SDN Galatasaray Kulübü

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Cluj ile Braga'yı yenersek ManU'da bugün braga'yı yenerse ManU ile berabere kalsak bile çıkarız

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_7a2c21280137d41d4a272105f4920bc9.jpg

Gheorghe Hagi Takımımızın Kampını Ziyaret Etti

Galatasaray tarihinin unutulmaz figürlerinden Gheorghe Hagi, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki CFR Cluj karşılaşması öncesinde takımımızın kampını ziyaret etti.

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray’a 1996-1997 sezonunda transfer olduktan sonra üst üste dört sene lig şampiyonluğu yaşayan Hagi, eski hocası Fatih Terim ile bir dönem aynı takımda oynadığı yardımcı antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş ile bir araya geldi. Rumen efsane, Terim ve takım arkadaşlarıyla uzun süre sohbet ederek hasret giderdi.

Ziyareti sırasında Galatasaray medyasına konuşan Hagi, Galatasaray’ın Romanya’da olmasından ötürü büyük mutluluk duyduğunu ve kendisinin de zaman kaybetmeden Cluj’a geldiğini belirterek, CFR Cluj karşılaşması öncesinde yorumlarda bulundu. Zor bir maç olacağının altını çizen efsanevi oyuncu, "Cluj iyi takım. Defansı iyi yapıyorlar ve hızla kontra atağa çıkabiliyorlar. Ama üç maç daha var. İnşallah Galatasaray iyi oynayarak puanlar alır”şeklinde konuştu. Türkiye Ligi’ni bu sezon az takip edebildiği için detaylı yorum yapamayacağını anlatan Hagi, kendine has Türkçe’siyle, “Ama Galatasaray ne zaman birinci, ben o zaman mutlu” sözlerini kullandıktan sonra Galatasaray taraftarlarına sevgilerini gönderdi.

Gheorghe Hagi, 1996 ila 2001 yılları arasında 189 resmi maçta Galatasaray forması giydi. Galatasaray ile dört lig (1996-1997, 1997-1998, 1998-1999, 1999-2000), iki Türkiye Kupası (1998-1999, 1999-2000), iki Cumhurbaşkanlığı Kupası (1996, 1997), bir UEFA Kupası (1999-2000) ve bir UEFA Süper Kupa (2000) şampiyonluğu tadan unutulmaz oyuncu, Galatasaray formasıyla 59’u ligde olmak üzere toplam 73 kez gol sevinci yaşadı.

Gheorghe Hagi, 2000-2001 sezonunda futbolu Galatasaray’da bıraktıktan sonra, 2004 yılında takımımızın başına teknik direktör olarak geçti. Türkiye Kupası’nın 11 Mayıs 2005 günü oynanan final maçında Fenerbahçe’yi 5-1 mağlup eden Galatasaray’a şampiyonluk kazandıran Rumen futbol adamı, Ekim 2010 ve Mart 2011 arasında bir kez daha göreve gelse de sezonu tamamlayamadı. Hagi, Avrupa kupalarında attığı 11 golle kulüp tarihinin bu alandaki en skorer üçüncü yabancı oyuncusu, toplamda ise yedinci sırada yer alıyor.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hagi: G.Saray birinci, ben mutlu

Devler Ligi’nde Galalatasaray’ın Cluj’la deplasmanda yapacağı kader maç öncesinde sarı-kırmızılı heyeti ziyaret eden George Hagi, Romen takım ile ilgili bilgiler verdi. Hagi, Türkçe olarak ''Galatasaray ne zaman birinci, ben o zaman mutlu'' dedi.

121107_hagi.hmedium.jpg

AA
Güncelleme: 12:15 TSİ 07 Kasım. 2012 Çarşamba

CLUJ - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda CFR Cluj ile bu akşam çok kritik bir maç yapacak.
Kulübün efsane ismi Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılı takımın Cluj-Napoca'da kamp yaptığı otele geldi.
Gheorghe Hagi, Teknik Direktör Fatih Terim, yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile bir araya geldi.
Hagi, sarı-kırmızılı teknik heyetle uzun süre sohbet ederek hasret giderdi.
Galatasaray'ın Romanya'da olmasından mutluluk duyduğunu ve zaman kaybetmeden kente geldiğini vurgulayan Hagi, ''CFR Cluj iyi takım. Defansı iyi yapıyorlar ve hızla kontra atağa çıkabiliyorlar. Fakat üç maç daha var. İnşallah Galatasaray iyi oynayarak puanlar alır'' dedi.
Hagi, Türkiye ligini fazla takip edemediğini aktararak, kendine has Türkçe'siyle, ''Ama Galatasaray ne zaman birinci, ben o zaman mutlu'' şeklinde konuştu.
Galatasaray'da 5 sezonda 4 lig şampiyonluğu, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Hagi, iki ayrı dönemde de teknik direktörlük görevi üstlenmişti.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Semih hala düzelmedi mi yahu?

GALATASARAY 11:
Fernando Muslera, Eboue, Dany, Cris, Riera, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Hamit, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Umut Bulut

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bu gece 3'te 3 yaptık. Üçü de deplasman galibiyeti... Tebrikler Aslanlarımıza! Avrupa demek Galatasaray demektir! :yes:

CFR Cluj 1 – 3 Galatasaray
CCC Polkowice 48 - 50 Galatasaray
Trefl Sopot 65 - Galatasaray Medical Park 94

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese Günaydın aslan kardeşlerim:)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yazık oldu nan! Cluj'u tutan malum kişileri üzdük.

Günaydın bu arada:)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bütün gollerin Burak'ın atmasına çok üzüldüm hiçbir gole sevinemedim.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben Burak kötü sevmiyorum dedikçe adam gol atıyor:) Acaba nefret mi etsem:D:D:D:D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_14950_b.jpg

Devler Ligi’ne Muhteşem Dönüşe Kaçırılmayacak Kampanya

GSStore, Şampiyonlar Ligi Özel Serisi’nden 200 TL’lik alışveriş yapan taraftarlarımıza 50 TL’lik GSStore Hediye Çeki veriyor!

Devler Ligi’nde “Biz De Varız” diyen tüm taraftarlarımızı mağazalarımıza bekliyoruz!

Kampanya Detayları:

• Kampanyamız, 08 Kasım 2012 Perşembe günü itibariyle başlamış olup 30 Kasım 2012 Cuma günü sona erecektir.
• Kampanya kapsamında, Şampiyonlar Ligi Özel Serisi’nden yapılacak her 200 TL’lik alışverişe 50 TL değerinde GSStore Hediye Çeki verilecektir.
• Kampanyamız, tüm GSStore’larda ve www.gsstore.org da geçerlidir.
• Kampanya dahilinde verilecek hediye çeki kullanım hakkı yalnızca GSStore üretim ürünleri alışverişlerinde geçerli olacaktır.
• Kampanyamız stoklarla sınırlı olup başka kampanyalarla birleştirilemez.

Sarı & Kırmızı Dünyamızda Keyifli Alışverişler!

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
BİLGİ | Burak Yılmaz takımımızın Şampiyonlar Ligi’ndeki 78 maçlık tarihinde bir maçta üç gol atan ilk oyuncu oldu ayrıca kafa golünün ardından sağ ayağı ve sol ayağıyla birer gol daha atarak “altın hat-trick” yaptı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_14948_B.jpg

Galatasaray’ın Kusursuz Çarşambası

Galatasaray Spor Kulübü, Çarşamba günü dört ayrı takım sporunda sahaya çıktı. Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Kupası’nda son sekiz arasına ismini yazdırdı. Avrupa Ligi’nde bu sezon oynadığı üçüncü maçını da kazanan Kadın Basketbol Takımı’nı Eurocup’a galibiyetle başlayan Erkek Basketbol Takımı takip etti. Futbol takımımız ise UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maçında CFR Cluj’u deplasmanda yenerek grupta ikinci sıraya yükseldi.

Galatasaray’ın Kusursuz Çarşambası, Burhan Felek Spor Salonu’ndaki Gümüşhane Torul Gençlik karşılaşmasıyla başladı. Teledünya Türkiye Kupası 2. Etap maçında rakibini evinde konuk eden Erkek Voleybol Takımı'mız, sahadan 25-17, 25-14 ve 25-15’lik setlerle 3-0 galip ayrıldı. Galatasaray, bu karşılaşmanın ardından Türkiye Kupası’nda son sekize kaldı.

Basketbol takımlarımız ise Polonya deplasmanındalardı. Kadın Basketbol Takımı’mız, CCC Polkowice’ye konuk olduğu karşılaşmada rakibini 50-48’lik skorla mağlup ederek Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu’nda bu sezon oynadığı üçüncü maçı da kazanmayı başardı. Grubunda liderliğini sürdüren takımımız, dördüncü maç haftasında, 14 Kasım 2012 akşamı, saat 18.00’de Fransa temsilcisi USO Mondeville ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Erkek Basketbol Takımı’mız, Eurocup F Grubu’ndaki ilk maçında Polonya temsilcisi Trefl Sopot’a konuk oldu. Karşılaşmanın henüz birinci çeyreğinde rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Galatasaray, ilk periyodu 23-8’lik skorla önde tamamladıktan sonra, avantajını maçın tamamında sürdürdü. Dokuz oyuncumuz, saha içinden en az üç isabetli şut bularak galibiyetin şifrelerinden birini oluşturdu. Trefl Sopot’u 94-65 mağlup eden Galatasaray, ikinci maçında 14 Kasım 2012 Çarşamba akşamı BC Donetsk’i evinde konuk edecek.

Kusursuz Çarşamba’nın finali ise profesyonel futbol takımımız tarafından gerçekleştirildi. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maçında CFR Cluj ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, mücadelenin ilk yarısını Burak Yılmaz’ın golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Sougou’nun golüyle skora eşitlik gelse de Burak Yılmaz, iki defa daha söz hakkı alarak karşılaşmanın skorunu belirledi. Takımımız, bu galibiyetin ardından H Grubu’nda ilk üç puanını alarak toplam dört puanla Manchester United’ın peşinden ikinci sıraya çıktı.

Galatasaray Spor Kulübü, bir gün içinde elde edilen dört galibiyetin ardından "her dalda nice kupalar" mottosunu gerçekleştirebilmek adına önemli bir adım atmış oldu.

Galatasaray.org

Reaksiyon puanı
10,315
Yazık oldu nan! Cluj'u tutan malum kişileri üzdük.

arkadaşlar, geç kaldım biraz, kusura bakmayın.
kutluyorum galatasarayı ve galibiyetlerinin devamını diliyorum.
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] ben o kişilerden değilim, ama yine de belirteyim, böyle yazmasan daha şık olur diye düşünüyorum.
boşver abim, sevinen de, üzülen de olacaktır, ama bunlar marjinal bir azınlıktır her zaman.
bahsetmeye bile değmez.
bahsedince de biraz genele teşmil edilmiş gibi oluyor, siz öyle kastetmemiş olsanız bile.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bundan şahane masaüstü arkaplan olur. :)

20121108.001147_ISTANBUL126_1944029_FB87W.jpg

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın Aslanlar hayırlı cumalar

Bu arkadaşı tanıyan varmı:):):)

fft20_mf2776907.Jpeg

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynen de o Melo nun ta kendisi:):) Vucüda bak ya:)