SDN Galatasaray Kulübü

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ya bu Bjk li çarşı grubu dünkü maçta Schalke bayrağı açmış.

schalke04.jpg

Nasıl bi kafa bunu yapar anlamak mümkün değil.
dün twitterda "# Schalke 04 Beşiktaş 08" hashtagi vardı demek sebep buymuş. :)

Reaksiyon puanı
10,315

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yahu arkadaşlar, cehaletimi mazur görün ama, telefonuma zil sesi yapmak istediğim youtube'daki bir videoyu burada verilen linke kopyaladıktan sonra verilen mp3'ü telefona nasıl indirebiliyorum, bi zahmet anlatırsanız sevinirim.
anasayfadaki kutuya video linkini yapıştırdıktan sonra, bu şekilde mp3 yazan yerin altına gelip sağ tık>hedefi farklı kaydet ile kaydedip sonra bilgisayardan telefona akatarabilirsiniz. :)

siz direk telefona indirmek istiyorsanız, site java ile çalışıyor. telefonda java kurulu olması lazım sanırım. :)

Reaksiyon puanı
10,315
evet [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], direkt telefona indirmek istiyorum. benim telefon S3, sanırım olması lazım. peki bunu nasıl yapabiliriz acaba, bir bilgin var mı?

(not, kusura bakılmasın, konu dışı oluyor ama, arkadaşların bununla ilgili mesajını görünce atladık hemen!)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
evet [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], direkt telefona indirmek istiyorum. benim telefon S3, sanırım olması lazım. peki bunu nasıl yapabiliriz acaba, bir bilgin var mı?

(not, kusura bakılmasın, konu dışı oluyor ama, arkadaşların bununla ilgili mesajını görünce atladık hemen!)
est. ne kusuru? s3'te olması lazım. olmuyorsa site desteklemiyordur belki. :)

isterseniz mp3 yapmak istediğiniz videonun linkini verin, ben mp3 yapıp mediafire sitesine yükleyip size indirme linkini atayım? :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şu Lua Lua'yı mutlaka almamız lazım.

Bizi de bitirmişti Arena'da. :D

Reaksiyon puanı
10,315
est. ne kusuru? s3'te olması lazım. olmuyorsa site desteklemiyordur belki. :)

isterseniz mp3 yapmak istediğiniz videonun linkini verin, ben mp3 yapıp mediafire sitesine yükleyip size indirme linkini atayım? :)
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], çok teşekkür ederim, senin verdiğin bilgilerle bilgisayara indirdim, ordan telefonuma oğlumun yardımıyla atmayı başardım. şimdi en güzel müzikleri yapıp telefonuma atmakla meşgulum! :)

uzun zamandır bu işi nasıl yapabilirim diye düşünüp duruyordum, sayenizde kıvırdık bu işi, çok minnettarım sizlere...

sevgiyle kalın, Allaha emanet olun.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], çok teşekkür ederim, senin verdiğin bilgilerle bilgisayara indirdim, ordan telefonuma oğlumun yardımıyla atmayı başardım. şimdi en güzel müzikleri yapıp telefonuma atmakla meşgulum! :)

uzun zamandır bu işi nasıl yapabilirim diye düşünüp duruyordum, sayenizde kıvırdık bu işi, çok minnettarım sizlere...

sevgiyle kalın, Allaha emanet olun.
birşey değil, hayırlı olsun. :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_15518_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

[h=1]Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama[/h]
Habertürk Gazetesi’nin spor sayfalarında 2 gündür yer almakta olan Bruno Heiderscheid ile ilgili haberlerin Galatasaray yönetiminde bir kriz varmış intibaını yaratmayı amaçladığı açıktır. Heiderscheid, Şampiyonlar Ligi kura çekimine tamamen bilgim dahilinde ve kendi imkanlarıyla katılmıştır.

Bruno Heidescheid’ın 31 Aralık 2012 tarihine kadar neden Galatasaray’la bir iş akdi bulunduğu ise gerek Genel Kurulumuzun ve gerekse tüm camiamızın malumu olan bir meseledir.

Galatasaray’ın Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılarının devam ettiği bir dönemde bu tür mesnetsiz haberlerin artmasını hayretle izliyoruz.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15518.php

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;0Ji42YCOhXM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0Ji42YCOhXM[/video]

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Melo'nun takımı ve taraftarı ateşleme özelliği dışında hada çok enderde olsa çok klas pasları dışında elle tutulur bi yanı yok. Sıradan bi futbolcu ama kişiliği farklı.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Ne Snejder , ne Kaka , Tek Gerçek Karabüklü Lua Lua !

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Coştuk bir kere. Tutana helal olsun :)

Galatasaray Şampiyon!

B_15526_b2821.jpg

Tozkoparan Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen Türkiye Kulüplerarası Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası tamamlandı.

Galatasaray Yüzme Takımı, şampiyonada 12 kategorinin 9’unda birinci sırada yer aldı.

Yıldız Bayanlar, Genç Bayanlar, Genç Erkekler, Genç Toplam, Büyük Bayanlar, Büyük Erkekler, Toplam Büyük, Açık Yaş Erkekler ve Açık Yaş Toplam kategorilerinde birinci olan yüzme takımımız böylece 31. şampiyonluğuna erişti.

Sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

http://www.galatasaray.org/susporlari/yuzme/haber/15526.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[video=youtube_share;x7t8lxZMdz0]http://youtu.be/x7t8lxZMdz0[/video]

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Kamuoyuna Duyuru

12 Mart 2013 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde FC Schalke 04 takımı ile Almanya’da oynayacağımız karşılaşmanın Galatasaray tribünü biletleri Şubat 2013'te Kulübümüz tarafından satışa çıkarılacaktır.

Bu karşılaşmadaki Veltins Arena Galatasaray tribününün tüm biletlerinin satış hakkı Galatasaray Spor Kulübü’nde olup, bu bölüme ait biletlerin başka bir yasal kanalla satışı ya da tedariği kesinlikle mümkün değildir.

Satışa henüz sunulmayan bu bölüme ait biletlerin bazı internet sitelerinde satıldığını izlemekteyiz. Bu satışların kesinlikle Galatasaray Spor Kulübü’yle ilgisi bulunmamaktadır ve bu iddia ile satış yapan internet siteleri hakkında gerekli yasal girişimlerde bulunulacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü