SDN Galatasaray Kulübü

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Angel biraz ağır konuşmuşsun ya.12 parçalı filimiz var bizim :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Sen hiç kimseye emir veremezsin!

Kelime ne zamandan beri noter onaylı sizde?

Hukuka aykırı bir durum varsa mahkemeye git, bizlerle uğraşma..

12. adam, 12 numara dünyanın her yerinde taraftara söylenir..

Farz et ki dalga geçiyoruz, siz yapmıyor musunuz?

Ortamı germeyin..

sizde; benimle, benim mesajlarımla, başkası, başkalarının mesajları ile dalga geçemezsiniz.. benimle dalga geçene bende herşeyi yaparım.. dün akşamdan beri konulara girip okuyorsun, şimdi Ali ye laf edilincemi gelip yazıyorsun? ortamı kimin gerdiği belli.. ya ilk baştan herşeyi oku, ya da karışma Furkan..

sabahtan beri konu kapandı edildi gelip burada ortalığı ateşlendiriyorsun..

bana noter, mahkeme falan diyorsun ya, sen de git hukuk oku Ali'nin avukatlığını öyle yap bana..
eğer o mesajlarda birşey olmadığı düşünülmeseydi silinmezdi..

bu arada bana 12 numara 12.adam nedir öğretmeye kalkma.. neyin ne olduğu belli...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
sizde; benimle, benim mesajlarımla, başkası, başkalarının mesajları ile dalga geçemezsiniz.. benimle dalga geçene bende herşeyi yaparım.. dün akşamdan beri konulara girip okuyorsun, şimdi Ali ye laf edilincemi gelip yazıyorsun? ortamı kimin gerdiği belli.. ya ilk baştan herşeyi oku, ya da karışma Furkan..

sabahtan beri konu kapandı edildi gelip burada ortalığı ateşlendiriyorsun..

bana noter, mahkeme falan diyorsun ya, sen de git hukuk oku Ali'nin avukatlığını öyle yap bana..
eğer o mesajlarda birşey olmadığı düşünülmeseydi silinmezdi..

bu arada bana 12 numara 12.adam nedir öğretmeye kalkma.. neyin ne olduğu belli...

Neya karışıp neye karışmayacağımı sadece 3 kişi bilir. Sen bana, keyfime ve kahyasına karışamazsın.

Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum, eğer yapmak istersem de karışamazsın zaten.

Dediğin gibi, ben her şeyi okuyorum. Müdahale etmek istemedim, ama emir verme yetkisi yok sende. Farkına varman için yazdım..

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
21nhb.jpg

B_16198_B_9057_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

Açıklama

Bugün Hürriyet Gazetesi’nde “Evet Penaltı” başlığı ile yayınlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Haberin başlığı ve detayları tamamen haber yazarının hayal gücünden ibarettir. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın, söz konusu karşılaşmadaki herhangi bir pozisyonla ilgili olarak bir açıklaması ya da değerlendirmesi olmamıştır.

Söz konusu habere itibar edilmemesi konusunu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16198.php

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=115445]gs_kadir[/MENTION] biz hürriyet okumuyoruz ki :P

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Neya karışıp neye karışmayacağımı sadece 3 kişi bilir. Sen bana, keyfime ve kahyasına karışamazsın.

Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum, eğer yapmak istersem de karışamazsın zaten.

Dediğin gibi, ben her şeyi okuyorum. Müdahale etmek istemedim, ama emir verme yetkisi yok sende. Farkına varman için yazdım..

neyin farkına varıp, varmayacağımı senden çok daha iyi biliyorum.. sen benim yazdıklarımla dalga geçemezsin.. ne sen ne pesi ne troy ne o ne bu.. sana da kimse bu hakkı vermiyor..

kimsenin avukatlığını yapmıyormuşmuş.. Allah aşkına Furkan sen karşında çocuk mu var sanıyorsun? beni kimlerle karıştırıyorsun?

son kez söylüyorum; dalga geçilirse bende istediğim şekilde cevap veririm...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
neyin farkına varıp, varmayacağımı senden çok daha iyi biliyorum.. sen benim yazdıklarımla dalga geçemezsin.. ne sen ne pesi ne troy ne o ne bu.. sana da kimse bu hakkı vermiyor..

kimsenin avukatlığını yapmıyormuşmuş.. Allah aşkına Furkan sen karşında çocuk mu var sanıyorsun? beni kimlerle karıştırıyorsun?

son kez söylüyorum; dalga geçilirse bende istediğim şekilde cevap veririm...

Ben, istediğim şey hakkında konuşma yetkisine sahibim.

Pesi de olsa, Troy da olsa yaparım bunu.

Sıkıntı varsa, mahkeme orada..

**

Mahkemeye git, ben kendi avukatlığımı yapiyim. Sözün boşa gitmemiş olsun..

Cevap veren, cevabını alır.

Rahat..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ben, istediğim şey hakkında konuşma yetkisine sahibim.

Pesi de olsa, Troy da olsa yaparım bunu.

Sıkıntı varsa, mahkeme orada..

**

Mahkemeye git, ben kendi avukatlığımı yapiyim. Sözün boşa gitmemiş olsun..

Cevap veren, cevabını alır.

Rahat..

yazdığına gülüyorum şuan... nedenini sen anlamışsındır sanırım...
neyse sana iyi muhabbetler.. iyi seyirler..

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Arkadaşlar sakin. İşi iyice holiganlığa vurdunuz. Takımımızla sevinip takımımızla üzülüyoruz ama bu birbirinizin kalbini kırmasına sebep olmasın.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION]

İkinizde susun. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar sakin. İşi iyice holiganlığa vurdunuz. Takımımızla sevinip takımımızla üzülüyoruz ama bu birbirinizin kalbini kırmasına sebep olmasın.

futbol şiddettir, futbol holiganlıktır, futbol adam bıçaklamaktır :) bende kalp kalmadı o yüzden kırılacak birşey yok.
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION]; tamam sustum :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benim 12 numaramı kullanma hakkımı alamazsın [MENTION=158637]angel75[/MENTION] abi :P :D :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fenerlilerin bizim konumuza girmesini engelleyecek bir filtreleme sistemi yok mu acaba? güzelim konumuzu mahvettiler be. :P :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aslında Fb kulübüne üye olan bir üye galatasaray kulübüne (terside) girmesini engelleyecek bir sistem kurulabilir :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17

Ne yalan söyleyeyim bende [MENTION=327890]Empatik[/MENTION] kardeşimle aynı hatayı yapardım herhalde...Kaç yıllık üyeyim ... Bende erkek zannediyordum sizi.. :)
Neyse...
Bunun dışında, gelişen olaylara bakılınca sanırım fenerin 90. dakikada bir penaltı ile galibiyeti, GALATASARAYımızın 0-2 den 4-2ye getirip maç kazanması, iki takım taraftarını da bir hayli germiş...

Ölümlü dünya...Bu tarz gerginliklere, hele ki; kıçı kırık futbol için hiç gerek yok...
İşimiz gücümüz mü yok..Allah için bu nedir ya.. Renkler bu kadar bizi kör etmemeli diye düşünüyorum...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hayırlı akşamlar renktaşlar, nasılsınız..

Bu arada UEFA bugün karar verecek diyorlardı ama gündem de herhangi bir bilgi yok.

Gerçi takip etmeye bile gerek yok böyle haberi ama merak işte :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İyi akşamlar hocam. Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın?

Rahat olun o konuda. :) Bir sıkıntı çıkmayacak.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Fanatik gazetesine ve sitesine saygılarımı sunuyorum.

ben de fanatik gazetesine ve böyle durumlarda her zaman ki gibi EZELİ ve EBEDİ NEFRETİMİZ olan yancı yalaka gazete hürriyet e de SELAM ve SEVGİlerimi yolluyorum...

Bu arada DROGBA konusunda hiçbirşey olmayacak inşAllah...dingil schalke rezilliğiyle kalakalır büyük bir ihtimal...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Öyle ya da böyle hakemler bir şekilde şampiyonluk olayını fb-gs maçına bırakıcaklar.

12 Mayısta hatırlatıcam bunu.

Ne kadar iyi oynarsak oynayalım bir şekilde bu oyunu kendi istedikleri gibi döndürüyor bu işten rant sağlayanlar.