-Beneficence-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 31
Allah'a şükür iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeliadamın kralı nasılsın ne yapıon hiç yoksun![]()
Senin aradığın sorduğun yokki arayan Ivi'yide bulur kiviyide

Allah'a şükür iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeliadamın kralı nasılsın ne yapıon hiç yoksun![]()
Allah'a şükür iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli
Senin aradığın sorduğun yokki arayan Ivi'yide bulur kiviyide![]()
![]()
Pastırma zayıflatıyormuş İstanbulda yokmuya bırak ya ye pastırmaları göbek yap ondan sonra yok efendim aramıon sormuon
ben kaç yıldır pastırma yemiom bilion mu senaladın sen
Güüzel, çok güzeeel, maça heyecan geldi![]()
Sizi sömürmeye çalışıyorlar sen bana parayı gönder 5 kilo pastırma alayım sana:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:pastırma var varda çok pahalı alamadık :d dedik biizim aslan kardeşimiz var gayserili o bize yollar ama nirdeeeeeeeeeee![]()
Sizi sömürmeye çalışıyorlar sen bana parayı gönder 5 kilo pastırma alayım sana:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Güüzel, çok güzeeel, maça heyecan geldi![]()
1993/94'deki pankartlardan çok etkilenmişler. Bunları tekrar asmak lazım aslında. Şu Ali Samiyen ruhunu da yakalayamadık ne yazık ki bi yıldır.
Sizi sömürmeye çalışıyorlar sen bana parayı gönder 5 kilo pastırma alayım sana:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yok be öle deme şaka yapıyorum ben size
YERDE PARA BULDUMYok be öle deme şaka yapıyorum ben size![]()
Kimmiş o hayırsız insanGayserili biri pastırma yollasın dedik zamanında, kimseden ses çıkmadı.
Nasıl gayserilisiniz oğlum siz![]()