uA23uA
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
nerde bu aslanlar nerde iyiyce mesaiden kaçmaya başladınız ayıp valla

Aynen bende parçalımı giydim öyle geldim işte![]()
Yekta'nın şovundan ziyade Yekta'nın oynaması Selçuk'u dahada rahatlatıyor ve daha serbest kalıyor çok faydalı oluyor.
Ama ben Amrabat'tan bi patlama bekliyorum.
aynen selçuk çıkabiliyor ileri geçen kayseri maçında Selçuk şut çekti oh be dedim sonunda
Valla böle giderse ben o Ambrabata patlayacam zaten![]()
ya valla ben Hamiti hiç beğenmedim ne yalan sölim ama bi gol atsa toparlanacak gibi.Bu arada 2 maçtır Sabri güzel oynuyor.Ortada açıyor artık.
Bu akşam goller kimden gelir.Bence umutla burak yine atacak
![]()
Kayseri Kaski Maçına % 50 İndirim!
Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde 04 Kasım Pazar Günü saat 15:45de Kayseri Kaskiyi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda misafir edecek olan Galatasaray Kadın Basketbol takımımızı seyretmek isteyenlere özel indirimli bilet uygulaması yapılacaktır.
Beko Basketbol Liginde 3 Kasım Cumartesi günü saat 16:00da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Galatasaray Medical Park - Olin Edirne maçının biletleriyle ertesi gün oynanacak Kayseri Kaski maçına % 50 indirim kazanacak ve Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu Biletix gişesine bir gün önceki biletiyle başvuran taraftarlarımız maçı 6 TLye izleyebilecekler.
Galatasaray.org
Sanırım Cluj maçının taktiği bu. Geriye yaslan ve rakibi bekle. Sonra kontradan yapıştır.
Bizim oyun anlayışımıza ters ama sonuç iyi şimdilik.![]()
![]()
Ender Arslan 5. Periyot'a Konuk Olacak
Galatasaray Medical Park'ın ikinci takım kaptanı Ender Arslan, Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan 5. Periyot programına konuk olacak.
5 Kasım Pazartesi günü saat 13.00'de Aslantepe GSStore'da gerçekleşecek söyleşiye taraftarlarımız da katılım gösterebilecek ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkılan Eurocup ilk maçı öncesinde Ender Arslan'a yönelteceklere sorulara cevaplar bulabilecekler.