- Reaksiyon puanı
- 2,135
Sen hiç kimseye emir veremezsin!
Kelime ne zamandan beri noter onaylı sizde?
Hukuka aykırı bir durum varsa mahkemeye git, bizlerle uğraşma..
12. adam, 12 numara dünyanın her yerinde taraftara söylenir..
Farz et ki dalga geçiyoruz, siz yapmıyor musunuz?
Ortamı germeyin..
Angel biraz ağır konuşmuşsun ya.12 parçalı filimiz var bizim![]()
sizde; benimle, benim mesajlarımla, başkası, başkalarının mesajları ile dalga geçemezsiniz.. benimle dalga geçene bende herşeyi yaparım.. dün akşamdan beri konulara girip okuyorsun, şimdi Ali ye laf edilincemi gelip yazıyorsun? ortamı kimin gerdiği belli.. ya ilk baştan herşeyi oku, ya da karışma Furkan..
sabahtan beri konu kapandı edildi gelip burada ortalığı ateşlendiriyorsun..
bana noter, mahkeme falan diyorsun ya, sen de git hukuk oku Ali'nin avukatlığını öyle yap bana..
eğer o mesajlarda birşey olmadığı düşünülmeseydi silinmezdi..
bu arada bana 12 numara 12.adam nedir öğretmeye kalkma.. neyin ne olduğu belli...
Neya karışıp neye karışmayacağımı sadece 3 kişi bilir. Sen bana, keyfime ve kahyasına karışamazsın.
Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum, eğer yapmak istersem de karışamazsın zaten.
Dediğin gibi, ben her şeyi okuyorum. Müdahale etmek istemedim, ama emir verme yetkisi yok sende. Farkına varman için yazdım..
neyin farkına varıp, varmayacağımı senden çok daha iyi biliyorum.. sen benim yazdıklarımla dalga geçemezsin.. ne sen ne pesi ne troy ne o ne bu.. sana da kimse bu hakkı vermiyor..
kimsenin avukatlığını yapmıyormuşmuş.. Allah aşkına Furkan sen karşında çocuk mu var sanıyorsun? beni kimlerle karıştırıyorsun?
son kez söylüyorum; dalga geçilirse bende istediğim şekilde cevap veririm...
Ben, istediğim şey hakkında konuşma yetkisine sahibim.
Pesi de olsa, Troy da olsa yaparım bunu.
Sıkıntı varsa, mahkeme orada..
**
Mahkemeye git, ben kendi avukatlığımı yapiyim. Sözün boşa gitmemiş olsun..
Cevap veren, cevabını alır.
Rahat..
Arkadaşlar sakin. İşi iyice holiganlığa vurdunuz. Takımımızla sevinip takımımızla üzülüyoruz ama bu birbirinizin kalbini kırmasına sebep olmasın.
bayanım ben![]()
Fanatik gazetesine ve sitesine saygılarımı sunuyorum.
İyi akşamlar hocam. Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın?
Rahat olun o konuda.Bir sıkıntı çıkmayacak.