SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yahu kulüp konusuna koydum bunu. Sahte site o. :)

Birleştiriyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Yanına bir de Quaresma oh mis gibi...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] sen de artık sarı kırmızı olursun değil mi? :P

emrebilge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaka fason mu çıktı yani, neyse hayırlısı olsun zaten bazılarına bir günde iki haber çok yıkıcı geliridi :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beyaz formamızdan alırız sana. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray'ın yakından takip ettiği Real Madrid'in Brezilyalı süper yıldızı Kaka, kendi internet sitesinden transferiyle ilgili önemli bir ipucu verdi...

Real Madrid'in Brezilyalı starı Kaka Leite transfer spekülasyonları son noktayı koydu.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının bitmesine az bir süre kalması ve ara transfer sezonun yaklaşması transfer spekülasyonlarını hızlandırıyor.

Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in bir süredir gündeminde olan Real Madrid'li Kaka Leite adeta Galatasaray'a transfer olmak için göz kırptı.
Kaka'nın resmi internet sitesi olan ricardokakaleite.com'un açılış bölümüne futbolcunun oynadığı takımların amblemleri bulunuyor. Kaka son amblem olarakta Galatasaray'ın amblemini koyması Galatasaray'lı taraftarları adeta çıldırttı.
Ünal Aysal'ın teknik direktör Fatih Terim'e Wesley Sneijder ve Diego'yu önermesi fakat Terim'in ısrarla Kaka'yı istemesinin nedeni belli oldu. Oyuncunun yıllık kazandığı ücreti Galatasaray'ın karşılayamayacağı nedeniyle transfer iptal oldu dedikoduları çıkmıştı fakat bu şok olay sonrasında taraftarlar kulüpten ve Terim'den bir açıklama bekliyor.

h2qsz.jpg

KAYNAK ; http://spor.mynet.com/haber/kaka-transferini-acikladi/57969

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Açıp durmayın şu konuyu yahu. :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Ne bilim haberde öyle yazınca :D tıkladım karşıma bir çıktı dedim ne oluyor :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Önceki sayfada nasıl oltaya gelindiğini anlatmıştım. :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Önceki sayfada nasıl oltaya gelindiğini anlatmıştım. :D

hee :D ben ona bakmadım , merak ettim kaka ne yaptı diye :D haberi okudum siteye tıkladım karşıma bir çıktı yarıldım ama ALLAH biliyor ya :D neyse, gelirse şimdiden hayırlı olsun :D

Hadi Dostça kalın hoşçakalın :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Eyvallah. :)

Bu Kaka olayını da 12 numara denen site yapmış. Anca çocuk kandırırlar.

Yemedik çok şükür. :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_15479_ataman_B.jpg

Maç Sonu: Ergin Ataman

Galatasaray Medical Park Baş Antrenörü Ergin Ataman, BBL 11. haftasında oynanan Fenerbahçe Ülker maçının ardından Ülker Sports Arena'da gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi başından sonuna değerlendiren Ataman “Maçın ilk periyodu dışında istediğimiz basketbolu oynayamadık. Maça iyi başladık ama ondan sonra özellilkle bireysel performanslarda aşağıya gitmeye başladık ve hücumda top kayıpları yaparak boş atışları kaçırdık. Fenerbahçe Ülker’in dört kısaya dönmesi ile özellikle Preldzic'in savunmasında sıkıntı çektik. Onların takımı kısaya çevirme zaafını iyi değerlendiremedik. İkinci devrenin son bölümünde alan savumasıyla maça ortak olur gibi olduk ama hatalı bir top kaybı ve sportmenlik dışı faul ile tekrardan maçın ritmini kaybettik. Özellikle rotasyonda sıkıntı çekiyoruz. Hawkins 39 dakika oynamak durumunda kaldı. Bazı oyunculardan bu seviyede yeterince verim alamıyoruz. Cenk iyi başladı ama sonradan beklenen katkıyı veremedi. Ender ve Engin'den bu seviyenin katkısını alamıyoruz. Hawkins de yorulunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Rakibimizin de iyi oynadığını düşünmüyorum. Basketbol kalitesi düşük bir karşılaşma oldu. Fenerbahçe'ye kaybettik, olabilir, kazansak önemliydi ama saha avantajını iyi kullandılar. Fenerbahçe Ülker takımını kutluyorum. Maç boyunca bir metre mesafeden ana, avrat, çoluk çocuk küfür eden herkese aynı küfürleri iade ediyorum" dedi.

Eyvallah. :)

Bu Kaka olayını da 12 numara denen site yapmış. Anca çocuk kandırırlar.

Yemedik çok şükür. :D
sanmam. onlar üstüne konmak istemişlerdir. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sol bek. :) Hatta sağlam bir stoper.

Kaka gibi bir 10 numara.

Formsuz oyuncular da form yakaladı mı yarı final bile görürüz.

Ama bakalım transferde neler yapacaklar.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ALLAH'ına kurban hocam eleriz elemesine de..

Takviye şart hocamın dediği gibi bence takviye iyi bir sol bek , stoper bize yeterli olacaktır :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sol bekte Riera iyiydi aslında ama tabi orada oynamıyor adam bize şöyle topu aldığında bitirici vuruş yapabilen bir adam lazım :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sol bek alınırsa ben Riera'yı önüne koyarım.

Amrabat'tan daha iyi oynayacağı kesin.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Cris çok kötü bence çok hata yapıyor tamam insan ama çok korkak oynuyor..
Riera şimdilik iyi ama onun mevkisi farklı iyi bir sol bek , stoper , bitirici bir forvet harika olur aslında :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Doğru söylüyorsunuz beylerde bu Riera Ambaratın yerini alır bence :D :D Alianında dediği gibi :)

Bence birde forvet alınmalı son vuruşlarımız çok kötü ya