SDN Galatasaray Kulübü

li10sKing

Profesör
Katılım
13 Aralık 2009
Mesajlar
1,447
Reaksiyon puanı
7
Puanları
218
sport italia 1 kanalından maçı izleyebilirsiniz serverınız varsa
 

Detected

Asistan
Katılım
1 Ağustos 2012
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yarın Allah'ın izniyle İzmir'deyiz.Güzel bir maç izleyelim.Uzun zamandır izlemiyorduk.
 
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,841
Reaksiyon puanı
31
Puanları
228
SU TOPUNDA ŞAMPİYONUZ!

Galatasaray Sutopu Takımı, Deplasmanlı 1. Lig'de Play-Off Final Serisi'nin ikinci maçında Heybeliada’yı 9-8 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Normal sezonda oynadığı tüm maçları kazanarak final serisine 1-0'lık avantajla başlayan Galatasaray Sutopu Takımı, serinin ilk maçında 10-5 mağlup ettikten sonra Heybeliada Havuzu'nda gerçekleşen mücadelenin son dakikasında attığı golle rakibini 9-8 yenmeyi başardı. Ve seride durumu 3-0'a getirerek Deplasmanlı 1. Lig'de şampiyonluğa ulaştı.
Karşılaşmaya Atila Sezer, Oytun Okman, Osman Selim Gülenç, Ümit Pişkin, Can Gözüsulu, Mihajlo Korolija ve Alican Çağatay ile başlayan Galatasaray, birinci periyotta ev sahibinin hücumdaki etkinliğini dizginleyemeyerek skorda geriye düştü. Maçı kazanarak seriyi Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu'na taşımak isteyen Heybeliada, Halil Beşkardeşler'in golüyle 1-0 öne geçti. Ümit Sezgi Pişkin'in skoru eşitlemesinin ardından Berk Günkut ve Marco Krstic'in golleriyle 3-1 geriye düşen takımımız, Oytun Akman ile farkı bire indirse de son bölümde kalesinde bir gol daha görerek ikinci periyoda 4-2'lik skor dezavantajıyla girdi.
İkinci periyodun ilk golü ise Mihajlo Korolija ile Galatasaray adına geldi. Ardından Halil Beşkardeşler'in iki golü avantajın tekrar Heybeliada'ya geçmesini sağladı. Ve skor 6-3 oldu.
İkinci periyodun son bölümünde Galatasaray için söz alan Toğkan Özbek, önce skoru 6-4'e getirerek farkı ikiye indirdi, ardından üçüncü periyot öncesinde bir gol daha buldu. Genç oyuncu, üçüncü çeyreğin başında ise gol serisini üçe çıkararak skoru 6'da eşitledi. Ancak Halil Beşkardeşler, bir kez daha skoru değiştiren isim oldu. Ve Galatasaray'ın öne geçmesine izin vermedi. Osman Selim Gülenç ve Marco Krstic'in karşılıklı gollerinin ardından son periyoda Heybeliada'nın 8-7'lik üstünlüğüyle girildi. Bu bölümde daha iyi savunma yapan şampiyon takımımız adına Alican Çağatay inisiyatif kullandı. Önce skoru 8'de eşitledi, daha sonra ise, son dakikada takımımızı maçta ilk kez öne geçiren golü atarak şampiyonluğumuzu ilan etti!
Galatasaray Sutopu Takımı, ligde üst üste sekizinci ve son 22 sezondaki 18. şampiyonluğunu kazanarak havuzda rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtladı.
1. ÇEYREK: 4-2
2. ÇEYREK: 2-3 (6-5)
3. ÇEYREK: 2-2 (8-7)
4. ÇEYREK: 0-2 (8-9)

Galatasaray.org
 

BLacK+

Profesör
Katılım
25 Mayıs 2011
Mesajlar
2,213
Reaksiyon puanı
18
Puanları
218
Olimpija maçındaki vasat performans ölçü olmasın kimseye.. taktik seçimlerinin olduğu oyuncu yer denemelerinin olduğu, yeni transferlerin uyumuyla ilgili görecelikler ön plandaydı.. zaten slovenya ligi başlayalı 1 ay oldu.. gayet idmanlılar yani.. Ne kadar büyük olursanız olun kondisyon düşükse çok bişey beklemeyin

Geçenki maçta 7milyonluk takıma yenilen 70 milyonluk bursa hazır olmadığı için yenildi.. fin ligi 20.hafta oynanıyor..Her ne kadar o takım fin liginde son sırada olsada fizik kondisyon olarak bursasporun çok önunde.. İşte ligi erken başlayan takımlar bu dönemlerdeki avrupa maçlarında suprizleri bu yüzden yapar
 

uA23uA

Profesör
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
3,442
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Yaş
38
Herkese iyi geceler Aslan kardeşlerim
 

Casio Murat

Doçent
Katılım
6 Aralık 2011
Mesajlar
807
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Fatih Terim, Ljubljana maçı dönüşü yardımcıları ve yöneticilerle sohbetinde, Hakan Balta'ya alternatif istediğini söylerken, Amrabat ve Melo'nun katılmasıyla çok daha iyi olacaklarını belirtti..

Galatasaray, önceki akşam deplasmandaki hazırlık maçında Ljubljana ile 1-1 berabere kalırken, Fatih Terim, teknik heyetteki arkadaşları ve bazı yönetimkurulu üyeleriyle sohbetinde takıma ilişkin ilginç açıklamalar yaptı.

Terim öncelikle yeni sezona yönelik umudunu dile getirdi. Terim'e göre beklenen futbolcun sergilenememesinin en önemli nedeni, rakibin sert futbolu nedeniyle oyuncularının riske girmekten kaçınması.

Kafasındaki 11'i, Muslera-Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta-Melo, Selçuk, Hamit, Amrabat-Burak, Elmander şeklinde aktaran Terim'in diğer görüşleri şöyle:

HAKAN BALTA'YA ALTERNATİF BULMALIYIZ

Takıma mutlaka bir sol bek alınmalı çünkü Hakan Baltaalternatifsiz. Sakatlığı ve formsuz olduğu dönemdebüyük sıkıntı yaşanır. Riera,sol bekte defansif anlamda ağır kalıyor. Hakan Balta'nın aynı zamanda Ujfalusi'nin stoperdeki yedeği olması sol bek ihtiyacımızı daha öne çıkarıyor. Dany, stoperden ziyade ön libero için iyi bir alternatif olacak. Bu takıma Amrabat ve Melo katıldığında orta saha çok daha dirençli ve zengin bir takım olacak. Burak'ın istekliliği ve gayreti de göze çarpıyor. Elmander ile rakip defansları çok rahatsız edecekler..#

hakan_balta_56.jpg

http://www.webaslan.com/futbol/acele-sol-bek-lazimSXHBQ52134SXQ
WEBASLAN
 

Casio Murat

Doçent
Katılım
6 Aralık 2011
Mesajlar
807
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, İzmir'de İtalya Serie A ekibi Lazio ile karşılaşacak.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie A takımlarından SS Lazio ile dostluk birmaçı yapacak. İzmir Atatürk Stadyumu'ndaki mücadele, 4 Ağustos 2012 Cumartesi akşamı, saat22.00'de başlayacak.

Bu zorlu mücadele öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar biletlere adeta akın etti. Galatasaray'ın yeni sezon öncesindeki en ciddi sınavında takımlarını görmek isteyen taraftarlar biletix önlerinde uzun bilet kuyrukları oluşturdu.

Yaklaşık 25 bin bilet satıldığı öğrenilirken, Galatasaraylı taraftarlar karşılaşma öncesindeki hazırlıklarına da başladı. Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapayan takımlarına pankartlar hazırlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim'in ekibine tam destek verecek.

Tribünlerin tamamen dolması beklenirken, sarı-kırmızılı takımı ve Lazio'yu izleme şansını yaşayacak olan İzmirli futbolseverler şimdiden maçın heyecanına girmiş durumda..#

taraftar.jpg

43333.jpg

444434343.jpg

432432.jpg

http://www.webaslan.com/futbol/izmirde-galatasaray-izdihami-varSXHBQ52147SXQ
WEBASLAN
 

Casio Murat

Doçent
Katılım
6 Aralık 2011
Mesajlar
807
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Galatasaray'ın, yeni sezon öncesi NK Olimpija Ljubljana ile önceki gece oynadığı en ciddi hazırlık maçında göz dolduran isimler vardı.

Galatasaray'ın, yeni sezon öncesi Slovenya'nın NK Olimpija Ljubljana ile önceki gece oynadığı en ciddi hazırlık maçında yeni transferlerden Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz ortaya koydukları futbolla göz doldurdu.

Teknik Direktör Fatih Terim, ilk 11'de sahaya sürdüğü Hamit'i orta sahanın sağında görevlendirirken Burak'ı da forvet hattında Necati Ateş'le birlikte oynattı. Hamit, geçen yıl iyi çalışmayan sağ kanada hareket getirirken,zaman zaman da rakip ceza alanı içine girerek önemligol pozisyonları buldu. Burak ise hücumda hareketli oyunuyla rakip savunmanın dengesini bozdu. Araya atılan paslarda da defansın arkasına çok iyi koşular yaptı. 1-1 sona eren NK Olimpija Ljubljana maçını yardımcılarıyla birlikte masaya yatıran Terim, özellikle Hamit ve Burak'ın başarılı performansına tam not verdi.

Tecrübeli teknik adam, uzun bir transfer sürecinin ardından Sarı-Kırmızılı formayı giyen iki yıldızdan sahada istediklerini almanın mutluluğunu yaşadı..#

burak_3223322.jpg

http://www.webaslan.com/futbol/hamit-ve-buraka-tam-notSXHBQ52139SXQ
WEBASLAN
 

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,993
Reaksiyon puanı
62
Puanları
228
[MENTION=212015]Casio Murat[/MENTION], Webaslan haberlerini ayrı bir konu olarak vermeyelim.
 

uA23uA

Profesör
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
3,442
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Yaş
38
Herkese günaydın Aslan kardeşlerim
 

Detected

Asistan
Katılım
1 Ağustos 2012
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bugün İzmir'e maça geliyoruz.Sıkışmadan rahat bir şekilde girmek için ne zaman stadda olmalıyız?İzmirli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 

SARKAT

Profesör
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
3,778
Reaksiyon puanı
68
Puanları
228
Melo artık gelmesin arkadaş adam çok paracı çıktı. Bu ne ya...
 

SARKAT

Profesör
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
3,778
Reaksiyon puanı
68
Puanları
228
[h=1]FELİPE MELO TRANSFERİ ASKIYA ALINDI[/h]
felipe-melo-galatasaray-transfer--386811h.jpg


Spor - 04 Ağustos 2012 09:25
[h=2]Galatasaray yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferini askıya aldı. İşte transferin askıya alınma nedeni?[/h]Galatasaray, Juventus ile menajerlerin oyunlar peşinde olduğunu hissedince, Felipe Melo transferini askıya aldı. Sambacı ayrıca, futbolcu olan kardeşine 3 yıllık anlaşma yapabileceği bir transfer istedi.
Galatasaray yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferini askıya aldı. İtalya’da Juventus ile kıran kırana pazarlıkta bulunan İdari Koordinatör Şükrü Hanedar ve Genel Menajer Cenk Ergün anlaşmanın sağlanmaması üzerine dün Torino’dan İstanbul’a döndü.
Juventus’un 8 milyon eurodan aşağı inmediği pazarlıkta, sarı-kırmızılıların son rakam olarak 6 milyon euroyu gözden çıkardığı ve “Bunun 1 euro üzerine çıkmayız” mesajını verdiği bildirildi. Sambacıya başka bir takımın teklifte bulunmaması nedeniyle bu kararı alan sarı-kırmızılılara Juventus’un yanıtı ise, “8’in altına kesinlikle inmeyiz” oldu. Bunun üzerine görüşmeler tıkandı ve Cim-Bom Melo defterini kapattı.
Milliyet’in edindiği bilgilere göre ise, Galatasaray, Juventus ile Felipe Melo’nun menajerlik şirketi Promoesport BC arasında gizli bir bağ olduğunu düşünüyor. Menajerlik şirketinin sürekli olarak, İtalyanların bir departmanı gibi çalışması, Galatasaray Yönetimi’nce, “Aralarında bir anlaşma mı var?” endişesini beraberinde getirdi. Menajerlik şirketinin 1.2 milyon euroluk komisyon ücretinin yanısıra bonserviste belli bir rakamın üzerindeki satıştan da pay alabileceği yorumları geldi.
Yok artık Melo!
Galatasaray’da Felipe Melo’nun tavırları da samimi bulunmadı. Yıllık 2.9 milyon euro garanti para ile maç başı ücreti olarak da 20 bin euroya inen 29 yaşındaki orta alan oyuncusunun, futbolcu olan kardeşine de Türkiye’den bir takıma transferinin sağlanmasını istediği, ona da 3 yıllık anlaşma yapılmasının sağlanmasını da şart koştuğu ortaya çıktı.
Melo’yu askıya alan Galatasaray, diğer alternatifleri gözden geçirme kararı aldı. Ancak, sambacının menajerlik şirketinin panik olduğu, kapanan dosyanın atılacak geri adımlarla yeniden açılmasının da ihtimaller arasında olduğu bildirildi.
 

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,993
Reaksiyon puanı
62
Puanları
228
Melo hakkında yazılanların çoğunu doğru bulmuyorum.

Basının elinde böyle bir koz var.Tabi ki kullanacaklar.Haber bulamayan Melo hakkında yazıyor.
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,567
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
[SDNTV]http://ciner.mncdn.net/ht/2012/08/04/8B22D4BB9F7B10D730F02EA17F647C3E_c.mp4[/SDNTV]

Albayrak: Melo'nun kardeşine kulüp arıyorum
Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak da Felipe Melo transferi hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Üst