• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Galatasaray Kulübü

Sen alacaksın ki biz de giyeceğiz. :D Resim köpeğin olsun. :D

Elazig formasini bana da alabilirsin.

Amac seni zarara sokmak. :D [MENTION=52555]by efsane[/MENTION]

O degilde, klavye turkce degil. Ugrastiriyor.

Formayı giyer, kafamı da Drogba ile değiştirir eklerim foruma. :D

Cay iciyorum furkan. Anladin sen onu. :D [MENTION=52555]by efsane[/MENTION]

1826_10151535888417526_1565638205_n.jpg

Drogba çok büyük bir oyuncu ama öncelikle çok karakterli bir insan.

Helal olsun...

Burak Yılmaz ‏@yilmazburak17
Sahada durustce meslegini icra etmeye calisirken pozisyon geregi yaralanan sevgili meslektasima cani gonulden gecmis olsun diyorum

Burak Yılmaz ‏@yilmazburak17
Umarim en kisa zamanda iyilesir ve yesil sahalara doner... David Barral.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK
GSTV | Fatih Terim ve eşi Fulya Terim de David Barral'ı ziyaret etmek için hastanaye gittiler. Canlı yayın az sonra.. http://galatasaray.com

Sezon sonu;

27 maçtır katlandığımız Hamit başka takıma gönderilse

Hakan, Çağlar, Aydın satılsa.

Stoper,sol bek,sağ açık ve forvete birer oyuncu alınsa ...

Bu takıma Taşçı şart.

Hamit yavaş yavaş kendisini toparlıyor, inanın daha iyi oynayacak..

Hele bi çerçeveden içeri soksun topu..

---

Fenerliler dua ediyor bize, Hamit'i siz aldınız bize bırakmadınız diye..

Kadıköy'de gol atacak o adam..

Göreceksiniz..

27 maçtır sabrettik, eğer Hamit değilde başka bir topçu böyle oynasaydı linç edilmişti..

27 maçtır sabrettik, eğer Hamit değilde başka bir topçu böyle oynasaydı linç edilmişti..

Haksızlık etmeyelim Yaptığı iş kolay iş değil aynı şeyleri amrabat emre çolak yaptı o kadar maç kimse birşey demedi ama Hamitin üzerine çok gidiliyor biraz daha zaman vermek lazım kolay iş değil ama arkadaşın dediği gibi çerçeveyi bi tuttursa bitecek iş :)

Hamit bence de çok kötü oynuyor ama bu zeminde kötü oynayan hiç bir futbolcuyu "kötü" diye adlandıramam. isterse yaptığı hatalar maçlara mal olsun. isterse takımdaki 10 kişi iyi oynarken o kötü oynasın... böyle zemin mi olur arkadaş?

Hamit takımdaki en istekli oyuncular bir tanesi, resmen bir tarafını yırtıyor ama olmuyor olmuyor. Shalke deplasmanında döktürmezse ben de bir şey bilmiyorum.

Hamit bence de çok kötü oynuyor ama bu zeminde kötü oynayan hiç bir futbolcuyu "kötü" diye adlandıramam. isterse yaptığı hatalar maçlara mal olsun. isterse takımdaki 10 kişi iyi oynarken o kötü oynasın... böyle zemin mi olur arkadaş?

Hamit takımdaki en istekli oyuncular bir tanesi, resmen bir tarafını yırtıyor ama olmuyor olmuyor. Shalke deplasmanında döktürmezse ben de bir şey bilmiyorum.

Takımda hiç kullanmadığımız ya da hiç işimize yaramayan bir oyuncuya yüzbinlerce dolar verebiliyoruz

fakat gidipte o paraların yarısına adam gibi ışıklandırma, çim ve profesyonel çim uzmanları almıyoruz.

Bu olayın benim dikkatimi çekmesi mi garip yoksa bunu yapanlar mı ?

Hamit olayına gelecek olursak, 27 maç akıl almaz bir rakam. Dünyanın hiçbir ülkesinde bir oyuncuya bu kadar şans verilipte değerlendirilmemesi görülmemiştir sanırım. Yok arkadaş bu adamın ayağına top gelince umutsuzluk kaplıyo içimi, bir şey yapamıycağı o kadar belli oluyor ki.. Bir kere olsun yanılt beni diyorum yok yok yok. Şampiyonlar ligindeki bir takım için 1 oyuncu eksik oynamak çok büyük bi özveri. Hamiti kırmayalım diye bunca emek boşa gidecek ona yanıyorum.

Takımda hiç kullanmadığımız ya da hiç işimize yaramayan bir oyuncuya yüzbinlerce dolar verebiliyoruz

fakat gidipte o paraların yarısına adam gibi ışıklandırma, çim ve profesyonel çim uzmanları almıyoruz.

Bu olayın benim dikkatimi çekmesi mi garip yoksa bunu yapanlar mı ?

stadın çatısı kapatılacak şekilde tasarlandığı için komple kapalı olmadığı durumda dahi diğer tribün üstleri kapalı stadlardan çok daha kapalı durumda. gün içerisinde neredeyse içeri hiç güneç girmiyor. o zemin ya güneş görecek, ya da hiç yağmur görmeyecek. aksi durumda dünyanın en iyi çimini getirsen dahi 1 hafta dayanır.

3 kuruş para verip çatıyı kapatamıyorlarsa söksünler komple de bitsin bu ızdırap.

Sabah sabah işleri güçleri biz olmuşuz. Ben bu takımı bu yüzden seviyorum işte. :D

[video=youtube;BsI-iHLkQn4]http://www.youtube.com/watch?v=BsI-iHLkQn4[/video]

Muhaha bu nasıl tercümanlık yav:D

Selamün Aleyküm ... Aleyküm Selam :)

Yazık ya bunlara harbiden üzülüyorum artık..

Dün Galatasarayımın son halini görünce iyice gözleri döndü garibanların :)
Ne yapacaklarını nereye sataşacaklarını bilmiyorlar :)

Michel Platini: "Büyük takımlar aldığı kupalarla, küçük takımlar ise yendiği büyük takımlarla övünür."

En sevdiğim sözlerden.
:)