SDN Galatasaray Kulübü

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
5703_02s.jpg

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Artık maça o kadar odaklan mışım ki rüyama girdi bugün.

20. dakikalarda Burak çakmış golü 1-0 öndeyiz ilk yarı böyle bitiyor. İkinci yarı Real 2 gol atıyor tekrar yakalıyoruz Real' i 2-2. Son dakika da Real tekrar atıyor 3-2 öndeyiz diye sevinirlerken ben nereden girdiysem takıma artık son saniyede golü ben atıyorum ve maç 3-3 bitiyor :D

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Maç saati yaklaştıkça kalbim biraz daha sıkışıyor.
Bu Galatasaray beni öldürecek :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] iyi dileklerin için teşekkürler.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hocam, senin gibi Fenerliler başımızın tacı... İyi dileklerin için teşekkürler.
Ben bu forumda iyi görünmek için yapmıyorum sakın yanlış anlamayın Avrupada sonuna kadar desteklerim Sonuna kadar gitsin takımlarımız her zaman ,Formanızın üstünde Ay yıldız var kardeşim

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben bu forumda iyi görünmek için yapmıyorum sakın yanlış anlamayın Avrupada sonuna kadar desteklerim Sonuna kadar gitsin takımlarımız her zaman ,Formanızın üstünde Ay yıldız var kardeşim

Hocam , herkes senin gibi olsa keşke. Nedir bu düşmanlık ? Neler oluyor bize ? Biz Türküz ya Türk. Millet sıkı sıkıya bağlı iken biz birbirimize mi küseceğiz. Biz de birlik olmalıyız.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

Hocam , herkes senin gibi olsa keşke. Nedir bu düşmanlık ? Neler oluyor bize ? Biz Türküz ya Türk. Millet sıkı sıkıya bağlı iken biz birbirimize mi küseceğiz. Biz de birlik olmalıyız.

Bu hayatta sizin gibi düşünen insanlar her zaman kazanır arkadaşlar. :)

Düşmanlık besleyen tipler kaybetmeye mahkumdur.

Dikkate almamak gerek öylelerini. :wink:

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17

Allah'ına kurban kardeşim :)

Bizim de anlatmak istediğimiz hep bu aslında...Ve En güzeli de...
Bu arada kesinlikle iyi görünmek için böyle bir şeye tenezzül edeceğinizi düşünmedim, düşünmem de. Rabbim tüm TÜRK Spor kamuoyuna senin hassasiyetinden bahşetsin, inşAllah :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Allah'ına kurban kardeşim :)

Bizim de anlatmak istediğimiz hep bu aslında...Ve En güzeli de...
Bu arada kesinlikle iyi görünmek için böyle bir şeye tenezzül edeceğinizi düşünmedim, düşünmem de. Rabbim tüm TÜRK Spor kamuoyuna senin hassasiyetinden bahşetsin, inşAllah :)
Üstad beni boşverelimde tek korkum ciddi olarak hakem baskı altında kalmazsa oyun biraz dengeli olacak inşallah defans yapmaz gs

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Üstad beni boşverelimde tek korkum ciddi olarak hakem baskı altında kalmazsa oyun biraz dengeli olacak inşallah defans yapmaz gs

Fatih Hoca'nın defans yaptırmayacağına düşünüyorum bende... Ama bu bize pahalıya da patlayabilir...Ama yine de Atın Ölümü Arpadan Olsun Be Hocam...Yenileceksek de Adam gibi Futbol oynayıp yenilelim :)

Hakem olayı hepimizin malumu zaten... Türk Takımlarına Yabancı Hakemlerin Bakış Açısını Gayet Biliyoruz Hepimiz :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fatih Hoca'nın defans yaptırmayacağına düşünüyorum bende... Ama bu bize pahalıya da patlayabilir...Ama yine de Atın Ölümü Arpadan Olsun Be Hocam...Yenileceksek de Adam gibi Futbol oynayıp yenilelim :)

Hakem olayı hepimizin malumu zaten... Türk Takımlarına Yabancı Hakemlerin Bakış Açısını Gayet Biliyoruz Hepimiz :)

Yenilmeyelimde Zaten güzel top oynuyorsunuz Fatih hoca full atak veya full defans oynatmasın zaten vur kaç taktiği yapsınlar :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;wjXv6xotMBk]http://www.youtube.com/watch?v=wjXv6xotMBk[/video]

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68

İŞTE MAÇI CANLI VERECEK DİĞER KANALLAR?

AZTV Real Madrid Galatasaray
ZDF Real Madrid Galatasaray
İdman TV Real Madrid Galatasaray
Club RTL Real Madrid Galatasaray
HRT 2 Real Madrid Galatasaray

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Amrabat:Selamın Aleyküm

Drogba:Vealeyküm Selam habibi :D

[video=youtube;pHVL4CguNFI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pHVL4CguNFI[/video]

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi düzeltin su sdn yi sunucuları filan yapın bir şeyler :D

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Drogba nın şu frikiki kullanma inadı nedir arkadaş? Bırak Selçuk kullansın işte.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Selçuk 10 taneden 8 tanesini atıyor. Artık atma arkadaş 2.kez yapıyo bu adam bunu!