SDN Galatasaray Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
6050_splash_voleybol.jpg

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
disiplinsiz , lakayit, sorumsuz, beceriksiz bir oyun oynadık ve son 3 maçtır çok kötü oynuyoruz. İlk yarı filan da iyi oynamadık. Top yerine burak kaleye girdi. Bu adam da ligde gol kralı oluyor ben anlamıyorum. Bu kadar parayı alıyosan arkadaş kaçırmıcan 6 pasta. Hami'i direkleri dövsün diye almışız zaten. Eboue desen zenci demeye bin şahit ister. Adama dokunuyosun kendini yere atıyor. Yekta desen kendi kafasını yaşıyor. Gökhan zan kazmanın önde gideni. Takımda ne işi var gitsin halı sahada takılsın. Selçuk kayıplarda amrabat ta öyle. Nolcak bu halimiz. Şampiyonluk böyle oyunla zor. Allahtan schalke maçı dışarda da adam akıllı zeminde oynucaz...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Oynayan GALATASARAY, kazanan Gençlerbirliği, sevinen Fenerbahçe, kendini şampiyon sanan Beşiktaş...Lider hala GALATASARAY :))

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Selçuk İnan:14 yaşında Çanakkale Dardanel'e transfer oldum. Annem gitmemi istemedi hocalarımı evden kovdu ama ben ikna ettim.Futboldan aldığım ilk parayla gidip krampon aldım.Zidane benim idolümdü kazandığım ilk parayla onun ayakkabısını alacağım dedim ve aldım.

Burak ile ikimiz 10 numara giymek istiyorduk Genç milli takımlarda. Ben giydim 10 numarayı aramız limoniydi.
Genç milli takımdan dönerken feribotta Metin hoca ile karşılaştık ben onu görünce hemen saklandım o beni tanımıyordu. Yardımcı antrenör beni gördü gel buraya diye çağırdı Metin hoca nereden geliyorsun diye sordu. Bende milli takımdan dedim.Artık alt yapıda değilsin A takımda oynayacaksın dedi. Bu hayatımın en güzel günüydü.

Arda'yı özlüyorum.
İyi ki Trabzonspor'a gitmişim. Trabzon halkına hiç kırılmadım sadece kırıldığım bir kaç kişi var.Türkiye'nin en büyük 3 hocası ile çalıştım. Ersun Yanal,Şenol Güneş ve Fatih Terim.

Fatih Terim'i televizyondan izlerken bile heyecanlanıyorum hergün beraber olmamıza rağmen.Fatih Terim'i gerçekten çok seviyorum. Galatasaray'a gelmemde çok büyük pay sahibi.Fatih Terim çok duygusal biri dışarıdan sert gözükür ama kırdığı biri olursa o daha çok üzülür.

Abdullah Avcı ile aslında aram iyi oynamamak ile ilgili bir kaç spekülasyon yaratıldı.Oynamayan her futbolcu üzülür. Hoca ile hiç sorunum yok.

Arda bana çok baskı yaptı Galatasaray'a gelmem için bana hediyeler alacağını söyledi.İyi ki Galatasaray'a gelmişim.Fatih hoca beni Amerika'dan arayıp takımında görmek istediğini söyledi.

Hagi ile adınızın aynı yerde yazılması bile gurur verici

https://twitter.com/ArenAslani

Selçuk'un Arda'yla olan bağı http://s14.directupload.net/images/130309/qbfzuz4y.swf

Selçuk'un Burak'la komik anısı :D http://s14.directupload.net/images/130309/kensr3r9.swf

https://twitter.com/murselsevim/status/310378321013792768

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sunucu: İnşallah bir daha görüşürüz.

Selçuk İnan: Şampiyonluktan sonra söz.

Sunucu: Galatasaraylıların sözü bir başka oluyor. Nokta

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hamit sözleşmeyi imzalarken kutucuğun içini değil de çizgilerini karalayınca huylanmıştım ama bu kadarını tahmin etmiyordum.

Ünaıl başgannn :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_16312_b.jpg

spacer.gif

Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'ndeyiz!

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takıımı, Şampiyon Kulüpler Kupası Euroleague 1 Aşaması B Grubu dördüncü ve son maçında GSD Porto Torres ile karşı karşıya geldi. Almanya'nın Zwickau şehrindeki mücadeleyi takımımız 81-43'lük skorla kazandı ve grubunu yenilgisiz lider olarak tamamlayıp Champions Cup finallerine yükseldi.

Geçtiğimiz sezon takımımızın ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleşen Champions Cup Finalleri bu sene 2-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında BSR Valladolid takımının ev sahipliğinde İspanya'nın Valladolid şehrinde gerçekleşecek.

Galatasaray, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nı 2007-08, 2008-09 ve 2010-11 sezonlarında olmak üzere üç kez kazanma başarısı göstermişti.

http://www2.galatasaray.org/basketbol/tekerleklisandalye/haber/16312.php

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]SCHALKE 04'TE SAKATLIK ŞOKU[/h]
galatasaray-schalke-04-borussia-dortmund-huntelaar-haber-haberler-spor-haberleri-509406h.jpg

Spor - 09 Mart 2013 19:56
[h=2]Ezeli rakibi Dortmund'u 2-1 mağlup eden Schalke, Salı günü oynanacak Galatasaray maçı öncesinde Huntelaar'ın sakatlığıyla sarsıldı.[/h]Schalke 04, Ruhr derbisinde konuk ettiği ezeli rakibi Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup ederek son zamanlardaki çıkışını sürdürdü. Ancak Hollandalı golcü Huntelaar'ın sakatlığı, Alman ekibinde moralleri bozdu.
Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile rövanş maçına çıkacak olan Schalke'de, Huntelaar'ın durumuyla ilgili ilk açıklama sportif direktör Horst Heldt'ten geldi. Huntelaar'ın durumunun iyi olmadığını belirten Heldt, "Bağlardan biri koptu ama hangisi olduğunu bilmiyoruz" dedi.
Maça fırtına gibi başlayan ev sahibi, 12. dakikada Draxler ve 35'te Klaas-Jan Huntelaar'ın golleriyle taraftarını sevince boğdu.
Ancak ikinci yarıda Huntelaar, Dortmund kalecisi Weidenfeller ile çıktığı hava topunun ardından ters bir şekilde düştü.
Bu pozisyonun ardından, Hollandalı golcü oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yerini Pukki'ye bırakan Huntelaar, sedyeyle sahayı terketti.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Oh be sonunda neydi o öyle sessiz sakin sadece maça odaklandığımız günler

Galatasaray'da kriz

Şok şok şok flaş flaş flaş Hakan Balta ve Aydın Yılmaz'ın eşleri twitterda saç saça baş başa birbirlerine girdiler

8817inciw8368427.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Birbirlerini yesinler valla. Hatta kocalarını da alıp gitsinler.

Bizim tek yengemiz Yolanthe'dir. :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Herkese günaydın :) Hayırlı pazarlar... Bu gün yenge(n)iz canlı yayına çıkacakmış sanırım :D Bilgisi olan var mı ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[MENTION=115445]gs_kadir[/MENTION] senin teleteks bunu da yazıyor mu? :D

1eyY8cX.png

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bugün Drogba'nın doğum günüymüş.İyi ki doğdun Drogbam benim aslanım benim ya :D