SDN Galatasaray Kulübü

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
nerde bu aslanlar nerde iyiyce mesaiden kaçmaya başladınız ayıp valla:)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla ben yine cektim poları geldim işe akşam yine yekta şow olacak gibi:)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aynen bende parçalımı giydim öyle geldim işte :)

Yekta'nın şovundan ziyade Yekta'nın oynaması Selçuk'u dahada rahatlatıyor ve daha serbest kalıyor çok faydalı oluyor.

Ama ben Amrabat'tan bi patlama bekliyorum.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynen bende parçalımı giydim öyle geldim işte :)

Yekta'nın şovundan ziyade Yekta'nın oynaması Selçuk'u dahada rahatlatıyor ve daha serbest kalıyor çok faydalı oluyor.

Ama ben Amrabat'tan bi patlama bekliyorum.

aynen selçuk çıkabiliyor ileri geçen kayseri maçında Selçuk şut çekti oh be dedim sonunda :):):)

Valla böle giderse ben o Ambrabata patlayacam zaten:)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
aynen selçuk çıkabiliyor ileri geçen kayseri maçında Selçuk şut çekti oh be dedim sonunda :):):)

Valla böle giderse ben o Ambrabata patlayacam zaten:)

Aynen aynen :)

Amrabat patlayacak ya rahat olun :) Kayseri oynadığı pozisyondan ve oradaki görevinden çok çok daha farklı bir sistemde oynamaya çalışıyor.

Sisteme ayak uydurunca çok daha etkili olacak :)

Hamit'te bi soksa rahatlayacak ama bir türlü sokamadı :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya valla ben Hamiti hiç beğenmedim ne yalan sölim ama bi gol atsa toparlanacak gibi.Bu arada 2 maçtır Sabri güzel oynuyor.Ortada açıyor artık.

Bu akşam goller kimden gelir.Bence umutla burak yine atacak

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya valla ben Hamiti hiç beğenmedim ne yalan sölim ama bi gol atsa toparlanacak gibi.Bu arada 2 maçtır Sabri güzel oynuyor.Ortada açıyor artık.

Bu akşam goller kimden gelir.Bence umutla burak yine atacak

Valla Burak'ın atıp atmaması beni hiç ilgilendirmiyor attığı hiçbir gole sevinmedim sevinmemde.

Bence Umut'un banko golü varda birde Selçuk atacak bence.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
imkanı olan renkdaşlar mutlaka maça gidin. takımın yarısı sakat ve desteğimize ihtiyacı var. kayseri kaski, bu ligde galatasaray ve fenerbahçeyi zorlayabilecek tek takım. bu maçı almamız lazım. :yes:

B_14885_B_10167_B.jpg

Kayseri Kaski Maçına % 50 İndirim!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 04 Kasım Pazar Günü saat 15:45’de Kayseri Kaski’yi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda misafir edecek olan Galatasaray Kadın Basketbol takımımızı seyretmek isteyenlere özel indirimli bilet uygulaması yapılacaktır.

Beko Basketbol Ligi’nde 3 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Galatasaray Medical Park - Olin Edirne maçının biletleriyle ertesi gün oynanacak Kayseri Kaski maçına % 50 indirim kazanacak ve Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu Biletix gişesine bir gün önceki biletiyle başvuran taraftarlarımız maçı 6 TL’ye izleyebilecekler.

Galatasaray.org

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
yekta bu maçta iyi oynarsa melo bi daha formayı zor giyer :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O vuruş ile değil, ikinci yarı bir pozisyonda sanırım yanında Amrabat vardı top ona gelse belki de gol yapacağı pozisyonda bu gitti rövaşata atmaya kalktı gül gibi pozisyonu harcadı.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Goollllll Umut :)

Burak aferim sonunda kendinden başkasını da düşündü :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kötü oynuyoruz. Hamit, Yekta, Amrabat sahada yok.

Takımın en iyisi Burak. Adam savunmaya da yardım ediyor.

Milletin kafası Şampiyonlar Ligi'nde belli.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu maçı böyle bitirmemiz lazım oyuncuları Fatih terim Şampiyonlar ligi için yormuyor hoca anladığım kadarıyla böyle biterse güzel olur.

0-2 İlk yarı sonucu

Goıller Umut ve Selçuk

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sanırım Cluj maçının taktiği bu. Geriye yaslan ve rakibi bekle. Sonra kontradan yapıştır. :D

Bizim oyun anlayışımıza ters ama sonuç iyi şimdilik. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Abdullah Avcı'ya sevgilerle. :)

B_a8b92db247b26532b6976edeca402c3b.jpg

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
günaydınlar. herkese keyifli ve sarı kırmızı haftasonları diliyorum.. :flowers:

bu hafta tüm maçlarımız canlı yayınlanacak. program şu şekilde:

3 Kasım Cumartesi
13:00 GALATASARAY - ZİRAAT BANKASI (Ntv Spor)
16.00 GALATASARAY MEDICAL PARK - OLİN EDİRNE (Lig Tv2)

4 Kasım Pazar
15:00 GALATASARAY DAIKIN - ECZACIBAŞI VITRA (Ntv Spor)
15.45 GALATASARAY - KAYSERİ KASKİ (Lig Tv2)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Sanırım Cluj maçının taktiği bu. Geriye yaslan ve rakibi bekle. Sonra kontradan yapıştır. :D

Bizim oyun anlayışımıza ters ama sonuç iyi şimdilik. :)

Hocam son 2 lig maçında da ilk kez topu rakibe verdik, ilk kez topla daha az oynadık, Çok daha az pas yaptık ve 2 maçıda rahat kazandık diyebiliriz. Demek ki neymiş, hurra diye saldırmamak gerekiyormuş. Ben hala MANU maçında ve onların evinde nasıl çift forvet ve 7,8 hücuma yönelik bi kadroyla sahay çıktık aklım almıyor. Real Madrid bile öyle maçlarda defansif çıkıyor sahaya. Neyse akıllanıyor Terim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Elmander ile Ibrahimovic kapışıyor!

Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander ile Kasımpaşa’nın başarılı kalecisi Andreas Isaksson, ülkelerinde her sene geleneksel olarak düzenlenen mevkilerine göre yılın futbolcusu ödülüne aday gösterildi.

Bolton'dan Galatasaray'a geçtiğimiz sezonun başında transfer edilen yıldız futbolcu, sarı - kırmızılılarda gösterdiği performansla taraftarın çoktan beğenisini kazanmış durumda. 2011-12 sezonunda 38 resmi maçta 12 gol atan İsveçli 7 de asist yaptı. Bu sezon ise 13 karşılaşmada boy gösteren Elmander, fileleri 5 kez sarsmayı başardı.

Euro 2012'de sakat sakat oynayan tecrübeli santrforun başını sakatlık derdi bir türlü bırakmıyor. Sarı-kırmızılıların Devler Ligi'nde oynadığı Cluj karşılaşmasında talihsiz şekilde sakatlanan Elmander, çalışmalarını takımdan ayrı yürütüyor.

elmander342634.JPG

http://live.sporx.com/futbol/superl...yli-futbolcu-ibra-ile-yarisiyorSXHBQ301551SXQ

01xÖMERx01

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu uğurda cimbomlu olarak bende varim benide ekle admin

galatasaray

ÇARŞAMBA GÜNÜ OYNANACAK OLAN CLUJ MAÇI İNŞALLAH KAZANIRIZ VE YOLUMUZA DEVAM EDERİZ

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
günaydın. herkese güzel haftalar. :)

B_14903_ender_B.jpg

Ender Arslan 5. Periyot'a Konuk Olacak

Galatasaray Medical Park'ın ikinci takım kaptanı Ender Arslan, Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan 5. Periyot programına konuk olacak.

5 Kasım Pazartesi günü saat 13.00'de Aslantepe GSStore'da gerçekleşecek söyleşiye taraftarlarımız da katılım gösterebilecek ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkılan Eurocup ilk maçı öncesinde Ender Arslan'a yönelteceklere sorulara cevaplar bulabilecekler.