SDN Galatasaray Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
biriaslanB.jpg

Ortaya karışık yapsak :D Everything little litle into the middle :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tek tek alır Ünal Başkan. :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ortaya diklemesine olsun :P

Yine umulmadık birilerini alırız genşler, yormayın hiç güzel kafanızı.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu arada 2.sermaye artırımına SPK dan izin gelmiş,yazık olacak küçük yatırımcıya :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hangi mesajın? :) Yukarıda duruyor yalancı gazete dediğin mesaj. :)

bozat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray'ıma da şampiyonluk çok yakıştı.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
SPK haberlerine yalanlama geldi

[TABLE="class: tablo, width: 100%"]
[TR]
[TD]
bildirim.gif
GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 10.05.2013 14:42:27[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

metin.gif
AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Bilindiği üzere Şirketimizin SPK tarafından yeniden belirlenen sermaye artışı prensiplerine ve düzenlemelerine uygun olarak çalışmalarını sürdürdüğü ve bu kapsamda Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından alınacak kararlar ve/veya SPK'ya yapılacak başvurular hakkında KAP'ta açıklama yapılacağı hususları 19 Şubat 2013 tarihli duyurumuz ile Şirketimiz internet sitesi ve KAP açıklaması yoluyla belirtilmişti.

Söz konusu sermaye artışı çalışması ile ilgili olarak Yönetim Kurulumuz tarafından alınmış bir karar, SPK'ya yapılmış bir başvuru veya bununla ilgili olarak ilgili tebliğ çerçevesinde 19 Şubat 2013 tarihli KAP açıklamamızdan sonra KAP'ta yapılmış başka bir açıklamamız yoktur.

Hal böyle iken, bugün bazı medya kuruluşlarında "Şirketimiz tarafından SPK'ya ikinci başvurunun yapıldığı ve bu başvuruyu SPK'nın olumlu karşıladığı" yönünde haberler yayınlanmaktadır.

Bu tür haberlerin gerçek dışı ve yatırımcıyı yanlış yönlendirici olduğunu, hisse senedi fiyatında spekülatif hareketlere sebep olabileceğini ve yatırımcıların zarar görebileceğini, bu tür asılsız haber yapan ve/veya yayınlayan ilgili kuruluşların sonuçlardan hukuken sorumlu olduğunu ve olacağını, Şirketimizin bu tür yalan ve yanlış haberleri yapanlara karşı hukuki yollara başvurma hakkını saklı tuttuğunu bildirir, Sayın Yatırımcıların, sadece Şirketimiz tarafından usulünce KAP'ta yapılan resmi açıklamalara itibar etmesi gerektiğini kamuoyunun bilgisine saygıyla arz ederiz.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=280404[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
çok güzel :) Bu arada şu transfer gündemi harbiden ağzımızı açık bırakıyor arkadaş. :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yarınki Daily Mail gazetesinden haberler...30 milyon sterlin ne arkadaş hiç mi Milliyet'i örnek almıyosunuz

BJ7bqOWCIAAQZwm.jpg:large

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Derbiyide rüyada gördük :)
Bakalım tutacak mı?:D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Maçın havasına bi türlü girememiştim,inşallah bunlar etkili olur :D

Aslan cevap verecek

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Aziz Yıldırım'ın sarı-kırmızılıları hedef alan sert açıklamaları üzerine yönetim kurulunu topladı.

galatasaray.jpg

Galatasaray Yönetimi acil olarak toplandı… Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Mali Genel Kurul’da sarı-kırmızılıları hedef alan sert açıklamaları Aslan’ı harekete geçirdi. Başkan Ünal Aysal, yönetim kurulu üyelerini toplayıp durum değerlendirmesi yaptı. Galatasaray Yönetimi’nin ilerleyen saatlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sözlerine karşılık bir açıklama yapması bekleniyor.

http://amkspor.com/2013/05/11/aslan-cevap-verecek.html

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Maçın havasına bi türlü girememiştim,inşallah bunlar etkili olur :D

Aslan cevap verecek

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Aziz Yıldırım'ın sarı-kırmızılıları hedef alan sert açıklamaları üzerine yönetim kurulunu topladı.

galatasaray.jpg

Galatasaray Yönetimi acil olarak toplandı… Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Mali Genel Kurul’da sarı-kırmızılıları hedef alan sert açıklamaları Aslan’ı harekete geçirdi. Başkan Ünal Aysal, yönetim kurulu üyelerini toplayıp durum değerlendirmesi yaptı. Galatasaray Yönetimi’nin ilerleyen saatlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sözlerine karşılık bir açıklama yapması bekleniyor.

http://amkspor.com/2013/05/11/aslan-cevap-verecek.html

Bence hiç çevap vermeye gerek yok. Çünkü aziz yıldırım ve aykut avrupadan elenmenin, süper ligde şampiyonluğu kaptırmanın suçunu üzerlerinden atıp tepkileri başka yere yönlendirmek istiyorlar, hiç muhatap almamalı.

ya da şöyle bir cevap yeter:

ŞAMPİYON GELİYOR:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O zata ancak gülünür. :D

2 sene daha kalacakmış, işte bu süper haber. :D

Daha sana çok Galatasaray şampiyonluğu yaşatacağız. :wink:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayarı verdi bizimkiler.

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Gerek basında gerek Galatasaray Camiasında, bugün bir spor kulübü başkanının yaptığı açıklamalara cevap verip vermeyeceğimiz sorulmaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü ile ilgili her zamanki gibi önemli maçlar öncesinde kasıtlı, tahrik ve tehdit dolu açıklamalar yapan bu spor kulübü başkanını kaale almayacağımızı, 29 Temmuz 2012'de yayınladığımız deklarasyonla bildirmiştik.

Kamuoyuna saygılarımızla tekrar duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
".. .bu spor kulübü başkanını kaale almayacağımızı.. ." hahahaha bana böyle deseler dilim dilim rencide olurdum :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bizimkiler ayar vermekten bıktı onlar tahriklerden bıkmadı. :D

ppostiga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç çevap vermeye gerek yok. Çünkü aziz yıldırım ve aykut avrupadan elenmenin, süper ligde şampiyonluğu kaptırmanın suçunu üzerlerinden atıp tepkileri başka yere yönlendirmek istiyorlar, hiç muhatap almamalı.

ya da şöyle bir cevap yeter:

ŞAMPİYON GELİYOR:)

toplanmışlar ama cevap verecek kapasiteleri yok..