SDN Galatasaray Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yatsıya da çok var

n302q.png

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Muzcunun savunması: "Kısa bir süre önce ameliyat oldum, o yüzden yanımda sürekli mevye ile geziyorum"

Rezilliğe bak... :)

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
34. saniyeyi 1080 HD olarak izleyin...
[video=youtube;BCx9qZzJSrM]https://www.youtube.com/watch?v=BCx9qZzJSrM[/video]

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Şike dosyasını kapattıranların buna da gücü yetecektir. Boşuna ispat yapmaya çalışıyoruz.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[h=1]Ergun Babahan tazminata mahkum oldu![/h]Galatasaray'ın borsadaki eylemleri hakkında yazdığı bir yazı nedeniyle hakkında sarı-kırmızılı kulüp tarafından dava açılan Ergun Babahan, tazminat cezasına çarptırıldı.
Bir dönem Star Gazetesi'nde yazılar yazan gazeteci Ergun Babahan, Galatasaray'ın sermaye artırımı konusunda Galatasaray Başkanı Ünal Aysal hakkında, "Adam gerçekten terbiye sınırlarını zorluyor.. küçük yatırımcıyı çarpma çabası.. Sülün Osman standardı.. devleti ve yatırımcıyı söğüşleyerek... " ifadelerini kullanmıştı.

Bu yazı nedeniyle açılan dava dün sonuçlandı ve Ergun Babahan, 6.720 TL Adli para cezasına çarptırıldı..

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=11495

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir de basın toplantısı yapıp tüm dünyaya yalan söylüyorlar. :)

Görüntüler ortada. Bunun peşini bırakmayacak bizimkiler.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Muz davası tamam ama Fener'e mâl etmek yanlış. Taraftarlara ağır ceza versinler kimse yapmasın bi daha. Zaten görülmüş iş değil.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hala foroğraflar fotoşok diyenler var :) videosu var ona da montaj derler o anda stadta olsalar yine inkar ederler :D Sırf bu sebepten rezil olsunlar beter olsunlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Trabzon maçı için: Sarı-Kırmızılı taraftarlar, ezeli rakipleri F.Bahçe'nin oyuncusu Webo'nun maskesiyle takım ayırmadan ırkçılığı protesto edecek.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Rezil bunlar ya resmen birde üstü kapansın diyor ülke icin diyor :) yani ırkcılık yapıldını biliyor ama kabulenemiyor

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Meileres: "Sol arka adalemde inanılmaz bir ağrı vardı. Bacağımın üst tarafına buz tedavisi uygulanmıştı. O anda büyük bir acı içindeyken G.Saraylı oyuncuya uygunsuz bir hareket yapmak aklımın ucundan bile geçmedi. Her erkeğin zaman zaman yolda yürürken bile yapacağı bir hareketti. Hayatım boyunca bu tür olayların içinde hiç olmadım. Ama Türkiye'ye geldiğimden beri üzerime bu tür oyunlar oynanıyor. Ama bu yapılanlar bana karşı değil kulübüme karşı"

Bunlar bu halkı gerizekalı mı zannediyor?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şampiyonun antrenmanı taraftarlara açık.

Hava da güzel. :)

BKX9BL3CYAE5jzg.jpg:large

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Meileres: "Sol arka adalemde inanılmaz bir ağrı vardı. Bacağımın üst tarafına buz tedavisi uygulanmıştı. O anda büyük bir acı içindeyken G.Saraylı oyuncuya uygunsuz bir hareket yapmak aklımın ucundan bile geçmedi. Her erkeğin zaman zaman yolda yürürken bile yapacağı bir hareketti. Hayatım boyunca bu tür olayların içinde hiç olmadım. Ama Türkiye'ye geldiğimden beri üzerime bu tür oyunlar oynanıyor. Ama bu yapılanlar bana karşı değil kulübüme karşı"

portekizde sokakta tombala serbest miş hocam :)

ronaldo açıklama yaptı okumadın mı :P

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32

gerçekmi bu açıklama ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünal Aysal: Irkçılık olayı, Türkiye'nin olayı değildir. Türkiye'nin alıştığı bir olay değildir. Türkiye'de olmaması gereken ve hakikaten yabancı bir üründür. Kazaen ve tesadüfen maalesef o gün o stada düşmüştür.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ünal Aysal: Irkçılık olayı, Türkiye'nin olayı değildir. Türkiye'nin alıştığı bir olay değildir. Türkiye'de olmaması gereken ve hakikaten yabancı bir üründür. Kazaen ve tesadüfen maalesef o gün o stada düşmüştür.
Bu adam bu ortama fazla.. hazır böyle birini bulmuşken sonuna kadar faydalınmalı...

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
GSTV Drogba Röportajı
[video=youtube;vUyqskxLw1Q]http://www.youtube.com/watch?v=vUyqskxLw1Q[/video]

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112

Abdullah Gül bir, başgan 2. Ağzına vur lokmayı al. Adamlar bu kadar sakin olmayı nasıl beceriyorlar acaba.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türkiye'ye gelen ilk ve tek UEFA Kupası...

BKa74XBCEAAR4R_.jpg:large

Tek ihtimali olan insanlarin hikayesi... #17Mayis2000

Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı... Ülkesinin medarı iftiharı, UEFA ve Süper Kupa sahibi anlı şanlı #Galatasaray!