• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Galatasaray Kulübü

Başkanımız ara sıra hakemleri fırçalasa iyi olur.

Demokratik hakkı var değil mi? Fırçalayabilir.

proxy.jpg

Amrabat çok mazmut bir poz vermiş. Sneijder ve Drogba patron, Amrabat sendikalı gibi. :)

Amrabat'ın yerinde biz olsak biz de o şekilde otururuz.

Sağımız solumuz dünya yıldızı. :D

adamlar demokrasiyi bile kendilerine yonttular ya, ne denilir artık...

hakemlere laf söylemek demokratik hakmış. Terim laf söyleyince 3 maç ceza, malum zat yapınca demokratik hak... :hammer:

yeter YD yeter... işbirlikçilerini de alıp defol git artık!.. :hammer:

Oy kaybetme korkusuyla yapamadıkları yüzünden ne hallere soktular futbolu, övdüğüm noktalar olsada bu oy kaybetme korkusuyla yürümez bu iş

Aziz Yıldırım istediğini yapar. Bir şey biliyorum sanan taraftarı da başkanını destekler.

Çok gördük bunları.

[video=youtube;oSAqNQyUdIQ]http://www.youtube.com/watch?v=oSAqNQyUdIQ[/video]

kravatlar kırmızı olaydı iyiydi... :)

zaytung son dakika. :D

-> Schalke 04 maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Hamit Altıntop takımdan ayrı abdest aldı...

-> Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yeterince dikkat çekmeyen Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı, soyunma odalarını basması için Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu.

Fatih Terim basın toplantısında verdi yine ayarı

Fatih Terim: "Takımı motive edeceğiz merak etmeyin. Soyunma odasına gireceğiz yani... Son cinayetten sonra giremiyoruz ya.."

galatasaray-taraftar%C4%B1_243975.jpg

Fatih Terim basın toplantısında verdi yine ayarı

Fatih Terim: "Takımı motive edeceğiz merak etmeyin. Soyunma odasına gireceğiz yani... Son cinayetten sonra giremiyoruz ya.."

galatasaray-taraftar%C4%B1_243975.jpg

Şimdi bende izledim. Sözü söyledikten sonrada bi bakış attı basın mensuplarına nasıl koydum lafı der gibi... :)

-Ümit ediyorum boş kaleye, direklere değil de içeri doğru vururuz bu sefer.
Fatih Terim

SON DAKİKA: Galatasaray, Schalke karşısına, Almanya'nın Backnang kasabasında yanarak ölen 8 Türk anısına siyah bant ile çıkacak. UEFA kararı onadı.

Helal :) Totem yapıyorum bu maç.Kolumda siyah bant ile izleyeceğim !! :) İşe yarar mı bilemem ama :D ?

Bu maçla ilgili reddedilen bir başvuruları vardı 2020 olimpiyatı ile ilgili onu reddedince bunu bari onaylayalım demişlerdir.

Heyecan artıyor, işimiz zori inşAllah muhteşem bi futbol oynarız bi aksilik olmaz.

Allah yar ve yardımcımız olsun. Ben bile her nefesimde ciğerlerime heyecan doluyor zorlanıyorum.

Oyuncuları düşünemiyorum.

Drogba'ba demiş ki;

"Doğum günümü sizinle birlikte kutladığım için çok mutluyum. Bugün ailem burada benimle birlikte değil; ancak siz de benim ailemsiniz. Ve bana en güzel doğum günü hediyesini yarın vereceksiniz."

İnşaAllah be.. İnşaAllah..