SDN Galatasaray Kulübü

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
mvg6c.gif

Galatasarayın şampiyonluğu kesinlesince :D

Reaksiyon puanı
10,315
Yöneticilerin haberi olmayabilir ama benim olur hocam. :D

inanırım sevgili ali, bazen şaşırıyorum, bir haber çıktığı saniyede konuyu alıntılayım diye davranıyorum, bir bakıyorum konu açılmış...

imza: [MENTION=19025]AliA[/MENTION]! :D

@|SeYYaH| Hocam, hoşgeldin sefalar getirdin.. Samimi olarak söylüyorum, Seni burda görmek çok güzel :)

hoşbulduk sevgili ercan, teşekkür ederim, fırsat buldukça dostlarımızı görmek, ziyaret etmek mutluluk veriyor elbet.

Fatih TerimPerşembe akşamı saat 21.50'de Kanalturk "Top Bizde" programına konuk olacak.

tam da kurtlar vadisi saatine denk geliyor, fatih hoca sanırım işin o kısmı aklına gelmemiş olabilir!
bir de trt daha yakışırdı gibime geliyor.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray 3. torbayı garantiledi!

tsn_haber_detay.asp

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantileyen Galatasaray, kuralara 3. torbadan girmeyi garantiledi.

Şampiyonlar Ligi'nde grup kuralarına katılmayı garantileyen Galatasaray, kuradaki muhtemel rakiplerinden 7 takımı UEFA puanında geçmeyi garantilemişti.

İtalya Serie A'da dün akşam tamamlanan 36. haftada Bologna'yı deplasmanda yenen Napoli ligi 2. sırada bitirmeyi ve Devler Ligi'nde gruplara kalmayı garantiledi.

Böylece Galatasaray 8. takımı da geride bıraktı ve sarı-kırmızılıların 4. torbada olma ihtimali kalmadı.

Ayrıca Atletico Madrid'in de yine dün akşamki Celta Vigo galibiyetiyle ligi 3. bitirmesi ve Devler Ligi gruplarını garantilemesiyle Aslan'ın 2. torba ihtimali de matematiksel olarak bitti.

Böylece G.Saray önümüzdeki sezon grup kuralarına 3. torbadan giriyor.

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=10915

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Günaydın arkadaşlar, sabah sabah hepinize benden bir bardak ayran. :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu güzel günde, favori şarkımızı dinleyelim.

Beni ağlatma. :P

[video=youtube;TwgOp7Itnbg]http://www.youtube.com/watch?v=TwgOp7Itnbg[/video]

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Şarampolden zirveye

Gol atmayı değil, gol kurtarmayı seviyordu. Kaleci oldu. Adana’nın amatör İncirlik takımında başladı.

Parladı. İstanbul’a ışınlandı. Beşiktaş’a transfer oldu. Güzel günler geçirdi kara kartalda... Ama her futbolcunun kaderidir, gün geldi, ayrıldı. Balıkesirspor’a gitti. Oradan Antalyaspor’a geçti. Altı sene kaldı Antalya’da... İki defa Süperlig’den düşmenin hüznünü yaşadı, iki defa Süperlig’e çıkmanın sevincini yaşadı. Antalya’nın hayatındaki yeri bambaşkaydı. Orada evlendi. Orada baba oldu. Üstelik... Antalyaspor tarafından evlendirildi. 83-84 sezonuydu. Antalya küme düşmüştü. Kulübün kasası tamtakırdı. Bırak transfer taksitlerini, maç başı paraları bile ödenemiyordu. Gel gör ki, âşık olmuştu, evlenmek istiyordu. Başkan’a gitti, derdini anlattı. Oğlum para yok, halimiz malum, cevabını aldı. Boynu bükük ayrılırken... Kıyamadı başkan, seslendi arkasından, asbaşkana git, halletsin dedi. Uçarak asbaşkana gitti, kapısını çaldı, vaziyet böyle böyle, anlattı. Asbaşkan önce, sırası mı be oğlum diye yakındı. Sonra, o da başkan gibi kıyamadı, durdu düşündü, Osmanlı Kuyumcusu’nu biliyorsun, git oraya, benim adımı ver, para ödeme, lazım olduğu kadar altın al, başka bir kuyumcuya git, bozdur, düğününü yap dedi. Unutulmaz abilikti. Evlendi. Antalyaspor camiası, en dar anında, bir futbolcusunun yuvasını kurmuştu. Artık eskisinden de fazla bağlıydı formasına... Manevi destek, maddi desteğin çok önüne geçmişti. Neticede, zor günler geride kaldı, 1985’te oğlu doğdu, baba oldu. Dedim ya, güzel günler geri gelmişti, oğlunun dünyaya geldiği sene, Antalyaspor şampiyon oldu, yeniden Süperlig’e çıktı. Gel zaman git zaman, yaş ilerledi, Antalya’nın kalesini gençlere bıraktı, ekmeğini futboldan çıkaran bir emekçi olarak, Tavşanlı Linyit’e gitti, oradan Kemerspor’a geçti. En son, Şarampolspor’a... Her çıkışın bi inişi var diye boşuna dememişler, öyle olmuştu, Beşiktaş gibi dev’in formasıyla başlayan yolculuk, çeşitli kavşaklardan geçtikten sonra Antalya’nın amatör Şarampolspor’unda son bulmuştu. Aktif futbola orada noktayı koydu. Kulübeye geçti. Antrenörlüğe başladı. Altı sene boyunca, Antalyaspor’un altyapısında görev yaptı. Oğlu büyümüştü. 13 yaşına gelmişti. Kendisinin aksine, gol kurtarmayı değil, gol atmayı seviyordu. Ve, oğlunun antrenörüydü.

Oğul... 17 yaşında profesyonel oldu. Annesinin babasının evlenmesine, kendisinin dünyaya gelmesine vesile olan Antalyaspor’un formasını giydi; yeniden Süperlig’e çıkmasına katkı sağladı. Kaderin cilvesi olsa gerek, babası gibi İstanbul’a ışınlandı, Beşiktaş’a transfer edildi. Tigana’nın gözdesiydi. Tigana kovulup, Ertuğrul Sağlam gelince, işler sarpa sardı, yedek bırakıldı. Manisaspor’a gönderildi. Kırılma anı’ydı... Şampiyonluğa oynayan takımdan, kümede tutunmaya oynayan takıma postalanmıştı. Henüz 21 yaşındaydı. Morali sıfırdı. İlk üç maç, ayağına top bile değmedi, sahada hayalet gibi geziniyordu. Zihnindeki olumsuz düşünceler, ayaklarına pranga oluyordu. Futbolu bırakmaya karar vermişti. İşte tam o anda... Babasından telefon geldi. Ömrü boyunca sesini bile yükseltmeyen baba, “kendini toparla, işine odaklan, yoksa sana hakkımı helal etmem” diye bağırıyordu. Adeta kamçı gibi suratında şaklayan bu sözler, hayata geri döndürdü. Hırslandı. Futbola sarıldı. Karşılığını aldı, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Bu sefer de Aragones engeli çıkmıştı karşısına... Yönetim dört senelik imza attırmıştı ama, İspanyol hoca belli ki, istemiyordu. Yedek bırakıldı. Eskişehir’e kiralandı. Gene morali bozulmuştu ama, bu sefer teslim olmadı. Çabaladı. Boğuştu. Bir sene sonra, Trabzon’a gitti. Gencecik yaşında üçüncü defa ayağa kalkmıştı. Üstelik, bu sefer Şenol Güneş vardı. Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük kalecisi Şenol Güneş, kaleci’nin oğluna sahip çıktı; küllerinden doğmasını sağladı. Mucizeydi. Patladı. Açık ara gol kralı oldu. Galatasaray’a transfer oldu. Herkese nasip olmayan Şampiyonlar Ligi’nde, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, dört büyük kulübün formasıyla oynayan tarihteki ilk topçu oldu. Tek eksiği kalmıştı, şampiyonluk... Dün gene gol kralı olurken, onu da oldu.

Hayatını şarampole yuvarlayacağı sırada...
Futbol hayatı Şarampolspor’da sonlanan babasının hamlesiyle, zirveye çıkmayı başaran evladın öyküsüdür bu.

Her şey bitti zannettiğin an, aslında, her şeyin yeni başladığı andır... Ve, futbol filozofunun söylediği gibi; futbol kesinlikle hayat memat meselesi değildir, ondan çok daha önemlidir.

Kaynak

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Selçuk İnan ile röportaj

[video=youtube;G60-cra8tvg]http://www.youtube.com/watch?v=G60-cra8tvg&feature=youtu.be[/video]

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ülker'in Galatasaray'in Sampiyonlugu icin yaptigi reklam.

BJ0dz5bCAAAz8rh.jpg:large

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
mvg6c.gif

Galatasarayın şampiyonluğu kesinlesince :D

Ya işyerinde bi ton güldüm buna.. Eve geldim gene gülüyorum...
Yapanın da paylaşanın da eline sağlık ya.. Allah'ta O'nu güldürsün :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ülker'in Galatasaray'in Sampiyonlugu icin yaptigi reklam.

BJ0dz5bCAAAz8rh.jpg:large

ülker in ne mal olduğunu biliyoruz Hocam ama.. neyse.. yine de sesimizi çıkarmayalım, göstermelikte olsa kutlamışlar sonuçta :)
ülker in sermayesi nereye gidiyor hepimizin malumu..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Şu ülkede adam gibi kanal yok arkadaş.

Adam konuşurken reklama girdiler.

Keşke terk etse programı İmparator..

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şu ülkede adam gibi kanal yok arkadaş.

Adam konuşurken reklama girdiler.

Keşke terk etse programı İmparator..

ben kaçırdım da daha sonradan bunu telafi etmek için bir iki video paylaşırsınız artık buradan :D Yada geriden izleten bir site vardı adını unuttum hangisiydi ? :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ben kaçırdım da daha sonradan bunu telafi etmek için bir iki video paylaşırsınız artık buradan :D Yada geriden izleten bir site vardı adını unuttum hangisiydi ? :D

tvarsivi.com dan bakabilirsin dost program bitince.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İmparator Allah'ına kurban senim..

Yürekli kayıplar, korkak zaferlerden önemlidir..

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şu 2015-2016 ve 2016-2017 ek sözleşmesi umarım kabul edilmez de Digitürk denen illetten kurtuluruz iki sezon sonra.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Pau Gasol'den Melo'ya Lakers forması!

tsn_haber_detay.asp

Los Angeles Lakers’ın İspanyol pivotu Pau Gasol, Galatasaraylı Felipe Melo’ya imzalı bir formasını hediye etti.

Felipe Melo, twitterdan Pau Gasol’un kendisi için imzaladığı formayı takipçileri ile paylaştı. Brezilyalı orta saha oyuncusu, Gasol’a hediye için teşekkür ederken mesajında Los Angeles Lakers forması giyen Gasol'un da kendisi için gerçek şampiyon olduğunu belirtti.

Bu tweete cevap yazan İspanyol oyuncu, Felipe Melo’ya formayı beğenmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederken 29 yaşındaki oyuncuya da şans diledi.

Pau Gasol’un Felipe Melo’ya gönderdiği formanın arkasında İspanyolca, “Pitbull’a sevgilerle…” yazarken 32 yaşındaki oyuncunun da imzası bulunuyor.

İşte o forma...

1005919.jpg

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=11002

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli
Nani'yi ben de duydum...

Haluk YÜREKLİ
‏@Haluk_Yurekli

Nani için bildiğim menajerler bugün(yani dün) teklif edildi Mendes'in Türkiye ortağı A. Bulut aracı...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hikaye.. Bu takıma sadece bonservisleri 20-30 milyon avro olan transferler yapmak çılgınlık ötesi olur. Kafayı yemedi daha yönetimdekiler. Maksimum 10-12 milyon avro bonservis vereceğimiz bi transfer yapılır o da forvet için.

Futbolcu için ise senelik 4-6 milyon avronun üzerine çıkmazlar.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
AMK gazetesi yarın şampiyonluk,Cumartesi günü de Drogba posteri veriyomuş