• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Galatasaray Kulübü

nCn4G.png

:mrgreen:

sol bek %90 alınmıycak , ünal aysalın çilek diye dillendirdiği transfer gerçekleşir mi sizce ? nene yi alsak keşke , yada eşdeğer yıldız bir oyuncu .

sol bek %90 alınmıycak , ünal aysalın çilek diye dillendirdiği transfer gerçekleşir mi sizce ? nene yi alsak keşke , yada eşdeğer yıldız bir oyuncu .

Çilek olmaz bence artık...

illaki alınacaksada 21 yaş altı patlama yapabilme ihtimali olan bir genç alınsa forvet olarak daha iyi...
1-2 yıl pişirir sonrada sahaya süreriz...

YAAA hakan bata takımın çürük dirseği :D İnş. solbek alınır olmaz hakanbalta ile Rierrayı gördük orda daha kötü :D

Müthiş takas!

Kartal, Sarı-Kırmızılı takımın kadroda düşünmediği Milan Baros'a kancayı taktı. Bu transfer için Samet Aybaba'nın onayı alındı. Yönetim Çek oyuncuya karşılık Quaresma'yı önermeye hazırlanıyor.
/FANATİK

Q7yi galatasarayda görmek isterim ben :)

Gelmesine gerek yok takıma zarar vermekten başka bir şeye yaramıyor

Bence gerek yok..
Hakan Balta bu takımda sırıtıyor. Oraya iyi bir transfer yapılmalı..
Barcadan adriano olabilirdi mesela.

Dünkü maçtan not: Johan Elmander, gol sonrasındaki santrada, rakip kalecinin sakatlığından ötürü, "kendi kalemize atalım" önerisi getirdi.
..........................................
Eğer bu doğrusya HELAL OLSUN ELMANDER.

gol be gooooool Umut ' m benim !!!! :D

vay :D maçıda izlemiş :P

Süper bir haber :D Süper Kupa Maçında Sahadayım Dediğini Duymuştum :)

Dünkü maçtan not: Johan Elmander, gol sonrasındaki santrada, rakip kalecinin sakatlığından ötürü, "kendi kalemize atalım" önerisi getirdi.
..........................................
Eğer bu doğrusya HELAL OLSUN ELMANDER.

Elmander Vazgeçilmezlerden Birisi Olacak Bu Gidişle :)

[video=youtube;2PRtxAttfD4]https://www.youtube.com/watch?v=2PRtxAttfD4&feature=player_embedded#![/video]
Melo'nun gelişi.

böyle de karşılanmaz ki. :D

[video=youtube_share;Dw90InmVME4]http://youtu.be/Dw90InmVME4[/video]

@UnalBasgan
Melo'nun İstanbul'a geldiğini öğrenen Riera alelacele kulüpten ayrılma isteğini iletti. Plan bir bir işliyor.

@UnalBasgan
Taksiciyle pazarlık yapma atla gel neyse parası veririz. @_FelipeMelo_

süper kupa maçından sonra transfer konusu netleşir. takım iyi görünürse başka transfer olmayabilir.