Jacoub
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4

Canı gönülden başarılar dilerim
Ben bu forumda iyi görünmek için yapmıyorum sakın yanlış anlamayın Avrupada sonuna kadar desteklerim Sonuna kadar gitsin takımlarımız her zaman ,Formanızın üstünde Ay yıldız var kardeşimHocam, senin gibi Fenerliler başımızın tacı... İyi dileklerin için teşekkürler.
Ben bu forumda iyi görünmek için yapmıyorum sakın yanlış anlamayın Avrupada sonuna kadar desteklerim Sonuna kadar gitsin takımlarımız her zaman ,Formanızın üstünde Ay yıldız var kardeşim
Ben bu forumda iyi görünmek için yapmıyorum sakın yanlış anlamayın Avrupada sonuna kadar desteklerim Sonuna kadar gitsin takımlarımız her zaman ,Formanızın üstünde Ay yıldız var kardeşim
Hocam , herkes senin gibi olsa keşke. Nedir bu düşmanlık ? Neler oluyor bize ? Biz Türküz ya Türk. Millet sıkı sıkıya bağlı iken biz birbirimize mi küseceğiz. Biz de birlik olmalıyız.
Üstad beni boşverelimde tek korkum ciddi olarak hakem baskı altında kalmazsa oyun biraz dengeli olacak inşallah defans yapmaz gsAllah'ına kurban kardeşim
Bizim de anlatmak istediğimiz hep bu aslında...Ve En güzeli de...
Bu arada kesinlikle iyi görünmek için böyle bir şeye tenezzül edeceğinizi düşünmedim, düşünmem de. Rabbim tüm TÜRK Spor kamuoyuna senin hassasiyetinden bahşetsin, inşAllah![]()
Üstad beni boşverelimde tek korkum ciddi olarak hakem baskı altında kalmazsa oyun biraz dengeli olacak inşallah defans yapmaz gs
Fatih Hoca'nın defans yaptırmayacağına düşünüyorum bende... Ama bu bize pahalıya da patlayabilir...Ama yine de Atın Ölümü Arpadan Olsun Be Hocam...Yenileceksek de Adam gibi Futbol oynayıp yenilelim
Hakem olayı hepimizin malumu zaten... Türk Takımlarına Yabancı Hakemlerin Bakış Açısını Gayet Biliyoruz Hepimiz![]()
https://twitter.com/realmadriden/status/319410064366653440
Bizimkilerin resime yaptıkları yorumlara koptum ya. :mrgreen:
Amrabat:Selamın Aleyküm
Drogba:Vealeyküm Selam habibi
[video=youtube;pHVL4CguNFI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pHVL4CguNFI[/video]
tek bende var sonıyodum ohh beeAbi düzeltin su sdn yi sunucuları filan yapın bir şeyler![]()
sen selçuk olsan, drogba yanına gelip "ben kullanıcam" dese, "hayır ben atıcam" diyebilir misin?Drogba nın şu frikiki kullanma inadı nedir arkadaş? Bırak Selçuk kullansın işte.