SDN Galatasaray Kulübü

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

Ona değil taraftara saygımdan

Fenerbahçe yönetiminin, gazetemin spor yazarı ve foto muhabirlerine karşı takındığı tutum malumunuzdur.
Aziz Yıldırım emir verdi ve tek amaçları spor okurlarına Fenerbahçe’nin Vaslui takımıyla oynayacağı maçla ilgili en doğru haberleri vermek olan arkadaşlarım Fenerbahçe Stadı’na alınmadılar.
Alışkınız.
Sadece biz değil, herkes alışkın Aziz Yıldırım’ın bu nevi fevri olaylarına.
Geçmişte de pek çok yazara, gazeteciye benzer ambargolar koyup stada almadığı, dahası yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk’ü bile stada sokmadığı herkesin bildiği bir tavır.
Daha doğrusu bir ayıp.
Bu ayıbı da HT Spor’da bir haber yapıp geçtik.
Eleştirenler oldu, “Niye bunu büyütmediniz?” diye.
Çünkü herkes kendine yakışanı yapar.
O ayıp Aziz Yıldırım’a yakıştı.
Buna karşı terbiyemizi bozmamak ise bize.
Çünkü gazetemizin büyük Fenerbahçe camiasıyla hiçbir sorunu yok.
Kendi kulübüne ve Türk sporuna karşı ayıpların en büyüğünü yapan ve bu nedenle Türk adaleti tarafından cezalandırılan birisinin, bize bir ayıp yapmasının bence hiç önemi yok.
Aynı ayıbı Fenerbahçe’ye gönlünü, parasını, zamanını vermiş, biletini alıp maça gelmiş taraftarına, hoşlanmadığı Fenerbahçeliye bile yapana ne denilir ki!
Bu meslekte biz kimleri gördük.
Her alanda. Geldiler ve gittiler.
Yaptıkları ayıplar da yanlarına kâr kalmadı.
Yapılanı elbette ki UEFA’ya taşıdık, Federasyon’a şikâyetimizi yaptık.
Yasal zeminlerde hakkımızı aramaya devam edeceğiz.
Hayatımda hiç kimseyle kavgadan, tartışmadan, hesaplaşmadan kaçmadım.
Bize bu ayıbı yapan bunu gayet iyi bilir.
Ama onunla asla kavga etmem, etmeyiz.
Ona değil, camiasına saygımdan.
Fenerbahçe’nin kemik gibi taraftarına hürmetimden.
Çünkü Aziz Yıldırım en büyük zararı onlara verdi.
Bize değil.

Haberturk

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[SDNTV]http://ciner.mncdn.net/ht/2012/08/04/8B22D4BB9F7B10D730F02EA17F647C3E_c.mp4[/SDNTV]

Albayrak: Melo'nun kardeşine kulüp arıyorum
Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak da Felipe Melo transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Yuh isteklere bak. Kardeşine kulüpten bize ne... Ne biçim istek bu ya. İsterse babasına iş, anasına evde ayarlasınlar.

Gelmesin para göz herif. Gelceksede ucuza kiralanırsa gelsin.

Reaksiyon puanı
31
Yuh isteklere bak. Kardeşine kulüpten bize ne... Ne biçim istek bu ya. İsterse babasına iş, anasına evde ayarlasınlar.

Gelmesin para göz herif. Gelceksede ucuza kiralanırsa gelsin.
Melo'nun artık gelmesi taraftarı değilim oynamak isteyen adam şimdiye çoktan gelirdi uzadıkça cılkı çıkıyor.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
melih sabanoglu [MENTION=507]melih[/MENTION]sabanoglu

melo - galatasaray geçen seneki teklifin aynısını iletti juve'ye. 1.5 mio kiralık, melo'ya da aynı para. kabul edilmezse kapanacak defter.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bu Melo işinden harbi gına geldi artık. Medya mı abartıyor, yoksa gerçek mi belli değil.

Resmi siteden hiç açıklama filanda yapmıyorlar. Ortalık dedikodularla dolu. :mad:

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu Melo işinden harbi gına geldi artık. Medya mı abartıyor, yoksa gerçek mi belli değil.

Resmi siteden hiç açıklama filanda yapmıyorlar. Ortalık dedikodularla dolu. :mad:

Kardeşine klup aranıyor muhabbeti var şimdide iyice çorba oldu vallahi .

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yönetim bu işi gereğinden fazla uzattı. en baştan baktılar olmuyor, melonun yerine biri alınmalıydı. adam geçen sene altın bidon seçilmişti, biz ısrar edince kıymetli oldu. şimdi karşı taraf da saçma sapan isteklerde bulunmaya başladı. aklıma beşiktaşın ferrari transferi geldi.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar lazio maçının linki varmı ?
Mümkünse bir pm :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya biri link atsın deli olacam şimdi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çok iyi oynuyoruz, yalnız Melo ya da alternatifi şart.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Gülşen & Ercan Saaçi Düeti. Off!.. Off!.. :D

[video=youtube_share;BY--DeJY9xk]http://youtu.be/BY--DeJY9xk[/video]

ercan saatçinin sanatçılığının da gazeteciliği gibi traş olduğu kanıtlanmış oldu. :lol:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Boşverin şunu ya. :)

Hocanın Gökhan Zan'ı kadroya almaması çok ilginç.

Yedek için iyi bir bek ve de çok iyi bir Galatasaraylı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
maç 1-0 bitti. bu da elmanderin golü: :)

[video=youtube_share;har01YfZYSU]http://youtu.be/har01YfZYSU[/video]

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tebrikler 1-0 bitti :)

ooo [MENTION=19025]AliA[/MENTION] hoşgeldin :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hoş bulduk. :)

Oyuncu değişikliklerinden sonra kontrol biraz Lazio'ya geçti son daklikalarda ama olsun. :)

Fiorentina'yı ezer geçeriz gibime geliyor ayrıca.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
netten maçın son 10 dakikasını izledim. bu kısa sürede sabrinin yaptıklarına saç baş yoldum. adam serseri mayın gibi. ne yaptığı belli değil. koşuyor ama boşa koşuyor. ayağındaki topa sahip olamıyor. evladımız diye diye daha ne kadar katlanıcaz bu adama?

fatih hoca baroş ve sercanı silmiş anlaşılan. riera da son 5 dk oyuna girebildi. büyük ihtimalle o da yolcu. culioya ise şans vermeyi düşüyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gökhan Zan, Ceyhun, Baros ve Çağlar kesin yolcu.

Hazırlık maçlarında kadroya giremiyorlar.

Sercan'ın yanında Yiğit de gitmeli.

Culio'yu hiç beğenmedim bu maçlarda. Sabri'ye diyecek bir şey yok.

Bunlar haricinde Selçuk'un yanına bir adam aldık mı tamamdır.

Hakan Balta'ya laf edenler de taş olur. Süperdi bu akşam. :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Gökhan Zan, Ceyhun, Baros ve Çağlar kesin yolcu.

Hazırlık maçlarında kadroya giremiyorlar.

Sercan'ın yanında Yiğit de gitmeli.

Culio'yu hiç beğenmedim bu maçlarda. Sabri'ye diyecek bir şey yok.

Bunlar haricinde Selçuk'un yanına bir adam aldık mı tamamdır.

Hakan Balta'ya laf edenler de taş olur. Süperdi bu akşam. :)

Bu Baroşun gitmesini Nedense istemiyorum :D

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Fiorentina maçı hangi kanalda olur bilgisi olan var mı?

yine D-Smart mış ya :S

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
İşte Aysal'ın sildiği dev isim!
050820121152443272340_2.jpg
Ünal Aysal: Taraftarımızın müthiş isteği ile bu Melo’yu tekrar kazanmak için çalışmalar başlattık. Ancak Melo bizim bu iyi niyetimizi hak etmiyor...
detayprintbut2.jpg

05.08.2012 11:57

Melo'yı listesinden sildiğini söyleyenz Aysal, “Transferi sürecinde Galatasaray’ın alışmadığı yöntemler kullandı. Bundan sonra uzun vadeli bir projemiz bu futbolcuyla olamaz...” diye konuştu.

Son günlerde Galatasaray’a gelip gelmeyeceği gündemin birinci maddesini meşgul eden Melo bilmecesine de Başkan Ünal Aysal son noktayı koydu: “Ben onu kafamda bitirmiştim.”

Aysal, Melo ile yaşanan birçok tatsızlıktan sonra bu futbolcuyla tekrar anlaşmama kararı aldığını belirterek, “Taraftarımızın müthiş isteği ile bu Melo’yu tekrar kazanmak için çalışmalar başlattık. Ancak Melo bizim bu iyi niyetimizi hak etmiyor. Transferi sürecinde Galatasaray’ın alışmadığı yöntemler kullandı. Bundan sonra uzun vadeli bir projemiz bu futbolcuyla olamaz. Çok ufak bir ihtimal 1 yıl daha kiralık anlaşabiliriz. Ancak satın almamız ve uzun vadeli bir anlaşma yapma olasılığımız sıfır” ifadesini kullandı.

‘Fatih hocayla görüştük’

Tatil ve özel işleri için uzun süredir yurt dışında bulunduğunu söyleyen Aysal, “Dün akşam (cuma) Florya’da hocamız Fatih Terim ile baş başa bir görüşme yaptık. Tüm konuları; Melo’yu, alternatiflerini, diğer işlerimizi detaylarıyla konuştuk. Bizim de kafamızda isimler var hocanın da. İhtiyaçlarımız çerçevesinde eksik kalan mevkiler için girişimlerde bulunacağız. Melo konusunda da görüşlerimizi paylaştık. Elimizde birçok alternatif var. Hocamızın istekleri öncelikli olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

‘Süper Kupa’da daha şanslıyız’

12 Ağustos’ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalini de değerlendiren Aysal, “Mevsim başı bize tam bilgi vermez. Herkes tatilden geliyor, tüm ekip bir arada çalışma imkanı bulamadı. Bu durum bizim için de Fenerbahçe için de geçerli. Fenerbahçe’yi çok iyi izleyemedim. Kaldı ki beni sadece Galatasaray’ın nasıl oynadığı ilgilendirir. Ben kendi takımıma bakarım. Süper Kupa’nın bir şans maçı olacağını tahmin ediyorum. Ancak biz daha şanslıyız” yorumunda bulundu.

Fener’e kırıldı Erzurum’a gitmiyor

Ünal Aysal, ezeli rakipler arasında yaşanan beyanat krizi nedeniyle Süper Kupa finaline gitmeme kararı aldı. Aysal bu konuda çok titiz davrandıklarını belirterek, “O maçta kulübümüzü 2. Başkanımız Ali Dürüst’ün temsil etmesine karar verdik. Belki birkaç yöneticimiz de isterlerse maça gidebilirler, ancak ben olmayacağım. O açıklamalar bizi çok üzdü. Zaten ben deplasmanlara pek sıklıkla giden bir başkan değilim. Erzurum’da da olmayacağım” diye görüş bildirdi. Fanatik