyunlar oynanıyor. Ama bu yapılanlar bana karşı değil kulübüme karşı"
Bunlar bu halkı gerizekalı mı zannediyor?
Bu adam bu ortama fazla.. hazır böyle birini bulmuşken sonuna kadar faydalınmalı...Ünal Aysal: Irkçılık olayı, Türkiye'nin olayı değildir. Türkiye'nin alıştığı bir olay değildir. Türkiye'de olmaması gereken ve hakikaten yabancı bir üründür. Kazaen ve tesadüfen maalesef o gün o stada düşmüştür.
Hiçbirşey demiyorum diyecek bişi bulamıyorum Yuh.
Ünal Aysal: Irkçılık olayı, Türkiye'nin olayı değildir. Türkiye'nin alıştığı bir olay değildir. Türkiye'de olmaması gereken ve hakikaten yabancı bir üründür. Kazaen ve tesadüfen maalesef o gün o stada düşmüştür.